Duik met de celexon Motor HomeCinema serie in de wereld van de indrukwekkende homecinema. Deze hoogwaardige producten zijn speciaal gericht op particuliere klanten met een passie voor home cinema ervaringen. Met variabele formaten en eersteklas kwaliteit biedt de celexon Motor HomeCinema serie een indrukwekkende selectie van gemotoriseerde schermen die het hart van elke filmliefhebber sneller doet kloppen.

De gemotoriseerde schermen voor de homecinema beschikken over een elektrische besturing die het in- en uittrekken moeiteloos laat verlopen. Dankzij de eenvoudige bediening en de mogelijkheid van plafond- of wandmontage bieden ze maximale flexibiliteit voor plaatsing in de ruimte.

De voordelen van een elektrisch scherm in een thuisbioscoop zijn talrijk. Het maakt een naadloze presentatie van films in verschillende formaten mogelijk, of het nu gaat om 16:9 voor moderne blockbusters of 4:3 voor klassieke films. Met een perfect uitgerekt scherm en een verhoogd contrast ervaart u een verbeterde beeldkwaliteit en een meeslepende kijkervaring.
Om uw homecinema-ervaring te optimaliseren, bieden wij een montageservice en een betrouwbare leveringsservice. Bovendien vindt u in ons assortiment passende accessoires voor de celexon Motor HomeCinema serie om uw thuisbioscoop op maat te maken en te verbeteren.

Beleef met de celexon Motor HomeCinema serie de ultieme thuisbioscoopervaring. Dompel jezelf onder in levendige werelden, boeiende verhalen en verbluffende visuele effecten. Met onze hoogwaardige motorschermen brengt u de bioscoopervaring direct in uw woonkamer. Maak u klaar voor onvergetelijke filmavonden en laat familie en vrienden versteld staan met een homecinema-ervaring die indruk maakt.