vx-led-signage-solution

Oplossingen voor zakelijke klanten

Innovatieve digital signage oplossingen

Ontdek de nieuwe dimensie van communicatie

De aandacht trekken in een steeds drukker medialandschap is voor veel bedrijven een uitdaging. Met moderne digital signage oplossingen kunt u uw boodschap effectief overbrengen en de aandacht van uw publiek trekken. Digital signage verwijst naar visuele communicatie waarbij digitale inhoud zoals tekst, afbeeldingen, video's of animaties worden weergegeven op elektronische schermen zoals LED-walls, videowalls of beamers om informatie over te brengen of reclame te maken.

Inhoud

Gebruiksplaatsen voor digital signage

Digital signage is een revolutie in de manier waarop bedrijven en organisaties communiceren met hun doelgroep. Maar waar kan deze innovatieve technologie precies worden gebruikt?

crestron-digitalmedia-nvx-fuer-hotellobbys

Digitale bewegwijzering in het bedrijf

In de lobby: het welkomstbord

In de lobby van een bedrijf dient digital signage als een modern welkomstbord dat bezoekers begroet en informeert overactuele ontwikkelingen, evenementen en nieuws.
digital-signage-wegleitsystem

Digitale bewegwijzering in het bedrijf

In de kantoren: geleidingssystemen en informatieterminals

Digital signage kan worden gebruikt om interactieve bewegwijzeringssystemen en infoterminals te maken waarmee uw personeel en bezoekers zelf informatie en oriëntatie kunnen vinden.
point-of-sale

Digitale bewegwijzering op het verkooppunt

In de winkel: digital signage bij het verkooppunt

Digital signage in het verkooppunt helpt om de aandacht van klanten te vestigen op speciale producten, speciale promoties onder de aandacht te brengen en zo de algehele winkelervaring te verbeteren.
digital-signage-restaurant

Digitale bewegwijzering op het verkooppunt

In het restaurant: digitale voedselborden

De dagen van handgeschreven of gedrukte menuborden in restaurants en kantines zijn geteld. Digital signage maakt het eenvoudig om menu's bij te werken, wat de ervaring van je gasten verbetert.
digital-signage-fu__gaengerzone

Digitale bewegwijzering buiten

In de voetgangerszone: out-of-home reclame

Digital signage bewijst een potentieel hulpmiddel te zijn voor out-of-home advertising door adverteerders de mogelijkheid te bieden levendige en opvallende inhoud te genereren die de aandacht van voetgangers trekt.
digital-signage-stra__enrand

Digitale bewegwijzering buiten

Langs de weg: reclame op groot formaat

Het gebruik van digital signage biedt aanzienlijke voordelen voor grootformaat reclame. Imposante LED- en videowalls boeien de kijker en brengenovertuigende reclameboodschappen over.
digital-signage-schwarzes-brett

Digitale bewegwijzering in onderwijsinstellingen

Op school: Digitaal prikbord

In de schoolcontext wordt digital signage vaak gebruikt als een digitaal prikbord. Relevante informatie zoals roosterwijzigingen, komende evenementen of belangrijke aankondigingen worden in realtime getoond op displays die over de hele school verspreid staan.
digital-signage-mensa

Digitale bewegwijzering in onderwijsinstellingen

In de refter: informatie- en voedselbord

In de moderne kantine is digital signage een belangrijk hulpmiddel om informatie over te brengen. Digitale menu's tonen het huidige menu inclusief informatie over ingrediënten, voedingswaarden of allergenen. Ze kunnen ook in realtime worden bijgewerkt om uitverkochte gerechten aan te geven of speciale aanbiedingen te benadrukken.
uw persoonlijke contactpersoon

"De sleutel tot een succesvolle digital signage-installatie ligt in de zorgvuldige combinatie van de juiste hardware- en softwarecomponenten - van beeldschermen en bevestigingen tot contentmanagementsystemen. Om uw projecten effectief te implementeren, staan onze experts tot uw beschikking. "

Belangrijke hardwarecomponenten voor digital signage

Stel je indrukwekkende beelden voor op een LED-wand, een display, een beamer of zelfs een futuristisch holodisplay. Een krachtige digital signage player stuurt verschillende displays centraal aan en zorgt ervoor dat uw inhoud soepel en in de hoogste kwaliteit wordt weergegeven. Stabiele bevestigingen zorgen ervoor dat uw display-apparaten stevig bevestigd zijn, waardoor uw digitale reclame een fluitje van een cent wordt. Dompel jezelf onder in de wereld van digital signage en laat je inspireren!

De verschillende displaymedia voor digital signage

De selectie van de juiste hardware voor digital signage hangt sterk af van de betreffende toepassing. Ontdek welke hardware geschikt is voor u.

digital-signage

Voor wie zijn LED-wanden geschikt?

LED walls worden gekenmerkt door hun modulaire ontwerp. Ze bestaan uit afzonderlijke modules die flexibel met elkaar kunnen worden verbonden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld ook formaten buiten de klassieke 16:9 en installaties om hoeken worden gerealiseerd. Dit maakt elk formaat met maximale helderheid mogelijk. LED walls zijn ook zeer robuust en daarom geschikt voor buitengebruik.

LED walls staan bekend om hun indrukwekkende afmetingen, die worden bereikt door een variabel aantal panelen te assembleren. Ze bieden een hoge resolutie, afhankelijk van het type en formaat paneel, en zijn ideaal voor buitentoepassingen met hun hoge helderheid en kijkhoek van bijna 180 graden. LED walls hebben een zeer lange levensduur en kunnen tot wel 100.000 uur worden gebruikt als ze zijn ingeschakeld.

Een LED-wand is de juiste keuze als je..
Pictogrammen in staand en liggend formaat

...de grootte flexibel wilt configureren

Pictogrammenweergave met zon

... een briljante beeldweergave wilt

Resolutie pictogrammen

...liever een frameloos ontwerp wilt

nachhaltigkeit-nobubble

...focus op duurzaamheid en hoge kwaliteit valt

panasonic-th-55lfv70-event_16-9

Voor wie zijn displays geschikt?

Displays kunnen worden gebruikt in het kader van digital signage-toepassingen, zowel afzonderlijk als gekoppeld als een videowall. Naast de klassieke weergave van reclameboodschappen kunnen individuele displays ook worden gebruikt voor interactieve toepassingen.

Displays zijn er in verschillende formaten tussen 32 en 110 inch en met resoluties van HD tot 4K. Hun helderheid varieert afhankelijk van het model, net als de kijkhoek, die meestaltussen 160 en 180 graden is. Bij displays moet ook rekening worden gehouden met het waasniveau. Hoe hoger het waasniveau, hoe matter het scherm is. Dit zorgt voor een betere leesbaarheid in lichte omgevingen. Displays hebben een gemiddelde tot hoge levensduur, zijn vaak interactief en kunnen worden gebruikt voor buitentoepassingen, waarbij speciale modellen vereist zijn.

Displays zijn de juiste keuze wanneer u..
Icoon eenvoudige bediening

... interactieve functies wilt opnemen

tools-nobubble

... een eenvoudige installatie wilt.

technologie-nobubble

... zonder externe signage spelers wilt werken door een systeem op chip te gebruiken.

Evenementenruimte met presentatie op scherm

Voor wie zijn beamers geschikt?

Beamers daarentegen zijn afhankelijk van afstand en schermgrootte. Ze bieden resoluties van HD tot 4K. Voor gebruik in lichte omgevingen of buiten zijn speciale installatiebeamers met een krachtige lamp nodig. De kijkhoek wordt beperkt door het projectieoppervlak.

Indien nodig kunnen projectoren worden gebruikt in combinatie met interactieve whiteboards. In combinatie met geschikte buitenbehuizingen kunnen beamers ook buiten worden gebruikt. Buitengebruik wordt alleen aanbevolen in de late avond en 's nachts om een heldere en contrastrijke projectie mogelijk te maken.

Beamers zijn de juiste keuze als je...
beamer-mapping-nobubble

... oneffen oppervlakken (zoals koepels of objecten) in kaart wilt brengen.

Icoon euro in één hand

... op zoek bent naar een relatief goedkope oplossing om te beginnen.

transportabel-nobubble

... de installatie regelmatig wilt opzetten en afbreken.

hypervsn-solo-l-30-holo-display

Voor wie zijn Holo Displays geschikt

Holo displays zijn baanbrekend in de presentatie van 3D animaties die lijken te zweven in de ruimte. Zonder extra AR- of VR-technologie zijn ze ideaal voor de detailhandel, beurzen en verkooppunten.

Ze trekken de aandacht, geven informatie en verfraaien de omgeving. De flexibiliteit van holodisplays biedt talloze ontwerpmogelijkheden: Verschillende aantallen en opstellingen van rotors maken individuele hologrammen mogelijk. De mogelijkheden variëren van enkele indrukwekkende hologrammen tot uitgebreide hologrammuren. Holo Displays brengen uw inhoud tot leven en bieden u de toekomst van visuele presentatie.

Holo Displays zijn de juiste keuze als je...
Pictogram 3D

... 3D-animaties wilt maken.

sonne-nobubble

... op zoek bent naar een blikvanger voor je POS of POI.

