belkin-hersteller-header

Belkin merk wereld op visunext

Ontdek opladers, netwerkoplossingen en nog veel meer producten van Belkin!

Ontdek de veelzijdige producten van Belkin die je helpen je technologie naadloos te integreren en je digitale leven te verbeteren. Van betrouwbare netwerkoplossingen en draadloze opladers tot praktische accessoiresvoor mobiele apparaten, Belkin biedt innovatieve oplossingen voor thuis, op kantoor en onderweg.

Gebruik de producten van Belkin om uw netwerk te optimaliseren, uw apparaten efficiënt op te laden en uw digitale ervaring te maximaliseren.

Belkin werd in 1983 in Californië opgericht door Chet Pipkin. Het bedrijf begon als een kleine start-up en ontwikkelde zich al snel tot een toonaangevende fabrikant van elektronica- en technologieproducten.

Vanaf het begin heeft Belkin veel nadruk gelegd op innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Met een breed scala aan producten, waaronder netwerkaccessoires, kabels, opladers, smart home-oplossingen en nog veel meer, biedt Belkin oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden.

Het merk heeft naam gemaakt met zijn betrouwbare producten die het digitale leven vereenvoudigen en verbeteren. Van thuisnetwerken tot mobiele connectiviteit, Belkin biedt oplossingen die het dagelijks leven gemakkelijker maken

Hoogtepunten van Belkin producten

Belkin productserie

Ontdek alle producten vanBelkin bij visunext!

Belkin-Adapter-USB-C-3-0-USB-A

Prijs op aanvraag
Levertijd 4-7 werkdagen
Belkin-Portable-Tablet-Stage

€ 99,99*
1-2 werkdagenOp voorraad. Klaar voor onmiddellijke verzending. Levertijd 1-2 werkdagen
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.
Live begeleiding
Advies & Contact