Sony VPL-FWZ60

Sony VPL-FWZ60
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

Sony VPL-FWZ60

Gekocht door
 • 100% Business
Projector met 5000 lumen laserlichtbron en WXGA

Heldere, mooie beelden, lage bedrijfskosten, minimale onderhoudsvereisten en flexibele installatiemogelijkheden.

De VPL-FWZ60 laserprojector is ideaal voor een breed scala aan zakelijke, educatieve en algemene presentatietoepassingen. De combinatie van de krachtige Z-Phosphor laserlichtbron en Sony's geavanceerde BrightEra 3LCD-projectormotor levert een uitzonderlijk heldere, scherpe WXGA-resolutie voor beelden met een maximale lichtopbrengst van 5.000 lumen en rijke, stabiele kleuren. De constante-helderheidsstand zorgt ervoor dat de helderheid behouden blijft gedurende de aanbevolen levensduur van 20.000 uur.

De laserlichtbron zorgt voor een vrijwel onderhoudsvrije werking tot 20.000 uur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over plotseling uitvallende lampen. Dankzij het automatische filtersysteem is het niet nodig regelmatig schoon te maken om stof te verwijderen. Hierdoor is de unit vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien zijn er diverse energiebesparende functies die de bedrijfskosten gedurende de gehele levensduur van de projector aanzienlijk verlagen.

De VPL-FWZ60 projector, met zijn slanke en discrete ontwerp, strakke kabelmanagement en stille ventilator, past naadloos in vrijwel elke omgeving - van onderwijsinstellingen en bedrijven, medische trainingsfaciliteiten en organisaties in de publieke sector, tot bezoekersattracties en winkels. Beelden van meerdere projectoren kunnen naadloos worden gecombineerd tot oversized projecties en kunnen zelfs op gebogen en gekromde oppervlakken worden geprojecteerd zonder vervorming. De projector kan onder elke hoek worden geïnstalleerd, zelfs liggend op zijn kant of ondersteboven. Het gebruiksvriendelijke installatiemenu maakt de installatie eenvoudig.

Zeer hoge beeldkwaliteit met Sony BrightEra 3LCD-projectormotor en Z-Phosphor laserlichtbron
De combinatie van de Z-Phosphor laserlichtbron en de beproefde BrightEra 3LCD-projectormotor van Sony garandeert een hoge lichtopbrengst van 5.000 lumen (in de High-modus) met een levendige, natuurlijke kleurweergave.

Constante helderheid
De modus Constante helderheid zorgt ervoor dat de helderheid behouden blijft gedurende de aanbevolen levensduur van 20.000 uur van de projector.

Geavanceerde technologieën voor de fijnafstelling van de beeldkwaliteit
Sony thuisbioscoopprojectoren gebruiken geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën om de beeldkwaliteit te optimaliseren. Reality Creation technologie maakt gebruik van een krachtige pattern matching database om te optimaliseren op het niveau van de individuele pixel. Contrastoptimalisatie analyseert actief de donkere en lichte delen van een beeld en stemt deze nauwkeurig af om sprankelende hoge lichten en rijke, diepe zwarttinten te bereiken.

Scherpe WXGA-beeldkwaliteit
PC-presentaties of video's kunnen worden weergegeven met een WXGA-resolutie (1.280 x 800) bij 16:10.

Vrijwel onderhoudsvrij tot 20.000 bedrijfsuren
De moderne laserlichtbron biedt een bedrijfstijd tot 20.000 uur zonder lampvervanging. Dit verlaagt de bedrijfskosten gedurende de levensduur van het product in vergelijking met conventionele projectoren.

Probleemloze automatische filterreiniging
De focus ligt op mooie beelden in plaats van vervelende onderhoudstaken: Met het geautomatiseerde reinigingssysteem wordt het stof elke 100 uur verwijderd.

Energiebesparende kenmerken
De bedrijfskosten worden nog verder verlaagd met handige energiebesparende functies: beeldblanco en automatisch dimmen.

Bespaar tijd bij elke presentatie
Met de snel aan/uit-functie wordt de tijd na het inschakelen aanzienlijk verkort totdat het toestel is opgewarmd en de presentatie met volle lichtsterkte mogelijk is.

Montagehoek vrij instelbaar binnen een bereik van 360°
Meer flexibiliteit bij de installatie: u kunt de projector onder elke hoek installeren, zelfs liggend op zijn kant of ondersteboven.

Groot lensverschuivingsbereik
Dankzij de veelzijdige instelmogelijkheden voor de lensverschuiving kunt u de projector vrijwel overal monteren: dicht bij het plafond of zelfs horizontaal verzet.

Standaard zoomlens inbegrepen plus ruime keuze aan lenzen
De flexibiliteit bij de installatie wordt verder vergroot door de beschikbaarheid van een breed scala aan compatibele lenzen, waardoor de projector de facto klaar is voor elk formaat ruimte en elke projectiebehoefte. Dankzij de bajonetsluiting met snelsluiting kunt u snel en eenvoudig van objectief wisselen.

HDBaseT-ondersteuning
Installatie en connectiviteit zijn eenvoudiger en kostenefficiënter doordat digitale transmissie van HD-, video- en audio-inhoud, alsmede netwerk-/besturingsgegevens, via één Ethernet-kabel mogelijk is.

Oversized displays door overvloeien van randen
Beelden van meerdere projectoren kunnen naadloos worden gecombineerd met nauwkeurige kleuraanpassing om verbluffende, oversized projecties te creëren voor zakelijke of educatieve omgevingen.

Projectie op oneffen oppervlakken met beeldkromming
Beeldgeometrie kan gemakkelijk worden gecorrigeerd, zelfs op convexe of concave oppervlakken, om een natuurlijk ogende beeldprojectie te creëren. Hoeken en randen konden gemakkelijk worden aangepast met de meegeleverde afstandsbediening en het menu op het scherm.

Stille werking
De stille ventilator zorgt voor een onopvallende, probleemloze werking in stille omgevingen, zoals musea, galerijen of collegezalen.

Aantrekkelijk, discreet ontwerp
De elegante behuizing heeft een plat oppervlak en gaat discreet op in de omgeving wanneer de projector aan het plafond is bevestigd. Het strakke uiterlijk wordt ook geaccentueerd door een connectorafdekking, waarachter de kabelwarboel verdwijnt.

Beeldmodus
De beeldmodus zorgt voor uitstekende beelden in alle presentatieomstandigheden. Kies uit de beeldmodi Standaard, Dynamisch, Helderheidprioriteit of Multischerm om een optimale beeldkwaliteit te bereiken - met elke beeldbron en in elke denkbare kamer.

Eenvoudige installatie met gebruiksvriendelijk installatiemenu
U kunt de instellingen van de projector, waaronder beeldkromming en overvloeien van randen, eenvoudig aanpassen met de afstandsbediening.

Projecteer twee beelden naast elkaar
Projecteer beelden gelijktijdig vanaf twee ingangen: Deze functie is ideaal voor bijvoorbeeld videoconferenties en medisch onderwijs waarbij twee beelden tegelijk moeten worden weergegeven.
Documenten
Afmetingen
 • Hoogte product: 16,9 cm
 • Breedte product: 46 cm
 • Diepte product: 51,5 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
Dit zou ook voor u interessant kunnen zijn aan van
 • NEC PA671W (zonder lens)
  • Type product LCD
  • ANSI Lumen 6700 Ansi lumen
  • Resolutie 1280 x 800 WXGA
  • Formaat 16:10
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 70% Business
  • 30% School
 • Sony VPL-FWZ65
  • Type product LCD
  • ANSI Lumen 6300 Ansi lumen
  • Resolutie 1280 x 800 WXGA
  • Formaat 16:10
  *
  Incl. 21% btw
  Gekocht door
  • 100% Business