DSC01039 (2) (1)

Gaming Beamer - Breng gamen tot een andere beleving!

Game met je vrienden en rock het huis! Een gaming beamer brengt je samen voor een geweldige gaming avond. En zoals we allemaal weten, kan dat snel een traditie worden.


Heb je de volgende golf zombieaanvallen overleefd? Yo, je maat had je rug in een co-op spel: Op het splitscreen heeft hij zojuist een tiental zombies voorgoed het hiernamaals ingestuurd met een behendige granaatworp. Koel nu af, eet wat snacks en proost op je wapenbroeder. En daar gaan we!

Het gigantische scherm van een beamer is gemaakt om samen van videospelletjes te genieten. Een TV kan niet op tegen de hoge sociale factor van een moderne beamer. Voor een beamer scherm kunnen al je vrienden gaan zitten en is er genoeg ruimte op het scherm voor actie van elk spelgenre.

Inhoud
collage-gaming

Wat kan ik goed spelen op een spelcomputer?

Je kunt gokken op alles waar jij en je maten zin in hebben. Deze spelgenres zul je zeker leuk vinden op een beamer. Vind zelf je favoriet!

shutterstock_640111216 (1) (1)

First-person shooter

Op een splitscreen schiet je met of tegen elkaar, vecht je zij aan zij of jongleer je met wapens om je tegenstanders te verslaan. Chips, flips en een bepaalde hoeveelheid doelwater behoren tot het spelavondrantsoen.
DSC01069 (1)

Sportspel

Het hoeven niet altijd balspelen te zijn. Je hebt ook veel te doen met sportspelletjes: Je kunt uitgebreide voetbalwedstrijden losmaken met zweterige duels in leuke sportspelletjes. Meisjes en jongens komen dichter bij elkaar!
shutterstock_534684511 (1)

Race spelletjes

Op een beamerscherm is je gezichtsveld enorm in vergelijking met een monitor of TV. Elke drift in de bocht doet je adrenaline pompen. Of je nu zelf een supersnelle sportwagen bestuurt of je maatje aanmoedigt tijdens zijn loodzware cross-country actie, je zult je hier geen moment vervelen!
aufloesung

Resolutie

Ten minste Full HD (1920 x 1080). Dit betekent dat je niet alleen het volledige potentieel van de native resolutie van een gameconsole kunt benutten, maar ook Blu-ray films in uitstekende beeldkwaliteit kunt bekijken op je PS4, Xbox One of Wii U.
lightbulb

Helderheid

ANSI lumenwaarde van minstens 2000 lumen. Over het algemeen raden wij u aan de kamer te verduisteren voordat u gaat spelen. Zo krijgt u een helder, contrastrijk projectiebeeld.
anschluss

Verbindingen

Een HDMI aansluiting is verplicht. Via een HDMI-kabel stuurt u inhoud met een hoge resolutie naar de Beamer. Dit betekent: games en films in full HD.
Icoon gloeilamp

Tip:

Natuurlijk kun je je ook uitleven met single-player games: Sfeervolle horror-, sci-fi en rollenspellen zien er bijzonder goed uit op een beamer-scherm.

Hoe stelt u uw beamer correct in?

De belangrijkste regel is uw Beamer zo parallel mogelijk aan het projectieoppervlak te plaatsen. Dit voorkomt een scheve uitlijning van het beeld en kwaliteitsverlies van de beeldresolutie. Voor het overige hebt u verschillende mogelijkheden om uw Beamer correct op te stellen.

Ofwel kunt u

  • een plafondbeugel gebruiken
  • plaats de Beamer op een stevige, vlakke ondergrond enkele meters voor het projectiescherm
  • of, in het geval van een Beamer op korte afstand, tot op enkele centimeters van het scherm.

Op onze pagina met koopgids voor beamers geven wij u tips om de optimale zitafstand te bepalen en de beamer correct te plaatsen.

Icoon gloeilamp

Tip:

Meer weten over beamers? Op onze blog vindt u beamertests, nieuws en vele andere boeiende artikelen over audio- en video-onderwerpen.
DSC00910 (1)

Het juiste scherm voor gaming beamers

U kunt natuurlijk ook op een lege muur projecteren. U krijgt echter alleen een veel betere beeldkwaliteit als u een echt beamerscherm gebruikt. Beamer-schermen hebben een speciaal voor projecties ontwikkelde weefselstructuur, die het gereflecteerde licht enigszins versterkt en de kleuren natuurlijk doet lijken. Voor gaming adviseren wij een scherm met de volgende eigenschappen:

formate

Formaat

16:9 of 16:10 Voordeel: Dit formaat is ook perfect voor thuisbioscopen
gainfaktor

Luminantiefactor (versterking)

De waarden 1,0 tot 1,5 zijn voldoende voor verduisterde ruimten
leinwand-typ

Operatie

Een gemotoriseerd doek kunt u eenvoudig "als een baas" af- en oprollen. Wil je het zelf doen? Gebruik dan een rolscherm.
Icoon gloeilamp

Tip:

Gebruik onze projectieschermcalculator om het juiste schermformaat voor uw kamer te vinden. Wilt u meer weten over projectieschermen? Ontdek alles over projectieschermen op onze pagina over projectieschermen.

Het juiste geluid voor uw gaming beamer

Bij een XXL-beeld mag een goed geluid natuurlijk niet ontbreken. Uw geluid moet immers even krachtig zijn als het beeld. Projectielen die door de lucht suizen, gejuich vanaf de tribunes in het stadion, piepende banden: Dit alles komt het best tot zijn recht wanneer de actie op het scherm wordt ondersteund door surround sound. En dat is wat u nodig heeft:

Icoon gloeilamp

Tip:

Overigens: Als u al een beamer bezit en op zoek bent naar een geschikt surroundsysteem, vraag dan een van onze audio-experts.

Koop Gaming Beamer Complete Set

We hebben drie complete gaming Beamer sets voor je samengesteld. Elke set bevat alles wat je nodig hebt om je woonkamer te upgraden tot een gaming tempel.

De complete gaming Beamer sets van visunext zijn met liefde voor u samengesteld door onze gaming fans. En om eerlijk te zijn, zouden we ze graag zelf houden. Maar zoals we allemaal weten, passie moet gedeeld worden!

Beginnersset

Set voor gevorderden

Expert set

Dit zou je ook kunnen interesseren:

gaming-popcornmaschine

Popcornmachines

Genoeg gegokt? Een goed idee is om de avond af te sluiten met een Hollywood blockbuster. Een kleine, chique popcornmachine voorziet u en uw vrienden van heerlijke popcorn en creëert een bioscoopsfeer.
gaming-vr-brillen

VR-bril

Geef jezelf en je Beamer een pauze! Ontspan je in virtuele smartphone werelden met je favoriete VR app. Koop een Celexon VR-bril en ervaar maximaal comfort.
gaming-monitore

Gaming monitoren

Uw computer heeft aandacht nodig, uw e-sports ambitie een responsief scherm? Met onze ruime keuze aan monitoren vindt u er zeker een die past bij uw gamestijl en de tijd zoet maakt voor uw volgende beamer gaming sessie. Wil je een goede gaming monitor kopen? Vraag ons dan om een optimale oplossing!
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.