Het celexon Rollo Professional scherm is een van de beste schermen op de markt. Met zijn wand- en plafondmontage past hij zich perfect aan uw kamerinrichting aan. U kunt het zelf installeren of gebruik maken van onze installatie service. Wij leveren u het scherm inclusief gedetailleerde montagehandleiding. celexon Rollo Professional serie schermen bieden u een onvergetelijke kijkervaring. Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit en het brede kleurenspectrum beleeft u uw favoriete films en series en uw presentaties in de beste kwaliteit. Dankzij de bijpassende accessoires kunt u uw scherm nog beter gebruiken en uw kijkervaring verbeteren.

De schermen uit de celexon Rollo Professional serie zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. U kunt het scherm comfortabel via de afstandsbediening bedienen en zo op elk moment het gewenste beeldformaat instellen. Onze schermen zijn vooral aan te bevelen voor zakelijke klanten en openbare instellingen zoals scholen. Dankzij de robuuste en stabiele constructie kunnen ze ook bij continu gebruik overtuigen. De schermen zijn duurzaam en bieden u daarom een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
In onze online shop vindt u een grote selectie van verschillende maten en uitvoeringen van de celexon Rollo Professional serie. Zo kunt u het scherm kiezen dat bij uw kamer past. De schermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 1,50 tot 3,50 m. Maak gebruik van onze bezorgservice en laat uw scherm comfortabel bij u thuis bezorgen. Wij garanderen een snelle en betrouwbare levering. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met de celexon Rollo Professional serie heeft u het perfecte scherm voor home cinema en presentaties. Dankzij de robuuste constructie en eenvoudige bediening kunt u het scherm altijd optimaal gebruiken. Profiteer van onze montage- en leveringsservice en de grote keuze aan accessoires. Koop nu uw celexon Rollo Professional scherm bij visunext.nl en beleef een onvergetelijke kijkervaring!