Purelink WHD030-V2 Wireless Extender voor HDMI

Purelink WHD030-V2 Wireless Extender voor HDMI
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Purelink WHD030-V2 Wireless Extender voor HDMI

ProSpeed HDMI Draadloos - WHD100-V2

Maak van 1 2 - Draadloze HD Sets nu beschikbaar in versie 2.0!

De hoogwaardige WHD030-V2 en WHD100-V2 Wireless HD Sets van PureLink vervangen het originele WHD100 systeem door twee eigentijdse alternatieven. 
Deze maken draadloze, ongecomprimeerde en vertragingsvrije overdracht van FullHD-videosignalen mogelijk, waardoor ze een praktisch alternatief vormen voor vaste HDMI-kabels.

Het idee achter de producten:
Met de WHD030-V2 bieden we een voordelig alternatief voor de originele WHD100, die werkt met een HDMI-stick als zender, terwijl de WHD100-V2 variant een verbeterde versie is van zijn voorganger en dankzij de geïntegreerde switcher nu twee HDMI-ingangen ondersteunt en kan schakelen.
Met de ingebouwde doorstuurfunctie in de zender van de WHD100-V2 kan hetzelfde signaal zowel op het hoofdscherm als op het tweede scherm ontvangen worden.

De WHD030-V2 is de ruimtebesparende versie van de WHD100-V2. De zender is een HDMI-stick die perfect geschikt is voor gebruik met mobiele apparaten, omdat hij geen externe voeding nodig heeft en dus met het mobiele apparaat kan worden meegenomen. Bovendien kunt u de zender ook aansluiten op een USB-poort als stroombron, afhankelijk van de stroominstelling van het mobiele apparaat. Hierdoor kan het bronapparaat overal in de kamer worden gebruikt. Het is dus niet nodig om precies te plannen waar de kabels langs lopen, noch om de plaats van de apparaten permanent vast te leggen. 
Bovendien is de ontvanger van beide modellen aanzienlijk kleiner dan die van het voorgaande model en dus gemakkelijker op te bergen.

De combinatie van beide modellen heeft nog een extra functie die heel wat is!
Als de zenderstick van de WHD030-V2 wordt aangesloten op de HDMI-uitgang van de WHD100-V2 zender, kan één van de twee HDMI ingangssignalen draadloos naar twee verschillende beeldschermen/projectoren gestuurd worden. Hierdoor kan elk invoerapparaat draadloos worden verbonden met maximaal twee sinks.

Met de bij de levering inbegrepen afstandsbediening kan ook eenvoudig worden geschakeld tussen de twee bronapparaten die op de zender van de WHD100-V2 zijn aangesloten.

Om ervoor te zorgen dat niet alleen de aansluiting van het videosignaal zelf onzichtbaar is, maar ook de behuizing van de eenheid zelf, bieden de modules een wandmontagemogelijkheid aan de achterzijde, alsmede een gestandaardiseerde statiefschroefdraad voor montage achter het scherm.

De bij de levering inbegrepen IR-verlengkabel zorgt voor een optimale bereikbaarheid van de afstandsbediening tot de zender, ook wanneer het toestel verdekt is gemonteerd.

Kenmerken
  • Snelle gegevensoverdracht op 4,9 - 5,9 GHz frequentie voor 3D en HDTV tot 1080p (WUXGA wordt niet ondersteund)
  • Draadloze gegevensoverdracht tot op 10 meter afstand
  • Geïntegreerde 2x1 switcher voor 2 HDMI ingangen
  • Extra HDMI-uitgang op zender (doorlussen)
  • Inclusief afstandsbediening en IR verlengkabel
  • De geringe inbouwdiepte maakt installatie achter uw flatscreen mogelijk
  • Wandmontageset inbegrepen, statiefschroefdraad beschikbaar
  • Geen extra driver installatie nodig
Documenten
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart