Whiteboards / Visualizer

Top documentcamera & boards merken

Liesegang Overheadprojectoren Elmo Visualizer Aver Visualizer celexon Overheadprojectoren

Document camera's, whiteboards en overhead-projectorenDocument camera: Presentatie-Royale

Document camera's ook wel visualizers genoemd zijn een doorontwikkeling van de klassieke overhead-projector. Koop een document camera, verbind deze met uw beamer of display en zorg voor de bekroning van uw presentatie. Geniet van de Presentatie-Royale!


Applicatie document camera's

De voordelen van een document camera in één oogopslag:

 • visualisatie van willekeurige objecten (boeken, producten, kleine tot middelgrote objecten)
 • digitalisering van willekurige objecten
 • snelle wisseling tussen live-opname en bijvoorbeeld een powerpoint presentatie
 • gebruik in combinatie met een video-conferencing systeem mogelijk
 • compacte afmetingen
 • snelle installatie en makkelijk in gebruik

Het idee achter een document camera is simpel: men neemt een hoge resolutie camera (bij sommige modellen zelfs tot 4K), een flexibele camera-arm en verbind deze tot één presentatie en visualisatie-apparaat welke mobiliteit en functionaliteit het beste vereend.

Daarbij komen een geïntegreerd belichtingssysteem voor de gelijkmatige belichting van de objecten en de in de document camera verbouwde hardware met meerdere aansluitingen.


Application document camera

In vergelijking met een daglichtprojector behoeft een visualizer geen tijdrovende voorbereidingshandelingen. Daarmee behoort het onhandige overdragen van gegevens op folie tot de verleden tijd. U bespaart tijd en vooral geld voor de aanschaf van overheadfolie en foliepennen.

Onze tip:Sommige documentcamera's kunnen ook samen met een microscoop en een compatibele microscoop-adapter gebruiken. Voor biologie of scheikunde lessen of voor het zichtbaar demonstreren van technische onderdelen of processen is het een handige feature.

Whiteboards / Projectie boards: schoolbord 2.0

Middels de elegante borads met witte emaille coating worden de ouderwetse schoolborden van de ouderwetse krijtstof generatie afgelost.


Whiteboards

Koop bij ons een in hoogte verstalbaar whiteboard, optioneel met opklapbare zijvleugels of voor vaste muur montage.

De voordelen van een whiteboard op een rij:

 • stofvrij
 • gunstige prijs
 • gebruik als projectieoppervlak
 • droog afwisbaar
 • als magneetbord bruikbaar

Interactieve whiteboards: Meer interactie bij onderwijs en studie

Interactieve whiteboards zijn een modern alternatief voor het krijtbord. De combinatie van een pc, een whiteboard en een beamer geeft u de mogelijkheden voor interactief les geven en een groot aantal presentatie scenario's.


Interactieve whiteboards

De bediening geschied of met de hand, met een vinger of middels een draadloze pen. Daarmee heeft u de mogelijkheid uw presentaties en documenten op ieder moment van handgeschreven notities te voorzien. De informatie op het whiteboard kan zonder problemen worden opgeslagen en voor later gebruik tijdens de lessen worden opgeroepen.

De voordelen van een interactief whiteboard in één oogopslag:

 • eenvoudige voorbereiding van onderwijs inhouden
 • multimediale weergave van inhouden
 • modificatie en aansturing van inhouden in real-time
 • fabrikant software met talrijke voorbeelden
 • eenvoudig hergebruik van opgelagen materiaal

Interactieve whiteboard montage

Een interactief whiteboard kunt u bij ons of met een aan het board gemonteerde beamer of met een beamer voor plafondmontage aanschaffen. Het voordeel van een voorgeconfigureerde beamer-whiteboard oplossing bestaat er deels uit dat het whiteboard in de hoogteverstelling variabel blijft. Verder zorgt de positie van de beamer bij deze constructie voor een schaduwvrij beeld en een precieze afstelling op het whiteboard.


Interactieve whiteboard montage

Overhead projector: De beproefde presentatie oplossing

Overheadprojectoren (OHP) overtuigen nog steeds door het beproefde handling en bedieningsconcept. Voor presentaties, onderwijs en voor algemene studiebijeenkomsten is een overheadprojector een beproefde presentatie tool.

In onze shop vind u overheadprojector-modellen voor zowel stationair als voor mobiel gebruik.


Overhead projectoren

De voordelen van een overheadprojector op een rij:

 • Voordeliger als de meeste beamers
 • stabiele opbouw en eenvoudige bediening
 • geen pc/laptop nodig
 • nauwelijks onderhoud
 • verduistering van de ruimte niet nodig

Interesaant te weten: de overheadprojector werd reeds aan het einde van de 19e eeuw uitgevonden. In de jaren dertig bracht de firma Liesegang uiteindelijk de eerste daglichtprojector op de markt.

Beamertafels, laptoptafels & co. - Zo vermijd u een technisch knockout.

U bent goed en u weet het. Presenteren, voordragen en modereren zijn uw ding. Wanneer het echter hapert op het gebied van ondersteunende apparatuur dan gaat het gauw goed mis.

Gelukkig hebben wij de juiste oplossing voor u voor een stabiele stand, veilige opbewaring en een professionele indruk.

Projectietafels

Op een projectietafel kan uw beamer of overheadprojector veilig worden geplaatst. Omdat de meeste tafels beschikken over wieltjes kunt u probleemloos de juiste projectieafstand instellen.

Bereken snel en eenvoudig de juiste projectieafstand met onze throw-ratio calculator.


Projectietafels

Laptoptafels

Berg meerdere laptops veilig op in een laptoptafel. Een in de laptoptafel verbouwde stekkerdoos zorgt hierbij voor de stroomvoorziening en laad de laptop-accu's weer op. In de regel beschikken de laptoptafels over wieltjes en zijn daarmee dus ook mobiel. Daarom mag een laptoptafel juist in scholen en universiteiten niet ontbreken.


Laptoptafels

Elektrische in hoogte verstelbare tafels

Ontlast uw rug en blijf fit door een in hoogte verstelbare tafel. De gemakkelijke bediening maakt een in hoogte verstelbare tafel zeer geliefd!


Elektrische in hoogte verstelbare tafels

Sprekerkoffer

Een ware wonderkoffer voor analoge voordrachten en presentaties in meetings, in het onderwijs en bij trainingen. De robuuste kunststof of aluminium koffers hebben alles wat u nodig heeft in zich: presentatiekaarten in verschillende formaten en kleuren, faserpennen, markers en markeerpunten.


Sprekerkoffer