Panasonic PT-EX12KE

Panasonic PT-EX12KE
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Panasonic PT-EX12KE

Ik ben de Panasonic PT-EX12KE. Ik kenmerk mij door de uiterst hoge lichtopbrengst en flexibiliteit door verwisselbare lenzen.
Gekocht door
 • 80% Business
 • 20% School
 • Chip DLP-laser, 6.200 lm (midden)/ 6.000 lm (ANSI), WUXGA
 • Quartet Colour Harmonizer-technologie voor een nauwkeurigere kleurweergave
 • Tot 20.000 uur onderhoudsvrije werking dankzij stofbestendig optisch blok en duurzaam lasersysteem
 • Ondersteunt 4K/60p signaalinvoer, afzonderlijke DIGITAL LINK en LAN aansluitingen
 • Creëer boeiende visuele ervaringen in elke omgeving met levendige, nauwkeurige kleuren ondersteund door 10.000 lm helderheid dankzij Quartet Colour Harmonizer en 1-chip DLP™ beeldtechnologie. 
 • De projectoren ondersteunen 4K/60p signaalinvoer, bieden afzonderlijke DIGITAL LINK- en LAN-aansluitingen en diverse lensopties. 
 • Daardoor zijn ze eenvoudig te installeren met handige flexibiliteit en zijn ze ontworpen voor een onderhoudsvrije runtime van 20.000 uur met constante helderheid en uniforme kleurweergave dankzij hun marktleidende stofdichte optische lasereenheid.

Quartet Colour Harmonizer technologie zorgt voor hoge helderheid en nauwkeurige kleurweergave

De nieuwste generatie 1-chip DLP™-technologie levert rijke kleuren en fijne details zonder in te boeten aan helderheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door Quartet Colour Harmonizer, een originele kleurenwieltechnologie met een geoptimaliseerd optisch ontwerp dat de output van de lichtbron nauwkeurig aanpast aan de kleurvereisten.

Uniforme weergave voor projectie op meerdere schermen
1-Chip DLP™-technologie maakt een indrukwekkend gelijkmatige weergave op aangrenzende schermen mogelijk. Minimale variaties in DMD-uitlijningen zorgen ervoor dat beelden uit de PT-RZ990-serie gemakkelijk in elkaar overvloeien, waardoor een nog meeslepender kijkervaring wordt gecreëerd.

Ondersteunt 4K/60p signaalinvoer
De PT-RZ990-serie ondersteunt ongecomprimeerde 4K/60p-signaalinvoer* via HDMI®- of DIGITAL LINK-aansluitingen. 
De mogelijkheid om video in Ultra HD-kwaliteit af te spelen met de werkelijke resolutie van de projector is nuttig wanneer hetzelfde signaal naar meerdere eindpunten met verschillende beeldschermresoluties wordt gezonden. 
Hierdoor behoort de extra moeite van een externe convertor tot het verleden. 
Deze projectoren integreren perfect in uw systeemstructuur en werken probleemloos samen met andere beeldschermen met 4K-functionaliteit.

Afzonderlijke LAN- en DIGITAL LINK-aansluitingen
Via afzonderlijke LAN- en HDBase-T™-gebaseerde DIGITAL LINK-poorten kunnen 100Base-TX- en 10BaseT-compatibele besturingssignalen via Panasonic, Crestron®, AMX en Extron®-toepassingen via een LAN-verbinding worden verzonden, waardoor videotransmissies over bedrade verbindingen tot 150 m via het DIGITAL LINK-systeem mogelijk zijn.

Lensopties voor creatieve mogelijkheden
Met elf verwisselbare lensopties bent u klaar voor elke installatiesituatie bij brede projectieafstanden van 0,280:1 tot 8,58:1. 
De ET-DLE020 ultra short throw lens is ook compatibel. Met 's werelds eerste UST-objectief met optische zoom zijn aanpassingen zonder schermverschuiving mogelijk, zelfs na installatie via de zoom- en H/V-lensverschuivingsfunctie. 
De spiegelloze, asferische glazen lens is geschikt voor compacte projectorbehuizingen en maakt frontale en retroprojectie mogelijk op oppervlakken die anders te klein zouden zijn voor short throw projectie.

Slimme projectorbediening
Smart Projector Control is een mobiele toepassing voor bediening op afstand van geselecteerde projectoren. Installeer de toepassing op uw iPhone of Android™-toestel, sluit uw toestel aan op compatibele projectoren via Wi-Fi (LAN) en bedien functies zoals lensinstelling, ingangschakeling, statusbewaking en meer. 
De applicatie heeft ook een handige autofocusfunctie waarmee de projector precies kan worden scherpgesteld via de smartphonecamera.

Documenten
Afmetingen
 • Hoogte product: 27 cm
 • Breedte product: 54 cm
 • Diepte product: 76 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens