Of je nu op zoek bent naar een thuisbioscoopervaring voor privégebruik, presentaties moet geven voor bedrijven of een openbare instelling zoals een school wilt uitrusten, je vindt hier wat je zoekt. Wij bieden je een ruime keuze aan hoogwaardige projectoren van bekende fabrikanten zoals Acer, BenQ, Epson, LG, NEC en Optoma.

Welke projector past bij jou? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden omdat het van verschillende factoren afhangt. Onze experts helpen je graag om de juiste projector voor jou te vinden. Bij ons kun je kiezen uit een groot aantal merken en modellen, die allemaal hun voordelen hebben.

Als je bijvoorbeeld een hoge beeldkwaliteit wilt, raden we je een projector van Epson aan. Deze apparaten staan bekend om hun briljante kleuren en haarscherpe beelden. Als je op zoek bent naar een krachtige projector die zelfs bij daglicht een uitstekend beeld levert, dan is een projector van LG de juiste keuze.

Maar ook onze andere merken zoals Acer, BenQ, NEC en Optoma hebben veel te bieden. Elke fabrikant heeft zijn eigen specifieke sterke punten en het is de moeite waard om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. We geven je graag advies en helpen je de juiste projector voor jouw behoeften te vinden.

We bieden je niet alleen projectoren van hoge kwaliteit, maar ook een uitgebreide service. We bieden een installatieservice die het voor jou gemakkelijker maakt om je projector te installeren. Zo kun je achterover leunen en in een mum van tijd genieten van een eersteklas thuisbioscoopervaring. En als je haast hebt, maak je gewoon gebruik van onze bezorgservice en ontvang je je projector in een mum van tijd .We bieden ook de juiste accessoires, zodat je het beste uit je nieuwe projector kunt halen.Denk hierbij aan schermen, beugels en reservelampen. Ook hier geven we je graag advies en helpen we je bij het vinden van de juiste producten voor jouw projector.