infocus-hersteller-header

InFocus merkwereld op visunext

Ontdek projectoren, displays en nog veel meer producten van InFocus!

Ontdek de veelzijdige wereld van het merk InFocus en ervaar innovatieve oplossingen voor visuele communicatie. Van interactieve displays met touchscreen in de Mondopad-serie tot krachtige beamers in de IN2120-serie: InFocus biedt hoogwaardige producten voor scholen, bedrijven en andere toepassingen.

Profiteer van de intuïtieve bediening, indrukwekkende beeldkwaliteit en flexibele connectiviteit die van InFocus een betrouwbare keuze maken. Kom meer te weten over onze productreeksen en verbeter uw presentaties, lessen en samenwerking.

Inhoud

InFocus werd jaren geleden opgericht met als doel een revolutie teweeg te brengen in visuele communicatie. Sindsdien heeft het merk voortdurend innovatieve oplossingen ontwikkeld die de manier veranderen waarop we presenteren, lesgeven en samenwerken.

Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling heeft InFocus zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van producten van hoge kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn technologie van wereldklasse, indrukwekkende beeldkwaliteit en intuïtieve gebruikerservaring.

Hoogtepunten van InFocus-producten

InFocus projectormodellen

InFocus Business Projector

InFocus Zakelijke Projector

De zakelijke projectoren van InFocus bieden een uitstekende oplossing voor professionele presentaties en gebruik in zakelijke omgevingen. Met hun hoge beeldkwaliteit en veelzijdige connectiviteit maken ze een indrukwekkende presentatie van content mogelijk tijdens vergaderingen, conferenties en trainingssessies. De voordelen van deze projectoren zijn onder andere een hoge helderheid voor goed zichtbare projecties, zelfs bij daglicht, eenvoudige installatie en bediening, en de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met mobiele apparaten. Met de zakelijke projectoren van InFocus tilt u uw presentaties naar een hoger niveau en behaalt u professionele resultaten
InFocus schoolprojector

InFocus schoolprojector

InFocus schoolprojectoren zijn speciaal ontworpen voor gebruik in scholen en onderwijsinstellingen. Ze bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om lesmateriaal en presentaties in klaslokalen optimaal weer te geven. Met hun hoge helderheid en resolutie maken ze een heldere projectie mogelijk, zelfs in goed verlichte ruimtes. De projectoren hebben verschillende aansluitmogelijkheden om verschillende apparaten aan te sluiten, zoals computers, laptops of tablets. Ze bieden ook functies zoals compatibiliteit met interactieve whiteboards en draadloze presentatieopties. Met InFocus schoolprojectoren kunnen leerkrachten effectieve lessen creëren en het leren van hun leerlingen ondersteunen
InFocus miniprojector

InFocus Miniprojector

InFocus Miniprojectoren zijn compacte en draagbare projectoren die flexibel kunnen worden gebruikt. Ze zijn perfect voor presentaties, filmavonden of het delen van content onderweg. Dankzij hun kleine formaat en lichte gewicht zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een tas of rugzak. Ondanks hun compactheid leveren de miniprojectoren een indrukwekkende beeldkwaliteit en helderheid. Ze hebben verschillende aansluitmogelijkheden om apparaten zoals laptops, tablets of smartphones aan te sluiten. Sommige modellen hebben zelfs ingebouwde batterijen voor draadloos gebruik. Met de Mini Beamers van InFocus kun je je content overal mee naartoe nemen en genieten van indrukwekkende presentaties of entertainmentervaringen
InFocus short throw projector

InFocus short throw projector

InFocus korte-afstandsprojectoren zijn speciaal ontworpen beamers die zelfs in kleine ruimtes een indrukwekkend beeldformaat kunnen leveren. Ze vereisen slechts een korte afstand tot het projectieoppervlak, waardoor ze ideaal zijn voor kleine ruimtes, vergaderzalen of klaslokalen. Met hun speciale lens en geavanceerde technologie maken ze een vervormingsvrije projectie mogelijk en minimaliseren ze storende schaduwen. Dankzij hun flexibele plaatsing bieden ze meer bewegingsvrijheid en maken ze interactieve presentaties mogelijk. InFocus short throw projectoren leveren beelden van hoge kwaliteit met levendige kleuren en scherpe details.

Onze visunext projectiegebied calculator

Met onze projectiegebied-calculator kun je snel en eenvoudig de projectieafstand en beeldgrootte bepalen voor elke beamer.

Berekening van het projectiegebied

InFocus displays

Laat u inspireren door InFocus displays waar technologische uitmuntendheid en visuele schittering elkaar ontmoeten! InFocus displays bieden een indrukwekkende combinatie van briljante beeldkwaliteit en interactieve functionaliteit.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.