Een vergelijking van de displaymedia voor digital signage

LED Muur
Displays
Beamer
Holo displays
AfmetingenZeer flexibel en variabel, afhankelijk van het aantal modulesafzonderlijke displays tussen 32 en 110 inch, als videowall veel groter mogelijkGrootte is afhankelijk van afstand en schermgrootte, afhankelijk van model, HD tot 4KGrootte is afhankelijk van het aantal rotors
ResolutieVan Full HD tot 8K alles mogelijk afhankelijk van moduletype en grootteHD, Full HD, 4KAfhankelijk van model, HD tot 4K-
HelderheidHoog, ideaal voor buitengebruikMatig tot hoog, afhankelijk van modelMatig, minder geschikt voor lichte omgevingen-
KijkhoekBijna 180 graden160 tot 180 gradenBeperkt door projectieoppervlak-
GebruiksduurBedrijfstijd tot 24/7, lange levensduur (50.000 tot 100.000 uur)Vrijgave draaitijd meestal 16/7 of 24/7, gemiddelde tot lange levensduur (30.000 tot 60.000 uur)Looptijdontspanner meestal 8/7, gemiddelde levensduur (tot 20.000 uur)-
FormatenFlexibele formaten mogelijk dankzij modulair ontwerpFlexibel, maar meestal 16:9-formaatverschillende formaten mogelijk door mapping Formaten mogelijk, ook concaaf en convex3D-animaties
InteractiviteitGeen interactiviteitInteractiviteit mogelijk met individuele displaysAlleen in combinatie met interactieve modules of whiteboardsgeen interactiviteit
Gebruik buitenshuisBeperkt buitengebruik, speciale modellen noodzakelijkBeperkt buitengebruik, speciale modellen vereistAlleen geschikt voor buitengebruik met speciale behuizingenniet geschikt voor buitengebruik
Digital-Signage-Player-373x158

De juiste spelers en mediaspelers voor digital signage

Verschillende oplossingen, van eenvoudige USB-sticks tot geïntegreerde systeem-op-chipontwerpen en speciale externe signagespelers, bieden elk verschillende voordelen en toepassingsmogelijkheden. Bij het kiezen van de juiste hardware voor uw digital signage project moet u daarom goed kijken naar uw individuele behoeften op het gebied van prestaties, kosten, installatie en beheer.

usb-nobubble

USB-stick

Dit is de goedkoopste maar minst krachtige oplossing. De inhoud wordt meestal gemaakt op een computer en vervolgens gekopieerd naar een USB-stick die in het scherm wordt gestoken. Het scherm speelt de inhoud dan rechtstreeks af vanaf de USB-stick. Deze methode is erg eenvoudig en goedkoop, maar biedt geen netwerkconnectiviteit of gecentraliseerde beheerfuncties en is daarom het meest geschikt voor digital signage op individuele displays op één locatie.

prozessor-nobubble

Systeem op chip (SoC)

System on Chip is een geïntegreerde oplossing waarbij de digital signage player direct in het scherm is geïntegreerd. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen externe hardware nodig is, wat resulteert in een eenvoudigere installatie en een opgeruimd uiterlijk. Bovendien kun je de SoC gebruiken met signagesoftware zoals MagicInfo, SuperSign of Teos om meerdere displays centraal te beheren en content te creëren. De prestaties van een SoC kunnen echter meestal niet tippen aan die van een speciale externe speler, wat betekent dat deze oplossing goed is voor eenvoudige toepassingen, maar misschien niet de beste keuze is voor complexere digital signage projecten.

slots-nobubble

Bewegwijzeringsspeler

Signage players zijn speciaal ontwikkelde externe apparaten die kunnen worden aangesloten op een of meer schermen. Dankzij hun netwerkverbinding kunnen ze content centraal beheren en updaten. Ze staan bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid en bieden een breed scala aan functies, waaronder ondersteuning voor interactieve content en videowalls. Hoewel ze duurder zijn dan andere opties en een complexere installatie en configuratie vereisen, bieden ze een hoge mate van flexibiliteit en controle over het digitale displaysysteem.

WLAN vs. kabel - connectiviteit

Het type transmissie speelt een cruciale rol bij de implementatie van digital signage oplossingen en is vaak afhankelijk van de specifieke eisen en beperkingen van het project. Zowel bekabelde als draadloze transmissies hebben hun respectieve voordelen, die zorgvuldig tegen elkaar moeten worden afgewogen.

Draadloze transmissie
Transmissie via kabel
BetrouwbaarheidGemiddeld: gevoelig voor storingen en interferentieHoog: weinig gevoelig voor storingen en defecten
SnelheidGemiddeld: de gegevensoverdracht hangt af van de kwaliteit van het WLANHoog: hoge gegevensoverdrachtsnelheden
BeveiligingMedium: gevoelig voor externe interferentieHoog: beveiligd tegen externe interferentie
FlexibiliteitHoog: eenvoudig te installeren en aan te passenLaag: het leggen van kabels kan moeilijk en duur zijn
SchaalbaarheidHoog: gemakkelijk om ontvangers toe te voegen of te veranderenLaag: toevoegen of verplaatsen van ontvangers kan duur zijn
EsthetiekHoog: strak uiterlijk zonder kabelsLaag: kabels kunnen het uiterlijk verstoren
Display muurbevestiging

Beugelsystemen voor binnen - beugel vs. behuizing

De juiste keuze van een steun is cruciaal voor een succesvolle implementatie van digital signage. Verschillende gebruikssituaties vereisen verschillende soorten steunen.

display-wandhalterung-flexibel-nobubble

Moet de beugel kantelbaar, draaibaar of stijf zijn?

Kantel- en draaibare bevestigingen bieden maximale flexibiliteit bij het positioneren van de displays. Ze zijn bijzonder geschikt voor omgevingen waar de oriëntatie van het scherm flexibel moet worden aangepast. Starre bevestigingen zijn geschikt voor omgevingen waar het scherm vast in positie staat en een constante zichtlijn moet worden gehandhaafd.

display-decke-nobubble

Moet de beugel aan de muur of aan het plafond worden bevestigd?

De plaatsing van de steun hangt af van de beschikbare ruimte en de specifieke toepassing. Muurbevestigingen zijn de meest voorkomende oplossing, terwijl plafondbevestigingen vaak worden gebruikt in etalages, luchthavens of showrooms waar geen muurruimte beschikbaar is of waar de zichtlijn vanaf de vloer behouden moet blijven.

vesa-nobubble

Welke VESA is vereist?

De VESA-standaard (Video Electronics Standards Association) specificeert de afmetingen van de montagepunten aan de achterkant van het scherm. De VESA-afmetingen variëren afhankelijk van de grootte en het model van het scherm. Daarom moet je ervoor zorgen dat de steun die je kiest compatibel is met de VESA-standaard van het display.

kg-nobubble

Wat is het draagvermogen van de beugel?

De beugel moet het gewicht van de displays veilig kunnen dragen. Het draagvermogen van de beugel moet altijd hoger zijn dan het gewicht van het display.

Pictogrammen in staand en liggend formaat

In welke richting moet het scherm worden geplaatst?

Afhankelijk van de inhoud die moet worden getoond, kan het scherm inliggend, staand of multi-formaat worden geplaatst. De steun moet dienovereenkomstig worden geselecteerd.

dualscreen-nobubble

Hoeveel displays moeten er worden gemonteerd?

Enkele bevestigingen zijn ideaal wanneer er slechts één scherm wordt gemonteerd. Voor installaties waar meerdere schermen naast of boven elkaar staan (bijvoorbeeld videowalls), zijn meerdere bevestigingen geschikt.

digital_signage

Speciale kenmerken van montagesystemen voor buiten

Voor buitengebruik van digital signage moet rekening worden gehouden met extra aspecten om de levensduur en prestaties van het systeem in de open lucht te garanderen.

outdoor-nobubble

Weerbestendigheid

Bij gebruik buitenshuis is het weer een cruciale factor. Het digital signage systeem moet ontworpen zijn om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Dit betekent dat het waterdicht en stofdicht moet zijn en bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Bescherming tegen direct zonlicht is ook belangrijk om oververhitting te voorkomen en de leesbaarheid van het scherm te garanderen

Icon Buiten Projector

Buitenbehuizingen en kiosksystemen

Speciale buitenbehuizingen kunnen worden gebruikt om standaard displays aan te passen voor gebruik buitenshuis. Deze behuizingen bieden de nodige bescherming tegen weersinvloeden en vandalisme om de binnenkant van de displays veilig en functioneel te houden. Een andere optie voor buitengebruik zijn kiosksystemen. Deze zijn vaak robuuster en bieden extra functies zoals interactiviteit.

Digitale bewegwijzering op het verkooppunt

Het verkooppunt is de plek waar klanten aankoopbeslissingen nemen. Digital signage op het verkooppunt verhoogt de aandacht, biedt actuele informatie, maakt interactieve ervaringen mogelijk, versterkt het merkimago en bespaart kosten. Ontdek hoe u digital signage specifiek in het verkooppunt kunt gebruiken!

Waar je op moet letten bij het verkooppunt

thumbup-nobubble

Eenvoud voor de eindklant

Kom tot de kern van je boodschap en maak gebruik van de digitale mogelijkheden! Ontwerp intuïtieve gebruikersinterfaces met duidelijke oproepen tot actie en gebruik bewegende beelden die langer in het geheugen blijven hangen en meer aandacht trekken.
time-nobubble

Permanente termijn

Gebruik betrouwbare hardware die 24 uur per dag kan worden gebruikt. Dit omvat bijvoorbeeld displays met een 24/7 runtime release. De content management systemen van de verschillende fabrikanten bieden ook functies om potentiële problemen in een vroeg stadium te detecteren en zo downtime tot een minimum te beperken.
sonne-nobubble

Permanente leesbaarheid

Kies displays met een grote kijkhoek en waas zodat het scherm vanuit alle posities kan worden gelezen. Pas de helderheid aan verschillende omgevingen aan om een balans te creëren tussen visuele impact en visueel comfort.
multimedia-flexibel-nobubble

Tijdgestuurde inhoud

Met de juiste bewegwijzeringssoftware kun je vrij je inhoud ontwerpen of sjablonen gebruiken. Vervolgens kunt u afspeellijsten maken en deze op tijdgestuurde basis overbrengen naar individuele of alle displays in uw winkel. Je kunt dynamische aanpassingen maken om altijd de gewenste inhoud op je displays weer te geven.

Deze producten zijn geschikt voor gebruik op de POS

bz40l_easy-multi-screen-setup

Displays met geschikte helderheid voor verkooppunten

Veel fabrikanten van displays bieden displays die geoptimaliseerd zijn voor gebruik in digital signage op het verkooppunt. Deze beeldschermen worden gekenmerkt door een hoge werkingsduur waardoor ze 24 uur per dag gebruikt kunnen worden. Ze hebben ook vaak een hoge helderheid (>500 nits), wat voldoende is voor gebruik buiten of in direct zonlicht binnen. Een hoog waasniveau (vanaf 20%) zorgt ervoor dat er geen storende reflecties op het scherm zijn. Montage in portretmodus is vaak ook mogelijk.

cd7afd6a81341ac6267700ca7988a804d58ae2b8d20b7297eda93c419ca8169e

Displays met speciale afmetingen die zijn aangepast aan het verkooppunt

Sommige displayfabrikanten produceren ook displays in speciale formaten die afwijken van de typische 16:9. Deze displays worden bijvoorbeeld geproduceerd in 32:9-formaat en bieden inch-formaten en resoluties die twee 16:9-schermen vervangen die naast elkaar hangen, of zijn bijzonder klein en kunnen als informatiedisplays boven productschappen worden geplaatst.

Peerless-AV-KIP522-EUK-Portrait-landscape-kiosk-voor-15-tot-32-schermen-zwart

Verkoop- of informatieterminals

Verkoop- en informatieterminals zijn een alternatief voor conventionele displays. Ze worden meestal staand geïnstalleerd in een kolom en kunnen op verschillende locaties stabiel, weerbestendig en vandalismebestendig worden opgesteld. Informatieterminals worden bijvoorbeeld gebruikt in stationshallen als advertentieruimte of bewegwijzeringssystemen. Kiosksystemen zijn hiervan een speciale vorm. Deze worden gekenmerkt door het feit dat ze zijn uitgerust met een aanraakscherm en interactief kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor self-check-out in winkels.

i-series4_left_rfid_nologo_hero_gallery_update_1400x800

Extra uitbreidingen

Kiosksystemen en infoterminals kunnen vaak flexibel worden uitgebreid met extra modules. Er kunnen bijvoorbeeld barcodescanners en kaartlezers worden geïntegreerd voor self-checkout of RFID-lezers en vingerafdrukscanners voor de authenticatie van personen die toegang moeten krijgen tot een apparaat of gebouw.

Een vergelijking van de belangrijkste digital signage software-oplossingen

De juiste digital signage software brengt uw displaysysteem tot leven. Hiermee kunt u uw displays beheren, foutrapporten ontvangen omdowntime te verminderen en boeiende inhoud creëren voor reclame, informatie of entertainment. Met digital signage software kunt u presentaties maken met meerdere lagen waarin afbeeldingen, video's, statisch scrollende tekst en diavoorstellingen worden gecombineerd. U kunt live-inhoud insluiten zoals lichtkranten, weerberichten, de huidige tijd of RSS-feeds om uw displays een dynamisch en up-to-date gevoel te geven.

Welke digital signage software-oplossingen zijn er beschikbaar?

Met software zoals MagicINFO van Samsung, SuperSign van LG, TEOS van Sony of Connect Signage kunt u content op maat maken, uw boodschappen effectief communiceren en het beste uit uw digital signage systeem halen. Je kunt de distributie van content centraal regelen naar honderden gedecentraliseerde displays.

Software (MagicInfo)

Samsung MagieINFO

Samsung's MagicINFO is een uitgebreide digital signage oplossing die een geïntegreerd ecosysteem biedt voor efficiënt beheer en controle van schermcontent.

De MagicINFO Server maakt gecentraliseerde controle en distributie van content mogelijk, terwijl de MagicINFO Player een gevarieerde kijkervaring biedt. MagicINFO Author maakt het mogelijk om interactieve content te maken met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop functie. Het platform maakt ook real-time data-integratie mogelijk via MagicINFO DataLink voor dynamische content-updates. MagicINFO legt daarbij speciale nadruk op gegevensbeveiliging en biedt meerlaagse beschermingsmaatregelen. Bovendien wordt MagicINFO gekenmerkt door een hoge mate van compatibiliteit met verschillende hardware- en softwareplatforms, waardoor een naadloze integratie en flexibiliteit in verschillende bedrijfsomgevingen mogelijk is.

circle-lg-supersign

LG SuperSign

LG SuperSign is een uitgebreide en robuuste softwareoplossing voor het beheer van digital signage.

Het biedt verschillende tools, waaronder SuperSign Editor om eenvoudig inhoud te creëren en SuperSign Control om tot 100 displays te beheren. Daarnaast kun je met de SuperSign Control+ software tot 250 apparaten bedienen. SuperSign Media Editor is een ander handig hulpmiddel om afbeeldingen en video's te bewerken. Het ondersteunt ook onderhoud en controle op afstand via SuperSign CMS, wat de efficiëntie van displaybeheer verbetert. Er is ook een mobiele applicatie beschikbaar voor gemakkelijke bediening. De SuperSign-oplossing is compatibel met verschillende displays van LG en biedt een naadloze kijkervaring.

Sony Software TEOS

Sony Teos

TEOS is een uitgebreide oplossing voor werkplekbeheer, ontwikkeld door Sony om een geoptimaliseerde, productieve en boeiende werkomgeving te creëren.

Het biedt een reeks producten en diensten, waaronder TEOS Manage, een centraal platform voor het beheer van alle aangesloten apparaten en content in een organisatie. Met TEOS Connect kunnen gebruikers hun presentaties draadloos delen op grote schermen, terwijl TEOS Book effectief vergaderzalen en middelen beheert. TEOS Reception biedt innovatieve en gepersonaliseerde bezoekersregistratie en TEOS Mobile stelt medewerkers in staat om eenvoudig zaalreserveringen en andere diensten te beheren vanaf hun smartphone. De TEOS-oplossingen van Sony zijn niet alleen ontworpen om de operationele efficiëntie te verbeteren, maar dragen ook bij aan een betere milieuduurzaamheid.

circle-connect-signage

Bewegwijzering aansluiten

Connect Signage is een cloud-gebaseerd digital signage systeem dat een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform biedt voor het beheren en distribueren van content op digital signage displays.

Het biedt gecentraliseerde controle over alle schermen en inhoud vanaf elke locatie. Het biedt een verscheidenheid aan sjablonen en tools om boeiende content te creëren , van afbeeldingen en video's tot social media feeds en weerinformatie. Connect Signage ondersteunt ook interactieve content die kan worden geactiveerd door aanraking, gebaren of sensoren. Connect Signage is apparaatonafhankelijk en draait op een breed scala aan hardwareoplossingen. Het is ook schaalbaar en kan worden gebruikt in bedrijven van elke grootte, van kleine winkels tot grote filiaalnetwerken.

Samsung MagieINFO
LG SuperSign
Sony Teos
Connected Signage
Centrale bedieningMagicINFO Server maakt centrale bediening mogelijkSuperSign Control beheert tot 100 displays, SuperSign Control+ beheert tot 250 displaysTEOS Manage biedt centrale bediening van alle aangesloten apparatenJa, biedt centrale bediening van alle schermen
Inhoud makenJa, inhoud maken met slepen en neerzetten met MagicINFO AuthorSuperSign Editor en SuperSign Media Editor voor het maken van content-Biedt een verscheidenheid aan sjablonen en tools
Interactieve inhoudJa--Ja
Real-time gegevensintegratieJa, via MagicINFO DataLink---
BeveiligingBiedt meerlaagse bescherming met ISO-certificering---
CompatibiliteitCompatibel met verschillende Samsung-schermenCompatibel met verschillende LG-schermenCompatibel met diverse beeldschermen van SonyHoge compatibiliteit met verschillende displays
Beheer van de werkplek--Ja, geoptimaliseerde, productieve en aantrekkelijke werkomgeving-

Best practices voor digital signage projecten

Digital signage is een prachtige manier om de aandacht te trekken en boodschappen op een indrukwekkende manier te presenteren. Maar het realiseren ervan kan een uitdaging zijn. Hier kunt u leren hoe u uw digital signage project succesvol kunt realiseren.

Opvallende videomuurinstallaties

led-signage-169
In de regel moeten displays met een brandduur van 16 uur (of beter 24 uur) per dag worden gebruikt voor videowalls. LED walls zijn een alternatief van hogere kwaliteit . Een eenvoudige enkelvoudige of meervoudige bevestiging is voldoende voor installaties op instapniveau. Er zijn echter ook bevestigingen waarmee individuele displays kunnen worden verwijderd en onderhouden. Afhankelijk van de individuele vereisten voor contentcreatie en beheerfuncties kunnen eenvoudige of professionele Sigange-softwareoplossingen worden overwogen.

Opties voor apparatuur voor videowalls

Goed ★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
VertoningsmediumVideo wall displays met 16/7 looptijd en minimaal Full-HD resolutieVideo wall displays met 24/7 runtime, minimaal Full HD resolutie en hoge helderheidLED wall met 24/7 looptijd en 4K resolutie
Bevestigingenstijve muur bevestigingenWandbevestigingen met onderhoudsfunctieMuurbevestigingen met onderhoudsfunctie
Signage spelerSystem on Chip of eenvoudige signagespeler voor basisinhoudSignagespeler met geavanceerde functies, bijvoorbeeld voor content uit de cloudProfessionele speler met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en ondersteuning voor complexe content
SignagesoftwareSignagesoftware voor het maken van afbeeldingen en video'sSignagesoftware voor het maken van afbeeldingen en video'sprofessionele signagesoftware voor decentraal beheer, controle en contentcreatie

Centrale besturing en bewaking / contentbeheer via de cloud

content-management
Centrale controle en monitoring van contentbeheer via de cloud is een belangrijk element voor efficiënte digital signage-oplossingen. Het maakt het gelijktijdig updaten, monitoren en beheren van meerdere digital signage displays vanaf een centrale locatie mogelijk. Bij het kiezen van de juiste oplossing moet rekening worden gehouden met verschillende factoren: Contentcreatie, apparaatbeheer, cloudopslag, integratie en compatibiliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit en de benodigde hardware. De verschillende softwareaanbiedingen verschillen in functionaliteit en prijs, dus het is belangrijk om de oplossing te vinden die het beste voldoet aan je specifieke behoeften.

Belangrijke criteria voor centrale controle

Goed ★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
Inhoud makenEenvoudige ontwerpopties op basis van sjablonen voor basisopmaak en -styling.
Geavanceerde ontwerp- en bewerkingsfuncties, waaronder de mogelijkheid om aangepaste sjablonen te maken en op te slaan. Integratie van stockafbeeldingen en video's.Uitgebreide ontwerp- en bewerkingsfuncties met geïntegreerde grafische ontwerptool, toegang tot uitgebreide mediadatabases en de mogelijkheid om aangepaste interactieve elementen te maken.
ApparaatbeheerBasis apparaatbewaking, inclusief statusindicatoren en de mogelijkheid om apparaten op afstand opnieuw op te starten.Verbeterd apparaatbeheer, inclusief gedetailleerde informatie over de apparaatstatus, de mogelijkheid om apparaten op afstand bij te werken en te beheren en eenvoudige opties voor het groeperen en taggen van apparaten.Volledig apparaatbeheer, inclusief realtime bewaking en meldingen, uitgebreide controle en updates van apparaten op afstand, geavanceerde tagging en groepering van apparaten, en gedetailleerde prestatieanalyses van apparaten
Integratie en compatibiliteitBasis compatibiliteit met gangbare bestandsformaten en apparaten.Geavanceerde compatibiliteit, inclusief ondersteuning voor een breed scala aan bestandsformaten en apparaattypen, evenals basis API-integraties.Uitgebreide compatibiliteit en integratie, inclusief ondersteuning voor bijna alle bestandsformaten en apparaattypen, naadloze API-integraties en de mogelijkheid om aangepaste integraties te maken
Noodzakelijke hardwareBasishardware, zoals een USB-stick die verbinding maakt met het scherm en waarmee inhoud kan worden afgespeeld.Krachtige mediaspeler of SoC die het afspelen van inhoud met hoge resolutie en het gebruik van geavanceerde softwarefuncties mogelijk maakt.Geavanceerde hardware, waaronder krachtige mediaspelers die het afspelen van 4K- en 8K-inhoud ondersteunen, krachtige pc's voor het maken van inhoud en robuuste netwerkhardware voor apparaatbeheer.

Portretinstallatie weergeven

doppelseitiges-display
Portretinstallaties openen nieuwe mogelijkheden om klanten op een buitengewone manier aan te spreken. Met het groeiende succes van videoplatforms wordt het portretformaat steeds populairder. Om dit formaat op een gerichte manier te gebruiken, moet je met een paar punten rekening houden. Naast klassieke signagedisplays, die vaak in staand formaat kunnen worden gebruikt, bieden sommige fabrikanten ook dubbelzijdige displays aan. Deze kunnen de reclameboodschap in een winkel tegelijkertijd naar buiten op straat en naar binnen in de winkel brengen. Voor deze displays worden ook speciale bevestigingen aangeboden. LED walls kunnen ook in staand formaat worden geconfigureerd dankzij hun modulaire ontwerp.

