Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Garantie van de fabrikant

Raadpleeg deze lijst voor het garantietype dat overeenkomt met uw product.

Inhoud

Algemene informatie

In principe dekt de fabrieksgarantie voor uw product alle defecten die niet door u zijn veroorzaakt en zich binnen de garantieperiode voordoen. In de technische gegevens van het product vindt u het type garantie dat op uw product van toepassing is (hieronder nader toegelicht).

Als u vragen heeft over de exacte garantievoorwaarden van uw apparaat, kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

BringIn Service / Send-In Service

U neemt rechtstreeks contact op met de fabrikant(ondersteuning van de fabrikant) en stuurt hem uw toestel ter reparatie. Hij stuurt het dan naar u terug.

Service ter plaatse / wisseldienst

U neemt contact op met de fabrikant(fabrikantenondersteuning) en zij repareren of vervangen het toestel direct ter plaatse.

Pick-up service

U neemt rechtstreeks contact op met de fabrikant(ondersteuning van de fabrikant) en zij regelen dat het toestel bij u wordt opgehaald. Na de reparatie wordt het naar u teruggestuurd.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.