yamaha-hersteller-header

Yamaha-merkwereld op visunext

Ontdek videoconferentiesystemen, telefoonconferentiesystemen en nog veel meer producten van Yamaha!

Ontdek de variëteit en kwaliteit van Yamaha, een toonaangevend merk van innovatieve audio- en muziekinstrumenten. Van hoogwaardige piano's en gitaren tot krachtige audiosystemen, Yamaha biedt producten voor muzikanten, muziekliefhebbers en audiofielen.

Of u nu een professional bent of een beginner, u zult enthousiast zijn over de betrouwbare prestaties en het uitstekende geluid van Yamaha. Bezoek onze online winkel en laat u inspireren door de wereld van muziek en audio.

Inhoud

Yamaha werd in 1887 opgericht door Torakusu Yamaha in Japan en begon als fabrikant van piano's en orgels. Het merk kreeg al snel erkenning voor zijn precisie vakmanschap en kwaliteit.

In de loop der jaren heeft Yamaha zijn productportfolio uitgebreid met een breed scala aan muziekinstrumenten, audioapparatuur en andere producten. Met een sterke toewijding aan innovatie en technologie heeft Yamaha naam gemaakt met een uitstekende geluidskwaliteit, betrouwbare prestaties en een elegant ontwerp. Het merk wordt gewaardeerd door muzikanten, muziekliefhebbers en professionals over de hele wereld en biedt een divers assortiment producten voor verschillende toepassingen.

yamaha-musiccast

Ontdek de Yamaha MusicCast 20!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.