Opties voor installatie van Display Portrait

Goed ★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
Middelmatig beeldschermDisplays met 24/7 gebruiksduur, portretmodus, minimaal full HD-resolutie en hoge helderheid
dubbelzijdig beeldscherm met staande functieLED-wandconfiguratie in staande modus
Montageeenvoudige plafondbevestiging voor staande installatiePlafondbevestiging voor dubbelzijdig displayLED muurbevestiging
BewegwijzeringsspelerUSB-stick voor eenvoudige inhoudSystem on Chip voor interactieve inhoudExterne speler voor geavanceerde
Software voor bewegwijzeringEenvoudige software met basisfunctiesSoftware met geavanceerde functies (RSS, weer, integratie van sociale media)Complexe software met uitgebreide functies en analysetools

Showcase projectie

led-wall-schaufenster
Etalage projecties zijn een krachtig marketinginstrument, of je nu een eenvoudige beamer gebruikt of een spectaculaire LED wall of holo display. Speciale bewegwijzering of installatiebeamers zijn een goede introductie tot raamprojectie. Als alternatief kunnen ook digital signage displays worden gebruikt. Een speciale blikvanger zijn 3D-animaties die kunnen worden gemaakt met holodisplays . De meest indrukwekkende installaties bereik je echter met een LED wall die speciaal voor jouw vereisten is geconfigureerd.

Apparatuuropties voor etalageprojectie

Goed ★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
Inhoud makenBewegwijzering of installatieprojector
Professioneel display of holodisplayLED-wand als digitale etalage
ApparaatbeheerEenvoudige plafondbevestiging voor beamerMuurbevestiging voor displayGespecialiseerde bevestiging voor LED-wand
Integratie & compatibiliteitUSB-stick met vooraf geïnstalleerde inhoudSystem-on-chip (SoC) speler met cloud-toegang
Externe speler met geavanceerde aanpassingsopties
Noodzakelijke hardwareEenvoudige software met standaard weergaveoptiesSoftware met meer aanpassingsmogelijkheden en interactiviteitKrachtige software met volledig aanpasbare weergaveopties en realtime gegevensintegratie

Interactieve narrowcasting (hogere betrokkenheid)

interactive-digital-signage
Interactieve digital signage verhoogt de betrokkenheid en verandert passieve kijkers in actieve gebruikers. Zorgvuldig ontworpen oplossingen kunnen gebruikers soepele en intuïtieve toegang tot informatie bieden. In de regel zijn displays met een hoge runtime het meest geschikt voor interactieve digital signage. Hiervoor moet de houder ergonomisch zijn en aangepast aan de interactiemogelijkheden. Het is ook cruciaal om de juiste digital signage player en software te kiezen, die een breed scala aan interactievormen en aanpassingsmogelijkheden moeten bieden om een boeiende en interactieve ervaring te creëren.

Apparatuuropties voor interactieve digitale bewegwijzering

Goed ★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
Inhoud makenTouch display met 16/7 runtime
Touch display met 16/7 runtimeAanraakscherm met 24/7 runtime
ApparaatbeheerStijve muurbevestigingBeschermende behuizingErgonomische wand- of vloermontage
Integratie en compatibiliteitUSB-stick met voorgeïnstalleerde interactieve inhoudSystem-on-chip (SoC) speler met cloud toegang
Externe speler met uitgebreide interactiemogelijkheden
Benodigde hardwareSoftware Eenvoudige software met vooraf ingestelde interactievormenComplexere software met meer aanpassingsmogelijkhedenKrachtige software met volledig aanpasbare weergaveopties en real-time gegevensintegratie

Toekomstige trends in digital signage

Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en toepassingen verandert de wereld van digital signage voortdurend. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën kan de klantervaring worden verbeterd en kunnen bedrijven hun doelen met meer succes bereiken.

Pictogrammen kalibreren

Bezoekers volgen / Retail Analytics

Bezoekerstracking en retail analytics in de digital signage omgeving gaan over het verzamelen en analyseren van gegevens om de klantervaring te optimaliseren. Moderne tools kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om te analyseren welke gebieden van een winkel het vaakst worden bezocht, welke displays de meesteaandacht trekken of op welke tijden de meeste klanten in de winkel zijn. Deze waardevolle inzichten kunnen vervolgens worden gebruikt om reclame en productplaatsingen gerichter en effectiever te maken .
technologie-nobubble

RFID en sensortechnologie

Het gebruik van RFID-technologie en sensoren in digital signage biedt interessante mogelijkheden voor gepersonaliseerde en interactieve klantervaringen. Door RFID-tags in producten en digital signage te combineren, kunnen displays gerichte informatie of reclame tonen wanneer een klant een bepaald product uit het schap pakt. Sensoren kunnen ook bewegingen, aanrakingen of zelfs de richting van de blik van de klant detecteren en zo interactieve ervaringen creëren.
jan_kortevoss-name

Heb je nog open vragen?

Ik geef je graag persoonlijk advies per telefoon of e-mail! Als je liever gratis teruggebeld wilt worden, laat dan je contactgegevens achter.