Woonkamer met beamer op tafel die een beeld projecteert op een scherm

Gids voor kopers

De beste projectieschermen 2023

Topapparaten in expertvergelijking

Onze Beamer Screen Test 2023 is een compilatie van de beste beamer schermen voor verschillende toepassingen en prijsklassen. U vindt hier testwinnende schermen voor thuisbioscoop of presentaties in vergaderzalen of klaslokalen, maar ook beamer schermen voor binnen of buiten. Vergelijk de schermen in onze beste lijsten en koop het juiste scherm voor uw beamer! Overigens: alle schermen zijn getest door experts!

Inhoud

Als u ondanks ons grote aanbod geen geschikt scherm voor uw thuisbioscoop of vergaderruimte kunt vinden, bieden wij hoogwaardige schermen op maat in diverse maten en afwerkingen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

De beste schermen voor lasertelevisies

Schermen met hoog contrast worden gebruikt wanneer een scherm van hoge kwaliteit gewenst is in een thuisbioscoop of een lichte woonkamer. In combinatie met een beamer met ultrakorte projectieafstand creëert een scherm met hoog contrast de perfecte thuisbioscoopsfeer.

De beste schermen onder 200 euro

Goede beamerschermen hoeven niet duur te zijn! Hier is ons bewijs: schermen met een uitstekende afwerking en een onklopbare prijs!

De beste schermen onder de 500 euro

Een beetje hogere kwaliteit en een tikje chiquer: de beste doeken onder de 500 euro. Zelfs verkrijgbaar met een breedte tot 3 meter!

De beste schermen onder de 1.000 euro

De expertklasse onder de budgetschermen: Schermen onder de 1.000 voor plafondmontage of met gemotoriseerde retractie. Maximaal comfort voor thuisbioscoop en vergaderzaal!

De beste schermen voor presentaties

Deze schermen zijn perfect voor professioneel gebruik in een klaslokaal of vergaderruimte. Naast een hoge doekkwaliteit overtuigen deze schermen vooral door hun gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke design.

De beste mobiele schermen 2023

Als u het projectiescherm op verschillende locaties wilt gebruiken of als een vaste installatie niet mogelijk is, is een mobiel scherm de optimale oplossing. Het biedt u maximale flexibiliteit, een snelle opbouw en is universeel inzetbaar. De verschillende types zijn het statiefscherm, het ultra-mobiele scherm, het mobiele spanscherm en het tafelscherm.

De beste thuisbioscoopschermen 2023

Ontdek hoogwaardige en kreukvrije schermen voor contrastrijke projecties. Bewezen bedieningsconcepten en beeldformaten: Hier vindt u de beste schermen voor uw persoonlijke thuisbioscoop!

De beste Frame Schermen 2023

Frameschermen voor een thuisbioscoop met een echte bioscoopsfeer! Of het nu zwart gemaskeerd is voor een vermoeiend beeld of frameloos voor een onopvallende integratie in het ruimtebeeld, dankzij de optimale vlakheid overtuigt het framescherm met uitstekende projectieresultaten. Met een relatief lage prijs, hoge duurzaamheid en geschikt voor alle projectiesystemen, is het framescherm de klassieker voor de beste projectie-ervaring!

De beste motorschermen 2023

Gemotoriseerde schermen voor thuisbioscoop, vergaderzaal of klaslokaal. Afhankelijk van de uitrusting bieden deze gemotoriseerde schermen technische mogelijkheden voor zowel beginners als professionals.

De Beste Rollo Schermen 2023

Het klassieke oprolscherm is een voordelige projectieoplossing met handmatige bediening voor incidentele gebruikers. Dankzij het handbediende rolgordijnmechanisme kan het scherm gemakkelijk worden uitgetrokken en op de gewenste plaats worden geplaatst.

Het complete pakket - home cinema Beamer & scherm

Wij hebben voor u een home cinema set samengesteld voor een gemakkelijke en snelle start met home cinema genot. Met alle belangrijke componenten, de beste compatibiliteit en geschikt voor bijna elke woonkamer!

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.