smart-hersteller-header

SMART merkwereld op visunext

Ontdek displays, projectorlampen en nog veel meer producten van SMART!

Als toonaangevend merk biedt SMART innovatieve oplossingen voor interactieve technologieën in onderwijsinstellingen en bedrijven. Het brede productassortiment omvat interactieve displays, whiteboards en software die worden gebruikt in klaslokalen, vergaderzalen en andere werkomgevingen.

Met SMART ervaart u interactief leren, effectieve presentaties en samenwerken. Lees meer over onze producten en ontdek hoe SMART u kan helpen uw doelen te bereiken.

Inhoud

SMART werd in 1987 opgericht door Nancy Knowlton en David Martin. Het bedrijf begon als fabrikant van whiteboardproducten en werd al snel een pionier op het gebied van interactieve technologie.

SMART producten zorgden voor een revolutie in de manier waarop mensen samenwerken en leren in onderwijsinstellingen en bedrijven. Door innovatieve hardware en software te combineren, maakt SMART een interactieve en meeslepende ervaring mogelijk die betrokkenheid en samenwerking bevordert. Het merk SMART staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met SMART technologie kunnen gebruikers naadloos informatie en ideeën delen, creatief samenwerken en inspirerende presentaties maken. Ontdek het brede aanbod van SMART producten en ervaar de voordelen van effectieve en interactieve communicatie.

Ontdek de SMART Display Serie

smart-board-6000s-serie

SMART 6000S serie

 • Aanraaktechnologie: HyPr Touch met InGlass™
 • Schermformaten: 65", 75", 86"
 • Omgevingslicht-, vochtigheids-, temperatuur- en nabijheidssensoren
 • Helderheid (max.): ≥ 350 cd/m²
 • Inbegrepen gereedschap: 2 pennen, 2 sponzen
smart-board-mx-serie

SMART beeldscherm serie MX

 • Aanraaktechnologie: HyPr Touch™ met geavanceerde IR-technologie
 • Schermformaten: 55", 65", 75", 86"
 • Omgevingslichtsensoren Helderheid (max.): ≥ 350 - 400 cd/m²
 • Inbegrepen gereedschap: 2 pennen
smart-board-gx-serie

SMART beeldscherm GX serie

 • Aanraaktechnologie: Geavanceerde IR-technologie
 • Schermformaten: 65", 75", 86"
 • Omgevingslichtsensoren
 • Helderheid (max.): ≥ 400 cd/m²
 • Meegeleverd gereedschap: 2 pennen

De voordelen van SMART Displays in één oogopslag

persoenliches-gespraech-nobubble

Boeiende interactiviteit

SMART Displays bieden talloze voordelen voor interactieve samenwerking. Met hun hoogwaardige touchscreen maken ze nauwkeurige aanraakherkenning mogelijk voor naadloze interactie. Gebruikers kunnen moeiteloos ideeën delen en samenwerken aan projecten. Responsieve aanraakbediening biedt een intuïtieve gebruikerservaring en verhoogt de efficiëntie. SMART Displays maken interactieve presentaties en real-time delen van content mogelijk, waardoor een dynamische dialoog wordt gestimuleerd en de effectiviteit tijdens vergaderingen en teamprojecten wordt verbeterd
Pictogrammenweergave met zon

Indrukwekkende kwaliteit

SMART Displays bieden een uitstekende beeldkwaliteit en resolutie. Met levendige kleuren en haarscherpe details presenteren ze inhoud met de grootst mogelijke helderheid. De verbluffende visuele presentatie verbetert de visuele impact en informatie-inhoud van presentaties, video's en afbeeldingen. SMART Displays creëren een meeslepende visuele ervaring die de aandacht van de kijker trekt. Ongeacht de omgeving verbeteren ze de kwaliteit van presentaties en brengen ze inhoud tot leven.
praesentation-nobubble

Coöperatieve samenwerking

SMART Displays bieden uitgebreide samenwerkingsfuncties om samenwerking en interactie te vergemakkelijken. Met ingebouwde tools zoals het delen van schermen en het gezamenlijk bewerken van documenten, maken ze effectief teamwerk mogelijk. Het draadloos delen en beheren van content vanaf verschillende apparaten maakt samenwerking flexibeler. De samenwerkingsfuncties van SMART Displays stimuleren actieve deelname en efficiënt werken tijdens vergaderingen en trainingen.
touch-display-nobubble

Eenvoudige bediening

SMART Displays bieden gebruiksvriendelijke software voor eenvoudige bediening. De duidelijke gebruikersinterface en eenvoudig te begrijpen bedieningselementen bieden snelle toegang tot verschillende functies. De software biedt talloze aanpassingsmogelijkheden om de displays te personaliseren. De soepele integratie met andere apparaten en besturingssystemen zorgt voor compatibiliteit en optimaal gebruik. Met de gebruiksvriendelijke software kunnen gebruikers moeiteloos presentaties en inhoud maken, bewerken en delen, waardoor de efficiëntie en productiviteit toenemen

SMART product highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.