header-moderne-konferenzraeume

Moderne vergaderzalen

Ontdek de nieuwste apparatuur voor uw conferentie- en vergaderruimtes!

Vergaderingen en conferenties zijn essentieel voor organisaties om effectief te kunnen samenwerken. In de zakenwereld van vandaag, waar hybride en online vergaderingen op de voorgrond staan, is het essentieel dat werknemers storingsvrije vergaderingen ervaren , van kleine vergaderruimtes tot grote vergaderzalen. De juiste apparatuur in deze ruimten heeft een grote invloed op de productiviteit van teams.

Ontdek waarom moderne oplossingen voor vergaderruimten cruciaal zijn voor het succes van uw bedrijf en laat ons samen uw vergaderruimte inrichten!

Inhoud

De voordelen van moderne apparatuur voor vergaderruimtes

kalender-nobubble

Verhoogde efficiëntie

Versnelde opbouw en doorstroming en naadloze overgangen tussen presentaties en discussies.

meetingraum-nobubble

Bevordering van samenwerking

Interactieve whiteboards en samenwerkingssoftware bevorderen teamwerk en de uitwisseling van ideeën.

Icoon luidspreker

Verbeterde communicatie

Hoogwaardige audio- en videoapparatuur zorgt voor heldere communicatie, ongeacht de afstand tussen de deelnemers.

terminbuchung-nobubble

Optimalisatie van kamers

Intelligente kamerreserveringssystemen voorkomen dubbele boekingen of ongebruikte kamers.

AV-technologie voor presentaties en conferenties

Een moderne vergaderruimte vertrouwt niet langer alleen op traditionele presentatiemiddelen, maar maakt gebruik van geavanceerde AV-oplossingen zoals projectoren, displays en LED-walls om informatie effectiever over te brengen, samenwerking te stimuleren en een dynamische omgeving te creëren voor vergaderingen en presentaties. Deze technologieën bieden een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en flexibiliteit, waardoor discussies en presentaties levendiger, interactiever en efficiënter worden.

De juiste videoconferentietechnologie

In een gedigitaliseerde zakenwereld zijn videoconferentiesystemen essentieel voor efficiënte communicatie over afstanden. De juiste technologie en een doordacht ruimteontwerp zijn cruciaal voor een storingsvrije en productieve communicatie. Met onze jarenlange expertise en oog voor detail ondersteunen wij u bij het realiseren van de optimale videoconferentieruimte die precies is afgestemd op uw behoeften.

visunext-conference-solution

Ontdek op maat gemaakte videoconferentieruimten met perfecte AV-technologie

Draadloos presenteren - presenteren gemakkelijk gemaakt

Draadloze presentatiesystemen bieden een naadloze en eenvoudige manier om inhoud te delen zonder de rommel van kabels naar inhoud in vergaderruimtes. Een dergelijk systeem bevordert niet alleen een soepele overgang tussen verschillende presentatoren, maar neemt ook technische hindernissen weg die vaak kostbare vergadertijd in beslag nemen.

Of je nu snel een afbeelding van een laptop moet laten zien of een videoconferentie moet houden, draadloze presentatiesystemen kunnen vergaderruimtes van elke grootte omtoveren tot multifunctionele, efficiënte en state-of-the-art communicatiecentra.

Ontdek de verscheidenheid aan dongle-gebaseerde oplossingen voor geoptimaliseerde presentaties en conferentie-ervaringen van bekende fabrikanten!

Hoe draadloze presentatiesystemen werken

drahtloses-praesentationssystem_1

Het basisstation wordt via HDMI aangesloten op het beeldscherm of de projector en communiceert draadloos met de dongle die via een USB-poort is aangesloten op de laptop, tablet of smartphone.

drahtloses-praesentationssystem_2

Start de applicatie op je laptop of tablet en selecteer de inhoud die je wilt presenteren.

drahtloses-praesentationssystem_3

Druk op de knop op de dongle die is aangesloten op de laptop of tablet om de schermoverdracht te starten.

drahtloses-praesentationssystem_4

Je verzonden inhoud verschijnt nu op het scherm of de display, afhankelijk van waar je het basisstation hebt aangesloten.

