Sony VPL-VW270ES wit

Sony VPL-VW270ES wit
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Sony VPL-VW270ES wit

Gekocht door
  • 100% Privé

Sony VPL-VW270ES wit - Toegang tot 4K high-end home cinema

De Sony VPL-VW270ES biedt de perfecte introductie tot 4K home cinema dankzij de echte 4K resolutie, flexibele optiek met lensverschuiving en nog veel meer functies.

 

4K-resolutie

De Sony VPL-VW270ES is een van de meest betaalbare 4K projector modellen en biedt de echte 4K resolutie met 4096 x 2160 pixels. Dit is zelfs hoger dan de 4K UHD resolutie die in de meeste andere 4K projectoren wordt gebruikt.

Dankzij de 4K-resolutie biedt de Sony VW270ES wit een adembenemende beeldscherpte. Door de rijkdom aan details kunt u zelfs in bekende films nieuwe inhoud zien, die u met de Full-HD resolutie niet zou opmerken. Alle objecten zien er nog realistischer uit met 4K. En ook al is het niet inheems 4K-materiaal dat wordt ingevoerd, de kwaliteit is nog steeds uitstekend dankzij Reality Creation.

 

Reality Creation

Sony's Reality Creation zorgt ervoor dat het beeld wordt aangescherpt. Het analyseert de beelden tot op het kleinste pixelniveau en verbetert ze voor weergave in hoge resolutie. In het geval van 4K content zorgt het voor optimale beeldscherpte van de bestaande content. En zelfs met conventionele Blu-rays zorgt Reality Creation voor een uitstekende opschaling naar 4K. Dit laat zien dat Sony zijn ervaring met filmproductie heeft verwerkt in zijn apparaten.

 

Bewegingsstroom

De interframeberekening Motion Flow is ook beschikbaar voor de Sony VW270ES. Het zorgt voor heldere beelden met snelle bewegingen, zonder slepende effecten. Afhankelijk van de instellingen van de Motion Flow-technologie, lijkt het beeld levendiger. Aangezien niet elke thuisbioscoopliefhebber een vriend is van de interferentieberekening, kan deze natuurlijk ook gedeactiveerd worden. Afhankelijk van uw smaak kunt u de interferentieberekening in verschillende niveaus instellen. Een feit dat belangrijk is voor 4K-films, Motion Flow-technologie werkt niet alleen met traditionele HD-beelden, maar ook met 4K-content.

 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 20,5 cm
  • Breedte product: 49,6 cm
  • Diepte product: 46,4 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart