Shop_IN2_192059324_h4 (1)
Oplossingen voor zakelijke klanten

Moderne digital signage oplossingen

Reclamepresentaties en infotainment op het verkooppunt of point of interest zijn standaard voor veel bedrijven in elke sector.

Inhoud

Of de gebruikte displays en LED-wanden het gewenste effect hebben, hangt echter sterk af van de optimale, gecoördineerde keuze van de apparaten en hun geschiktheid voor de beoogde locatie.

De vereisten voor displays en LED walls kunnen zeer verschillend zijn. Digital signage displays met een geïntegreerde mediaspeler kunnen bijvoorbeeld op elk moment met inhoud worden gevoed. Een content management systeem is echter onmisbaar voor maximale efficiëntie en flexibiliteit in de werking van een digital signage oplossing.

panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor Digital Signage

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor digital signage. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten

Display

Groot formaat displays

 • Goedgekeurd voor 24/7 gebruik
 • Draaifunctie voor verticale installatie
 • Daisy-chain functie voor kleinere videowalls
 • Steles met touch-functie voor interactieve reclame
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat.
Pictogrammen Touch Display

Bedienbaarheid door aanraking

Voor displays die interactieve inhoud aan klanten tonen, is interactiviteit met vingeraanraking belangrijk. Programma's voor deze toepassingen kunnen geselecteerde delen van de displays gebruiken voor aanraakoppervlakken om klanten interactief te informeren.
Icoon versnelling en gereedschap

Montage

De displays kunnen aan de muur worden bevestigd met een muurbeugel, aan het plafond met een plafondbeugel of op een standaard. Bovendien is integratie in zuilen mogelijk.

Expert Tip:

Voor vrijstaande of vrijhangende displays is een digital signage mediaspeler met WLAN een optimale oplossing om onnodige kabelaanleg te vermijden.
LED wall single module voor video wall oplossing

Heldere LED-wanden

 • zeer geschikt voor grote digital signage oppervlakken
 • verschillende beeldformaten kunnen worden gerealiseerd
 • verschillende pixeldichtheden kunnen worden geselecteerd, afhankelijk van de toepassing
Icoonverbinding

Flexibiliteit

LED-wanden zijn samengesteld uit vele kastjes. Elke kast heeft een bepaalde pixeldichtheid, die staat voor de beeldscherpte die later kan worden herkend. Afhankelijk van uw plannen kunt u kiezen voor een hoge pixeldichtheid (1,5 mm pixel pitch, bijvoorbeeld in etalages) of een lagere pixeldichtheid (2,5 mm, bijvoorbeeld voor binnenreclame op hoge muren).
Resolutie pictogrammen

Resolutie

De LED walls zijn verkrijgbaar in resoluties van Full HD tot 4K. Voor wanden waarbij de kijker dichterbij komt, wordt het 4K display aanbevolen. Als de kijker van verder weg kijkt, bijvoorbeeld naar reclameborden, is het Full HD display vaak voldoende.
Icoon versnelling en gereedschap

Montage

LED-wanden worden op de muur geïnstalleerd. Zorg ervoor dat het oppervlak stevig is. De installatie mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Onze experts helpen u graag!

Expert Tip:

LED Walls zijn ideaal voor naadloze weergave van inhoud. Als u een continu beeld nodig hebt, is de LED Wall uw eerste keuze. Dankzij hun lage lichtgevoeligheid zijn ze zeer geschikt voor lichtere omgevingen.

Onze Signage Display Highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.