Ricoh PJ WX3340N

Ricoh PJ WX3340N

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Ricoh PJ WX3340N

Gekocht door
  • 70% Business
  • 30% School

De uitstekende beeldkwaliteit en de indrukwekkend korte projectieafstand zijn de uitstekende kenmerken van deze projector. Door de korte projectieafstand kunt u de projector direct voor het scherm plaatsen. Dit geeft u zelfs een aantal voordelen: u bespaart ruimte, de mogelijke schittering van de lamp en de schaduwen veroorzaakt door obstakels in de projectiebundel worden vermeden.

Maar dat is natuurlijk niet alles. We hebben gebroken met de traditie en alle interfaces en ventilatie van de achterkant van de projector naar de voorkant verplaatst - trouw aan het motto: uit het zicht, uit het hoofd. Dit zorgt voor een duidelijkere, stillere en koelere omgeving en stelt iedereen in staat zich te concentreren op de boodschap, niet op het medium.

 

- Achterkant-naar-voorzijde ontwerp

Het unieke ontwerp van Ricoh van achter naar voren geeft u het voordeel dat u uw projector aan de voorkant van de tafel kunt plaatsen. Omdat de interfaces en de ventilatie ook aan de voorkant van de projector zijn geplaatst, lopen er geen vervelende kabels over de tafel en wordt het ventilatieruis en de warme lucht van de tafel weggeleid. 

 

- Automatische helderheidsregeling 

Een andere innovatie van Ricoh is de automatische helderheidsregeling, die de beeldkwaliteit optimaliseert in functie van de lichtomstandigheden. Door de helderheid aan te passen aan de bestaande lichtomstandigheden wordt de levensduur van de lamp verlengd en de CO2-uitstoot verminderd.

 

- Interactieve uitrusting

De DLP-chip die in de PJ X3340-serie wordt gebruikt, is ontworpen voor interactiviteit. Om van een projectiescherm of een kale muur een interactief whiteboard te maken, heeft u alleen de Interactive Kit van Ricoh nodig.

 

- Presentatie Timer

Een digitale timer zorgt ervoor dat presentaties niet te lang duren. Het kan discreet worden weergegeven in de hoek tijdens een presentatie of op ware grootte tijdens de vraag- en antwoordsessie.

 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 10 cm
  • Breedte product: 29,7 cm
  • Diepte product: 23,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker