joshua-golde-qIu77BsFdds-unsplash

visunext gids

De beste monitoren 2023 - topapparaten in vergelijking!

Beste lijsten van de expert

Monitor Test - Beste lijsten van de expert

Hier vindt u de beste monitoren. Om u een beter overzicht te geven, hebben we onze testapparaten onderverdeeld in verschillende toepassingsgebieden en prijsklassen. Na een gedetailleerde vergelijking hebben we de beste monitoren in overzichtelijke top 5 lijsten samengesteld. Met deze pc-monitortest vindt u uw ideale monitor - of het nu voor gaming, kantoor, in de beste 4K-resolutie of voor uw ergonomische werkplek is!

Inhoud

De beste monitoren voor meer ergonomie aan het bureau

Als u op uw werk of privé veel tijd aan uw bureau doorbrengt, hebt u naast een in hoogte verstelbaar bureau ook een ergonomisch beeldscherm nodig. Zo kunt u onder andere uw rug en nek beschermen. Zoek daarom bij de aanschaf naar een flexibele standaard, zodat u de monitor individueel kunt aanpassen aan uw zit- en stahoogte en aan uw kijkhoek.

De beste monitoren voor uw kantoor

Een hoogwaardige kantoormonitor moet aan veel criteria voldoen. Naast een goede monitorhelderheid en een passende resolutie zijn ergonomische factoren als hoogteverstelbaarheid en kantelbaarheid cruciaal voor gezond werken.

De beste gaming monitoren voor ultiem gamen

Goede gamingmonitoren worden vooral gekenmerkt door een zo laag mogelijke reactietijd en een hoge vernieuwingsfrequentie in het bereik tussen 144 Hz en 165 Hz. De meest gangbare formaten voor gamers zijn 27-inch en 24-inch monitoren.

De beste 4K-monitoren voor een geweldige resolutie

Een 4K Ultra-HD resolutie voor monitoren is voor veel toepassingsgebieden een must! Vooral bij de weergave of bewerking van grafische inhoud helpt de aanzienlijke toename van de beeldscherpte. Bovendien zijn 4K-monitoren erg populair bij gamers omdat ze games realistischer weergeven.

De beste 21:9 Ultrawide-monitoren

Een Ultrawide-monitor biedt u een beeldverhouding van 21:9, wat geheel nieuwe weergavemogelijkheden biedt. Gebruik één monitor in plaats van 2 schermen naast elkaar, zonder een storend kader in het midden.

Optimale monitorbevestigingen voor uw behoeften

chief-kontour-k1d220w-tischhalterung-2-monitore-removebg-preview

Monitorbeugels worden meestal gebruikt wanneer u meerdere monitoren op uw bureau wilt plaatsen of wanneer uw monitor niet ergonomisch kan worden ingesteld. Veel steunen bieden de functie van hoogteverstelling, zodat ze ideaal en rugvriendelijk kunnen worden ingesteld.

Onze productaanbevelingen voor de optimale monitoraccessoires

Monitoren - de meest gestelde vragen

Monitoren behoren tot de standaarduitrusting op kantoor, in speelzalen en in de privé-studie. Door de vele mogelijkheden en functies van de verschillende monitoren rijzen er vaak vragen.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.