Terug
Woonkamer met beamer op tafel die een beeld projecteert op een scherm

Gids voor kopers

De beste projectieschermen 2023

Topapparaten in expertvergelijking

Onze Beamer Screen Test 2023 is een compilatie van de beste beamer schermen voor verschillende toepassingen en prijsklassen. U vindt hier testwinnende schermen voor thuisbioscoop of presentaties in vergaderzalen of klaslokalen, maar ook beamer schermen voor binnen of buiten. Vergelijk de schermen in onze beste lijsten en koop het juiste scherm voor uw beamer! Overigens: alle schermen zijn getest door experts!

Inhoud

Als u ondanks ons grote aanbod geen geschikt scherm voor uw thuisbioscoop of vergaderruimte kunt vinden, bieden wij hoogwaardige schermen op maat in diverse maten en afwerkingen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

De beste schermen voor lasertelevisies

Schermen met hoog contrast worden gebruikt wanneer een scherm van hoge kwaliteit gewenst is in een thuisbioscoop of een lichte woonkamer. In combinatie met een beamer met ultrakorte projectieafstand creëert een scherm met hoog contrast de perfecte thuisbioscoopsfeer.

De beste schermen onder 200 euro

Goede beamerschermen hoeven niet duur te zijn! Hier is ons bewijs: schermen met een uitstekende afwerking en een onklopbare prijs!

De beste schermen onder de 500 euro

Een beetje hogere kwaliteit en een tikje chiquer: de beste doeken onder de 500 euro. Zelfs verkrijgbaar met een breedte tot 3 meter!

De beste schermen onder de 1.000 euro

De expertklasse onder de budgetschermen: Schermen onder de 1.000 voor plafondmontage of met gemotoriseerde retractie. Maximaal comfort voor thuisbioscoop en vergaderzaal!