Terug
Logitech-MeetUp-Konferenzkamera-4K-13MP-30fps-120-FOV-5x-Zoom

Logitech oplossingen voor videoconferenties

Dit maakt vergaderingen leuk!

Intuïtieve videoconferentiesystemen voor elke ruimte

Laat uw digitale vergaderingen werken met de juiste videoconferentietechnologie van Logitech! Integratie in ruimtes van elke grootte en vorm is eenvoudiger dan ooit. Vind de juiste videoconferentieoplossing voor kleine vergaderruimten (huddle rooms), vergaderruimten en conferentiezalen. Heeft u vragen over videoconferentiesystemen? Wij beantwoorden ze in onze compacte FAQ!

Inhoud

Videoconferentiesystemen voor vergaderzalen

Huddle rooms (kleine vergaderruimtes) behoren tot de meest gebruikte ruimtes in bedrijven wereldwijd. Deze zijn meestal klein en bieden weinig ruimte voor uitgebreide videoconferenties.

Daarom ontwikkelde Logitech verschillende compacte videoconferentiesystemen met een zo groot mogelijk gezichtsveld en overtuigende beeld- en geluidstransmissiekwaliteit .Voor huddle rooms raden wij deze vier Logitech-videoconferentiesystemen aan:

Voor maximaal 6 deelnemers

Logitech MeetUp: de beste vergadercamera voor vergaderruimtes

De Logitech MeetUp vergadercamera is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Dankzij het zeer brede gezichtsveld van de camera (120°) en de kantelbare en draaibare cameralens blijven alle deelnemers aan de vergadering in beeld. De MeetUp heeft een geïntegreerde audio-uitgang die met RightSound technologie automatisch wordt aangepast aan de situatie in de ruimte. Ook geïntegreerd zijn 3 microfoons die de stemmen van de deelnemers zonder vervorming doorgeven.

Logitech-MeetUp-Konferenzraum
 • werkt met uw software voor videoconferenties, bijv. Zoom, Skype, Teams
 • zeer breed gezichtsveld (120°)
 • Lens met pan- en tiltfunctie
 • 4K Ultra HD-resolutie (tot 3.840 x 2.160 pixels bij 30 FPS)

Voor maximaal 6 deelnemers

Logitech Rally Bar mini: de compacte alles-in-één oplossing voor kleine vergaderruimtes

De Logitech RallyBar mini is de kleine versie van de Logitech Rally Bar. Het alles-in-één videoconferentiesysteem is geschikt voor huddle rooms en kleine vergaderruimtes. Ook hier zorgt de 4K-camera met RightSight-technologie ervoor dat alle deelnemers goed zichtbaar zijn.

Logitech-Rally-Bar-mini-Modell-Konferenzraum
 • compatibel met uw software voor videoconferenties, bijv. Zoom, Skype, Teams
 • snel klaar voor gebruik met behulp van plug-and-play
 • gemakkelijk uit te breiden met extra microfoons
 • hoogwaardige 4K-camera met geïntegreerde AI-zoeker

Voor maximaal 6 deelnemers

Logitech Connect: Het compacte en draagbare videoconferentiesysteem

Ook de Logitech Connect is ontwikkeld voor kleine ruimtes. Dit compacte videoconferentiesysteem is echter gericht op maximale mobiliteit . Daarom is de Logitech Connect draagbaar en klaar voor gebruik met slechts één kabel. Dit betekent dat u overal spontane videovergaderingen kunt houden - op kantoor, in een vergaderruimte of onderweg.

Logitech-Connect-Konferenzraum
 • werkt met uw software voor videoconferenties, bijv. Zoom, Skype, Teams
 • Compatibel met Bluetooth en NFC
 • zeer licht en compact
 • mobiele stroomvoorziening via ingebouwde oplaadbare batterij

Voor maximaal 4 deelnemers

Logitech BCC950: insidertip voor kantoor aan huis

De Logitech BCC950 is een alles-in-één videoconferentieoplossing voor kleine teams of individuele werkplekken. Naast de Full HD-camera met hoge resolutie heeft het een luidsprekertelefoon en luidsprekers voor geluidsoverdracht. Net als de MeetUp en Connect videoconferentiecamera's is de Logitech BCC950 ontworpen voor gebruik in kleine vergaderruimten. De videoconferentiecamera is zo compact dat hij zelfs op het bureau in het thuiskantoor past.

Logitech-BCC950-Konferenzkamera-Konferenzraum
 • werkt met uw software voor videoconferenties
 • Alles-in-één oplossing voor videoconferenties
 • licht, compact, ruimtebesparend
 • eenvoudig plug-and-play principe

Tip

Logitech Logi Dock: Het alles-in-één dockingstation voor het thuiskantoor

Werk productiever en houd uw thuiskantoor opgeruimd met de Logitech Logi Doc! De Logi Dock vereenvoudigt de inrichting van uw thuiskantoor. Het verbindt alle apparaten met elkaar en voorkomt kabelwarboel. Het docking station verbindt en laadt maximaal vijf USB-apparaten en maximaal twee monitoren op. Gecertificeerd voor Microsoft Teams, Google Meet, Google Voice en Zoom, kunt u de Logi Dock ook gebruiken als conferentiegespreksysteem.

logitech-logi-doc-im-homeoffice
 • verbindt en laadt tot 5 USB-apparaten op
 • sluit twee monitoren aan
 • gecertificeerd voor Microsoft Teams, Google Meet, Google Voice en Zoom
 • neem deel aan vergaderingen met één druk op de knop

Videoconferentiesystemen voor middelgrote vergaderzalen

Middelgrote vergaderruimten zijn plaatsen waar belangrijke beslissingen worden genomen, nieuwe zakelijke relaties worden gevormd en zakelijke presentaties worden gehouden. Ze hebben betrouwbare en eenvoudige videoconferentieoplossingen nodig die flexibel zijn voor het aantal deelnemers en de lichtomstandigheden.

De videoconferentiesystemen van Logitech zijn ontworpen met alle essentiële functies om van een frustrerende vergadering een inspirerend hybride evenement te maken.

Voor middelgrote vergaderruimten raden we deze twee videoconferentieoplossingen van Logitech aan:

Voor maximaal 10 deelnemers

Logitech Rally: De beste kwaliteit voor vergaderruimtes

De Logitech Rally is een videoconferentiecamera die het best gebruikt kan worden in grote en middelgrote ruimtes. Hiervoor is hij uitgerust met uitgebreide technische innovaties die van een videoconferentie een inspirerende gebeurtenis maken.

De grootste innovatie is de RightSense-technologie, die het beeld en geluid adaptief verbetert. De camera richt zich bijvoorbeeld opnieuw uit zodra andere conferentieonderwerpen zich bij de discussieronde voegen. Daarnaast wordt het camerabeeld aangepast aan de actuele lichtomstandigheden en worden de gezichten van de deelnemers uitgelicht ten opzichte van de omgeving.

De RightSound technologie verbetert ook de geluidsweergave: storende achtergrondgeluiden worden gedempt en de stemmen van actieve sprekers worden dynamisch aangepast aan het stemvolume.

Logitech-Rally-Konferenzkamera-Konferenzraum
 • werkt met uw software voor videoconferenties
 • Alles-in-één oplossing voor videovergaderen
 • 4K Ultra HD-resolutie (tot 3.840 x 2.160 pixels bij 30 FPS)
 • modulair ontwerp voor individuele, flexibele plaatsing

Logitech Rally Bar: De beste alles-in-één oplossing voor uw vergaderruimte

Voor maximaal 12 deelnemers

Nieuwe normen voor videoconferenties in middelgrote ruimten

Met de pan-, tilt- en zoomfunctie kunt u de hele kamer vastleggen. De AI-zoeker in de camera detecteert de mensen in de kamer en past het uitvoerbeeld aan. Met de Appliance-modus kunnen ondersteunde videoconferentietoepassingen, zoals Zoom, rechtstreeks worden uitgevoerd, zodat er geen extra computer nodig is.

 • Werkt met uw software voor videoconferenties
 • 6 microfoons en 2 luidsprekers ingebouwd
 • past zich aan de huidige lichtomstandigheden aan
 • onderdrukt ongewenste ruis

Logitech Rally Bar of Logitech MeetUp: welk videoconferentiesysteem past bij u?

In onze blogpost vergeleken we de twee populairste videoconferentieoplossingen van Logitech.

Videoconferentiesystemen voor grote vergaderzalen

Zowel voor creatieve workshops met deelnemers op verschillende locaties als voor klassieke vergaderingen en kick-off rondes: Grote vergaderzalen die multifunctioneel worden gebruikt, hebben een flexibele videoconferentie-opstelling nodig. Deze moet snel en eenvoudig kunnen worden aangepast aan het betreffende evenement.

Voor deze toepassingen bevelen wij deze twee Logitech-oplossingen aan:

Voor maximaal 14 deelnemers

Logitech Groep: de beste prijs-kwaliteitverhouding

De Logitech Group videoconferentiecamera is de optimale oplossing voor grote vergaderzalen en veel deelnemers. Het systeem is zeer compact en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in elke conferentie- of vergaderruimte. Het diagonale gezichtsveld van 90° van de camera is ideaal voor grote ruimten. De draai- en kantelcamera kan individueel worden aangepast aan elk kamerscenario met verschillende aantallen deelnemers.

De Logitech Group is ook uitgerust met RightSound-technologie, die de audiokwaliteit sterk verbetert. Het intelligente systeem filtert alle storende geluiden weg, zodat de stemmen van mensen die spreken zeer duidelijk en helder worden overgebracht.

Logitech-Group-Videokonferenzsystem-Konferenzraum
 • werkt met uw software voor videoconferenties
 • Alles-in-één oplossing voor videoconferenties
 • Full HD beeldresolutie bij 30 FPS
 • ideaal voor grote ruimtes
 • uitstekende akoestische dekking
 • Plug-and-play connectivite