Panasonic PT-VMZ61 wit

Panasonic PT-VMZ61 wit
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Panasonic PT-VMZ61 wit

Gekocht door
  • 100% Business
PT-VMZ71-serie - Compacte en lichtgewicht LCD-laserprojector

Resolutie: WUXGA 1920 x 1200
Helderheid: 6200 ANSI lumen

De PT-VMZ71 serie LCD projectoren zijn de helderste in hun klasse, met een lichtopbrengst tot 7.000 lm voor heldere, levendige beelden in goed verlichte klaslokalen en kantoren.

Duidelijke beelden die gemakkelijk te zien zijn, zelfs in lichte kamers
Dankzij het opnieuw gedefinieerde optische ontwerp is de PT-VMZ71-serie de lichtste LCD-laserprojector in zijn klasse, met een lichtopbrengst tot 7.000 lm in een compacte behuizing van 7,2 kg . Het contrast van 3.000.000:1, de levendige kleurweergave en Daylight View Basic zorgen voor een uitstekende beeldpresentatie in open ruimten, klaslokalen en kantoren, zelfs met het licht aan.

Flexibele installatie past projectie aan elke ruimte aan
De PT-VMZ71-serie beschikt over 1,6x optische zoom, V/H-lensverschuiving, V/H/Corner Keystone-correctie en de nieuwe 6-punts schermcorrectie die vervormingsvrije projectie tot in de hoeken mogelijk maakt. HDMI® CEC-commando en ondersteuning voor 4K-invoer maken integratie eenvoudig. De combinatie van digitale zoomverlenger en optische zoom vermindert de noodzaak om de projector te herpositioneren bij het vervangen van een aan het plafond gemonteerde projector.

Soepele en moeiteloze samenwerking
De optionele draadloze functie ondersteunt QR-codeverbinding met het draadloze LAN en stelt groepen in staat om snel documenten, foto's en video's over te brengen naar het grote scherm via software en apps. Met het optionele PressIT draadloze presentatiesysteem kunt u met één druk op de knop content bekijken vanaf vrijwel elk apparaat. U kunt ook media projecteren vanaf een USB flash drive zonder gedoe met kabels.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 11,5 cm
  • Breedte product: 39,9 cm
  • Diepte product: 34,8 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens