Als online winkelexploitant voor audio- en visuele producten zijn we gespecialiseerd in voetbalprojectoren om fans de best mogelijke wedstrijdervaring te bieden. Of je nu een particuliere klant bent, een zakelijke klant of een openbare instelling zoals een school, wij hebben voor iedereen het juiste aanbod.

Wat is een voetbalprojector en waarin verschilt deze van andere projectoren? Een voetbalprojector is een projector die speciaal is geoptimaliseerd voor het vertonen van voetbalwedstrijden. Vergeleken met andere projectoren wordt een voetbalprojector gekenmerkt door een hogere helderheid en beeldkwaliteit om de wedstrijd in de best mogelijke kwaliteit op het scherm te brengen.

Voor een optimaal beeld bij een voetbalwedstrijd moet een voetbalprojector een resolutie van minstens 1080p en een helderheid van 3000 ANSI lumen hebben. Het projectieoppervlak moet minstens 100 inch groot zijn om de wedstrijd optimaal te kunnen weergeven. De optimale afstand tot de projector hangt af van de grootte van het projectieoppervlak, maar ligt meestal tussen de 3 en 5 meter.

Vergeleken met televisie of live streaming biedt een voetbalprojector het voordeel dat de wedstrijd groter en levendiger wordt weergegeven. Je kunt ook buiten van de wedstrijd genieten op een groot scherm, wat een geweldige ervaring is, vooral in de warmere maanden.
In onze online shop bieden we je een grote selectie voetbalprojectoren die speciaal zijn ontwikkeld voor het vertonen van voetbalwedstrijden. Onze producten worden gekenmerkt door een hoge helderheid, resolutie en contrastratio en bieden daarom een uitstekende beeldkwaliteit. We bieden ook een uitgebreide installatie- en leveringsservice om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

We bieden ook geschikte accessoires voor je voetbalprojector om je spelervaring nog verder te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale speakers en schermen die de beeldkwaliteit nog verder verbeteren en de spelervaring compleet maken.

Al met al kun je met een voetbalprojector het spel in de best mogelijke kwaliteit beleven en genieten van een onvergetelijke voetbalervaring. Bezoek nu onze online shop en kies de juiste voetbalprojector voor jou uit ons ruime assortiment.