visunext-gebaude-tower

De groep ondernemingen

Over visunext.nl

Begin jaren 2000 gestart als Beamershop24, is visunext nu het sterke portaal voor presentatie-, media- en homecinematechnologie in Duitsland.

visunext / visunext.nl maakt deel uit van de visunext Group, een van de grootste en belangrijkste leveranciers van homecinema- en presentatietechnologie in Europa. Oorspronkelijk gestart in Duitsland in 2003, vestigde de groep snel een brede aanwezigheid in Europa. Inmiddels zijn er acht andere zusterbedrijven actief in heel Europa.

Inhoud

Het topsegment van de visunext / visunext.nl groep richt zich uitsluitend op consumenten en biedt een volledig assortiment van meer dan 10.000 producten van alle bekende fabrikanten. Het bedrijf profiteert van sterke partnerschappen met de meest relevante AV-fabrikanten zoals Acer, Benq, EPSON, Optoma, Panasonic, Samsung en nog veel meer.

Een ander belangrijk onderdeel van de groep is celexon. Dit is verantwoordelijk voor de internationale productie van accessoires zoals schermen, montagesystemen, signaalbeheer etc. en de verkoop van deze producten aan distributeurs en de vakhandel.

Sinds de lancering in augustus 2004 heeft visunext / visunext.nl al meer dan 800.000 klanten in meer dan 25 landen bediend. Onder hen zijn veel bekende wereldspelers zoals Allianz, BMW, Bosch, Burger King, Daimler, Deutsche Lufthansa en nog veel meer.

Onze volledige service

Van pure online business tot systeemhuis voor AV-oplossingen

people-nobubble

Deskundigen

Gespecialiseerde adviseurs gecertificeerd door fabrikanten
pixelpitch-nobubble

Buitendienst

Regionaal ter plaatse
pen-nobubble

Planning

3D-visualisatie en Crestron
Flexibiliteit van de pictogrammen

Proberen en kopen

Test producten zonder risico!
tools-nobubble

Installatie

door ons installatieteam
Met asbestboringen, zwevende lasten
videokonferenz-nobubble

Opleidingen

Briefings, producttraining, bijscholing
Icon Beamer en Display

Showroom

in Emsdetten, Keulen en showrooms van fabrikanten in heel Duitsland
Icoon vrachtwagen

Levering

ook door ons in aanvulling op de bekende expediteurs
Netwerk icoon

eProcurement

Industriële winkelmandjes, API, raamovereenkomsten

Het verhaal

De twee oprichters Matthias Hemesath (*1983) en Christoph Hertz (*1984) deden reeds tijdens hun schooljaren ervaring op met e-commerce en het ontwerpen en implementeren van websites. Hun eerste onderneming was gespecialiseerd in de marketing van Second Life beamers, kort na hun afstuderen.

In het begin handelde het bedrijf in individuele lease-retours en later in grote restvoorraden van bekende fabrikanten. Korte tijd later, tijdens zijn studie, ontstond de visie van een digitale vakhandel voor thuisbioscoop- en presentatietechniek. Al in 2004 werd het visunext-portaal gelanceerd. Tegelijkertijd creëerden Hemesath en Hertz het merk celexon voor de productie van AV-accessoireproducten, zoals in eerste instantie schermen en plafondbeugels.

celexon-group-gebauede-emsdetten

Onze onderscheidingen

Sterke partnerschappen met fabrikanten en klantgericht denken maakten visunext al snel tot een van de grootste leveranciers van beamers in Duitsland.

Drie jaar op rij riep Chip het onlineportaal uit tot beste winkel van het jaar in de categorie beamers. Ook Testsieger.de riep het twee keer op rij uit tot de beste onlineshop voor beamers.

visunext heeft een leidende marktpositie verworven en is een van de populairste shops voor home cinema en presentatietechniek in Duitsland.

De visunext Groep

Na verschillende Europese en internationale uitbreidingen en de overname van een van de grootste nationale concurrenten, beamer AG, zijn de gecombineerde bedrijven nu op de markt actief als de visunext Group.

visunext-group-schriftzug-gebaeude

Onder het motto "Slimme visuele oplossingen" bieden de activiteiten van de groep in wezen visuele productoplossingen voor haar klanten, zoals beamers, interactieve touch displays, displays van groot formaat of zelfs LED-wanden.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.