Graag presenteren wij u de celexon Rollo Green Screen serie, die perfect is afgestemd op de behoeften van particuliere klanten, zakelijke klanten en openbare instellingen zoals scholen. Ontdek de vele voordelen van deze professionele studio backdrops! De celexon Rollo Green Screen serie geeft u de mogelijkheid om uw eigen uitzendingen en video content materiaal op professioneel niveau te produceren. Met het hoogwaardige scherm creëert u een naadloze en gladde studio achtergrond die uw opnames een indrukwekkende precisie en professionaliteit geeft.

celexon Rollo Green Screens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen om aan uw individuele wensen te voldoen. Of u nu een compacte oplossing nodig heeft voor uw thuiskantoor of een grotere versie zoekt voor conferentiezalen of evenementen - wij hebben de juiste maat voor u! De schermen uit de celexon Rollo Green Screen serie gebruiken hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale kleurweergave en een reflectievrije ervaring. De speciale coating zorgt voor een egale achtergrond waarop u eenvoudig digitale content kunt toevoegen of bewerken.


De bediening van het celexon Rollo Green Screen projectiescherm is kinderlijk eenvoudig. Dankzij het praktische oprolmechanisme kunt u het scherm moeiteloos op- en afrollen. Zo bespaart u kostbare tijd en kunt u zich volledig op uw producties concentreren. Om uw intrede in de wereld van de professionele videocontent zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij u bovendien een uitgebreide montage- en leveringsservice

De toepassingsgebieden voor de celexon Rollo Green Screen serie zijn divers. Particuliere klanten kunnen hun eigen video's en livestreams maken en hun creativiteit de vrije loop laten. Zakelijke klanten profiteren van de mogelijkheid om professionele presentaties en trainingen te houden. Scholen en openbare instellingen kunnen met de schermen aansprekend lesmateriaal en interactieve projecten ontwikkelen. Naast de celexon Rollo Green Screen serie bieden wij ook een omvangrijk assortiment aan perfect op de schermen afgestemde accessoires. Ontdek bijpassende bevestigingen, verlichtingsopties en nog veel meer om uw studio apparatuur perfect aan te vullen.

De celexon Rollo Green Screen serie opent talrijke mogelijkheden voor u om professionele uitzendingen en video content materiaal te produceren. Dankzij de eenvoudige bediening, de verschillende grootte opties en de hoogwaardige materialen, zult u blij zijn met deze schermen. Bezoek visunext.nl en breng uw creatieve ideeën tot leven!