ViewSonic IFP8650-2

ViewSonic IFP8650-2
*
Incl. 21% btw

Levertijd 1-3 werkdagen
100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker
+31 (0) 541-76 83 32
Algemene gegevens

ViewSonic IFP8650-2

PRODUCTOVERZICHTDe ViewBoard® IFP50-2EP-serie maakt gebruik van Ultra Fine Touch-technologie, wat zorgt voor nauwkeuriger schrijven en snellere verwerkingstijden dan traditionele IR-touch displays. Bijvoorbeeld, door gelijktijdig te schrijven met onze dunne 3mm pennen kunnen groepen studenten of teams van personeel samenwerken op het display. Met hun smalle randen sluiten de schermen naadloos aan op hun omgeving. Onze geïntegreerde, gratis software en platform myViewBoard™ is speciaal ontwikkeld voor interactieve beeldschermen en is compatibel met onder andere Windows, Android en IOS apparaten. ViewBoard® Cast maakt het ook mogelijk om tot vier verschillende bronnen weer te geven op een gesplitst scherm, waardoor het ideaal is voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder Windows, Android en IOS-apparaten.

UFT-technologie:

Ultra-FineTouch-technologie maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurig en direct digitaal te schrijven en te tekenen. Dit maakt een vlotte en probleemloze samenwerking op school en op kantoor mogelijk.

Dual-Pen

Automatische herkenning van de pendiameter (8 mm en 3 mm) en gelijktijdig schrijven met verschillende kleuren en pendiktes.

Mobiliteit per Android

De geïntegreerde software en het platform myViewBoard™ maakt een productieve samenwerking mogelijk - ongeacht waar de teamleden zich momenteel bevinden.gedeeld beeldscherm:Deel inhoud op maximaal 4x het gesplitste scherm met geïntegreerde ViewBoard® Cast-softwareSmartport:

USB-poorten op het voorpaneel volgen de actieve ingangsbron

Snel Internet:

Gigabit LAN voor een snellere en krachtigere internetverbinding

Afstandsbediening:Ingebouwde RS232-poort en vController-software voor afstandsbediening

Slot in PC:

Slot-in PC met Intel CPU van de 8e Gen. (optioneel)

Webcam:

1080p- Webcam optioneel. 

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 116 cm
  • Breedte product: 195,8 cm
  • Diepte product: 9 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 32
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Coen Stuker