airtame-hersteller-16_9

De Airtame merkwereld op visunext

Ontdek Wireless Mirror Screen HDMI Dongle en nog veel meer producten van Airtame!

Ontdek de vele mogelijkheden van Airtame producten bij visunext - de expert voor audiovisuele oplossingen! Wij bieden particuliere klanten, zakelijke klanten en openbare instellingen een breed scala aan hoogwaardige producten die elke werkplek, onderwijsinstelling of woning verfraaien

Inhoud

Airtame werd opgericht in 2013 en heeft als missie de samenwerking in organisaties en onderwijsinstellingen te verbeteren door middel van eenvoudige, slimme en aantrekkelijke signage- en conferencingoplossingen. Met Airtame kan iedereen moeiteloos content van zijn persoonlijke apparaat naar het scherm aan de muur zenden, of het nu gaat om een student in een klaslokaal of een teamlid in een hybride vergadering.

De producten van Airtame: Netwerken en innovatie voor uw bedrijf

De Airtame productreeks omvat de twee apparaten Airtame 2 en Airtame Hub. In combinatie met de Airtame Cloud en compatibele randapparatuur maken beide apparaten eenvoudige schermdeling, digital signage en beheer op afstand mogelijk. De Airtame Hub kan ook worden gebruikt voor hybride conferenties.

airtame_2

Airtame 2

Airtame 2 maakt draadloze presentaties mogelijk van computers, mobiele telefoons of tablets naar beeldschermen of projectoren. De Airtame 2 ondersteunt de overdracht van video en audio via AirPlay, Google Cast, Miracast en de Airtame-app. Het heeft geïntegreerde functies voor digital signage. Beheer van alle apparaten op afstand is mogelijk via de Airtame Cloud. Het biedt ook een verbeterd Wi-Fi-bereik en stabielere verbindingen dankzij een grotere geheugencapaciteit en een krachtigere Wi-Fi-chip. Airtame 2 ondersteunt de overdracht van Full HD met 60 frames per seconde voor een heldere en vloeiende beeldweergave.

airtame-hub-and-its-features-blog-2

Hub Airtame

De Airtame Hub vergemakkelijkt hybride conferenties met een krachtige, stabiele en eenvoudige oplossing. Dit apparaat maakt de gebruikelijke technische voorbereidingen voor vergaderingen overbodig. Randapparatuur kan rechtstreeks op de hub worden aangesloten en de vergadering wordt bestuurd via de Airtame app op de laptop. Dit resulteert in een verbeterde beeld- en geluidskwaliteit en een naadloze samenwerking door de laptop als afstandsbediening te gebruiken. Power-over-Ethernet zorgt voor een solide netwerkverbinding.

klaud

Luchtige wolk

De Airtame Cloud biedt beheer op afstand voor de Airtame 2 en Airtame Hub. Dit betekent dat uw displays vanaf elke locatie kunnen worden beheerd en bijgewerkt. Bovendien kunnen de displays automatisch worden in- en uitgeschakeld via CEC, bijvoorbeeld afhankelijk van kantoor- of schooltijden. Gecentraliseerde app-updates zorgen ervoor dat alle apparaten zonder onderbreking werken. Het intelligente dashboard maakt het mogelijk om downtime te voorkomen.

accessoires

Accessoires

Met de Airtame Power-over-Ethernet adapter realiseer je stroom en een bekabelde netwerkverbinding met slechts één kabel. Als je niet voor een PoE-optie wilt kiezen, maar toch een bekabelde netwerkverbinding nodig hebt, is de Airtame Ethernet-adapter de juiste keuze voor jou. De Airtame verlengkabel is ideaal om meer afgelegen stopcontacten te bereiken.

De functies

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.