Ontdek draadloze presentatiesystemen van gerenommeerde fabrikanten:

Moderne besturingssystemen in vergaderzalen

Besturingssystemen spelen een centrale rol bij het optimaliseren en vereenvoudigen van de technische processen van moderne vergaderzalen. De combinatie van automatisering en intuïtieve gebruikersinterfaces maakt het dagelijks leven eenvoudiger en verlaagt de energiekosten.

Deze systemen maken het mogelijk om een groot aantal aspecten centraal te regelen en naadloos te integreren - van verlichting en audio-/videoapparatuur tot kamertemperatuur - of het nu gaatom verlichtingsregeling, beveiliging, audio-/video, airconditioning of energiebeheer, wij adviseren je graag!

Digitale kamerreserveringssystemen voor de vergaderzaal

Verhoog de efficiëntie en productiviteit met intelligent ruimtebeheer. Ontdek hoe onze digitale kamerreserveringssystemen reserveringsconflicten voorkomen, workflows optimaliseren en het ritme van je moderne bedrijf bepalen. Maak je bedrijf nu toekomstbestendig!

Benieuwd hoe u de samenwerking en operationele efficiëntie in uw organisatie kunt verbeteren? Lees meer over moderne oplossingen voor kamerreservering in onze gids en ontdek hoe ze een revolutie teweeg kunnen brengen in het dagelijkse werk in uw bedrijfsomgeving.

Ontdek nu meer

Hier vind je onze partners voor kamerreserveringssystemen:

De juiste akoestiek en verlichting in vergaderruimten

Optimale ruimteakoestiek, goed doordachte verlichting en zonwering en de juiste apparatuur voor vergaderruimtes zijn belangrijke elementen van moderne vergaderruimtes. Ontdek hoe deze factoren de communicatie verbeteren en een productieve sfeer creëren.

De optimale ruimte-akoestiek

Ruimteakoestiek speelt een doorslaggevende rol in moderne vergaderruimten. Het heeft een beslissende invloed op hoe goed de communicatie en dialoogin de ruimte verlopen.

Het belangrijkste bij vergaderingen is immers verstaanbaarheid. Een optimaal akoestisch ruimteklimaat zorgt ervoor dat elk woord, elk idee en elke vraag duidelijk wordt verstaan.

Muurschilderingen met geluidsabsorberende eigenschappen of mosafbeeldingen die geluidsgolven breken en zo het geluid in de ruimte optimaliseren, zijn niet alleen praktisch maar ook visueel aantrekkelijk. Ze combineren design met functionaliteit en dragen zo bij aan een aangename en productieve vergaderatmosfeer. Wij onderzoeken uw ruimte akoestisch en plannen de opstelling en grootte van de elementen!

visunext-buero1_(1)

Natuurlijk licht, verlichting en schaduw

Natuurlijk licht en intelligente verlichtingsconcepten spelen een centrale rol in moderne vergaderruimten. De juiste balans tussen daglicht en kunstlicht bevordert het welzijn en concentratievermogen van de deelnemers.

Icoon gloeilamp

Ruimteregelingssystemen passen de lichtomstandigheden naadloos aan op verschillende tijdstippen van de dag en verschillende presentatievereisten.

sonne-nobubble

Moderne zonweringsoplossingen bieden optimale controle over de lichtinval om altijd de beste omstandigheden voor vergaderingen te garanderen.

outdoor-nobubble

Goede ventilatie en airconditioning in vergaderruimtes zijn fundamentele factoren voor het welzijn van de aanwezigen.

open-space-visunext

Het aantal deelnemers bepaalt de technologie en uitrusting

Wilt u uw vergaderruimte optimaliseren? In moderne vergaderruimten bepaalt het aantal deelnemers de keuze en het gebruik van de juiste technologie. Het is daarom essentieel om de grootte van de ruimte en de technologie af te stemmen op het verwachte aantal deelnemers om efficiënte, storingsvrije communicatie te garanderen en alle deelnemers met elkaar te verbinden.

Hieronder presenteren we best practice-apparatuur voor de ideale conferentieruimte, afgestemd op verschillende aantallen deelnemers.

Conferentieruimtes met maximaal 6 deelnemers

barco-clickshare-meeting

Compacte maar comfortabele tafels en stoelen zijn ideaal voor ruimtes met maximaal 6 deelnemers. Ronde of ovale tafels kunnen de communicatie vergemakkelijken, omdat elke deelnemer oogcontact kan houden met de anderen. Ergonomische bureaustoelen met verstelbare armleuningen en rugleuningen ondersteunen een gezonde zithouding.

Conferentieruimte-apparatuur voor ruimtes met maximaal 6 deelnemers

Goed ★★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
SchermenEén scherm Een enkel scherm
Interactief scherm voor vergaderruimtes
ConnectiviteitWLAN-verbindingAansluiting via kabelAansluiting via kabel met eigen netwerk
Geluidssysteem in de zaalCentrale tafelmicrofoon met plafondluidsprekerTwee tafelmicrofoons met muurluidsprekersTafelmicrofoons met surround sound systeem
KamerinrichtingStandaard conferentietafelIn hoogte verstelbare vergadertafelModulaire tafels met geïntegreerde technologie

Kamers voor maximaal 18 deelnemers

room3_1

In ruimtes met maximaal 18 deelnemers worden vaak langwerpige of modulaire tafels gebruikt, die naar wens kunnen worden opgesteld. Ergonomisch gevormde stoelen met stoffering en de mogelijkheid tot individuele instelling zorgen ervoor dat elke deelnemer comfortabel zit, zelfs tijdens langere vergaderingen.

Optimale vergaderzaaluitrusting voor maximaal 18 deelnemers

Goed ★★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
WeergavenEén beeldschermBeeldschermen met twee schermenInteractieve beeldschermoplossingen met twee schermen
ConnectiviteitWLAN-verbinding als de bandbreedte voldoende isBekabelde verbinding voor grotere gegevensuitwisselingBekabelde verbinding voor grotere gegevensuitwisseling
Geluidssysteem in de zaalTafelmicrofoons en plafondluidsprekersMeerdere tafelmicrofoons en muurluidsprekersMeerdere plafondmicrofoons, gecombineerd met lichaams- of lavaliermicrofoons en surround sound systeem
Uitrusting zaalStandaard conferentietafelsVerstelbare vergadertafelsModulaire tafels met geïntegreerde technologie

Conferentieruimtes vanaf 18 deelnemers

konferenzraum_18-teilnehmer

Grotere, vaak U-vormige of open vergadertafelconfiguraties zijn geschikt voor vergaderruimtes met 18 of meer deelnemers. Hoogwaardige, ergonomische stoelen met ademend vermogen en optimaal ondersteunend gedrag zijn essentieel in dergelijke ruimten voor een optimale circulatie en concentratie tijdens vergaderingen.

Apparatuur voor vergaderzalen met meer dan 18 deelnemers

Goed ★★★★
Beter ★★★★
Beste ★★★★★
SchermenMeerdere professionele conferentieruimteschermenMeerdere interactieve conferentieruimteschermenGroot formaat LED-wand
ConnectiviteitBedrade verbinding met speciaal netwerkBekabelde verbinding met meerdere eigen netwerkenAansluiting via kabel met meerdere speciale netwerken en WLAN-back-up
Geluidsversterking in de zaalMeerdere hoogwaardige tafelmicrofoons en plafondluidsprekersMeerdere professionele tafelmicrofoons en muurluidsprekersMeerdere plafondmicrofoons, gecombineerd met lichaams- of lavaliermicrofoons en surround sound systeem
Uitrusting van de ruimteStandaard conferentietafelsVerstelbare modulaire conferentietafels en stoelenOp maat gemaakte modulaire tafels met geïntegreerde technologie, lessenaar indien nodig

Wij ondersteunen u bij de planning en installatie van uw vergaderruimte!

uw persoonlijke contactpersoon

Stel nieuwe normen in communicatie: Richt moderne vergaderruimten in en profiteer van onze professionele advies- en installatieservice!

Neem contact op met

Onze experts adviseren je over alle kanalen en geven je onmiddellijk antwoord op je vragen. Stuur ons een bericht: