backtooffice_samsung_logitch_1

Terug naar kantoor met Samsung en Logitech videoconferentiebundels!

Kijk je er naar uit om terug te keren naar je vertrouwde kantoor? Wij ook! #BackToOffice

Samen met Samsung en Logitech bieden wij u de optimale videoconferentieoplossing voor moderne vergaderruimtes. We hebben exclusieve beeldscherm- en webcambundels samengesteld tegen aantrekkelijke prijzen. Want ook na Covid-19 blijft het thema videogesprek ons begeleiden. Een goed uitgeruste vergaderruimte en huddle room zijn daarom een must!

Inhoud

De oplossing - videoconferenties

De optimale oplossing in dit geval is videoconferencing. De afgelopen maanden zijn we er al aan gewend geraakt om via het scherm met collega's, klanten en leveranciers samen te werken. Alleen was het op veel plaatsen even minder optimaal door een gebrek aan de nodige hard- en software.

backtooffice_Samsung_Logitech-1024x683

Dat is nu verleden tijd. Met de Samsung en Logitech bundels van de #backtooffice campagne krijgt u optimaal afgestemde oplossingen in de vorm van hardware voor videoconferenties. De Samsung / Logitech sets bestaan uit een beeldscherm en een combinatie van camera, luidspreker en microfoon. Sommige daarvan zijn afgestemd op de populaire videoconferentiesoftwareoplossingen van Microsoft en Google. De sets zijn afgestemd op verschillende kamergroottes, zodat u nog gemakkelijker de juiste oplossing kunt kiezen.

Huddle Room Set

De Huddle Room Set is ontworpen voor kleinere ruimtes waar mensen naast videoconferencing ook actief aan het beeldscherm werken, in dit geval de Samsung Flip 2 WM55R-W. Dit wordt aangevuld met de Flip Tray om meerdere poorten aan de voorkant van de Samsung Flip mogelijk te maken voor toegang met BYOD apparaten.

Wilt u echter niet samenwerken, maar wordt de ruimte alleen gebruikt voor videovergaderingen, dan biedt Samsung een alternatief met een normaal beeldscherm in de vorm van de Samsung QB55R. Deze biedt een briljante 4K beeldweergave en maakt indruk met zijn aantrekkelijke design.

huddle_room

Daarbij komt de Logitech MeetUp, een camera, microfoon en luidspreker. Voor eenvoudige bediening van de MeetUp wordt een NUC PC meegeleverd, waarop software als Zoom of Microsoft Teams wordt geïnstalleerd. Voor eenvoudige bediening van het systeem wordt een Logitech Tap Touch Controller meegeleverd. Dit maakt de bediening kinderlijk eenvoudig.

De sets zijn elk verkrijgbaar in een Zoom-versie en een Microsoft Teams-versie.

Middelgrote kamer set

Omdat middelgrote ruimtes ook gebruikt worden voor videoconferenties en vergaderingen, bieden Samsung en Logitech ook hiervoor een oplossing met de Medium Room Set. Er is keuze uit twee hardwareoplossingen, die verschillen in de gebruikte displays. Een interactieve oplossing met de 65″ Samsung Flip 2 WM65R-W en een beeldschermoplossing zonder interactiviteit met de Samsung QB65R. De set van de interactieve oplossing bevat ook de Flip 2 Tray, voor meerdere aansluitingen aan de voorkant. De 65″ Samsung QB65R richt zich op een uitstekende 4K beeldweergave in een aantrekkelijk design.

medium_room

Voor de videoconferentiehardware vertrouwt de set op de Logitech Tap Medium Room Bundle. Deze bestaat uit de Logitech Rally conference camerainclusief een speaker en een microfoon. Deze wordt bediend via de Logitech Tap-Touch Controller. En voor een optimale samenwerking van de componenten wordt een Intel NUC meegeleverd.

Naast de twee verschillende hardwareconfiguraties is de Medium Room Set ook verkrijgbaar in een versie die geoptimaliseerd is voor Zoom en een versie die geoptimaliseerd is voor Microsoft Teams.

Grote kamer set

Natuurlijk bieden Samsung en Logitech ook een oplossing voor grote vergaderruimtes. Om de kijkers een groot beeld te geven, bevat de set een 85-inch display, de Samsung QM85N.

Naast de briljante 4K UHD-beeldweergave biedt het uitstekende prestaties bij de weergave van multi-screen content, wat vooral effectief is bij videoconferenties met meerdere deelnemers.

large_room

De videoconferentiehardware is met de Logitech Tap Large Room Set ook ontworpen voor grotere ruimtes. Naast de Logitech Rally-camera, met zijn goede zoomfuncties, worden twee luidsprekers en twee microfoons meegeleverd, die een nog duidelijkere opname en weergave van audio-inhoud bieden. De Logitech Tap Touch controller is verantwoordelijk voor eenvoudige bediening van het systeem, terwijl een krachtige Intel NUC met i7 processor ook hier dient als het hart van het systeem.

Deze set is ook beschikbaar als Zoom-versie en als Microsoft Teams-versie.

Conclusie: Wat Samsung en Logitech zo bijzonder maakt

De door Samsung en Logitech aangeboden sets beeldscherm- en conferentiesystemen bieden verschillende gebruiksmogelijkheden voor verschillende zaalgroottes. Dankzij de vooraf geconfigureerde hardware- en softwareoplossing bieden ze een goede coördinatie, wat een positief kenmerk is bij het opzetten van de systemen. Bovendien bieden ze voor kleine en middelgrote ruimtes de keuze tussen mobiele of collaboratieve en stationaire oplossingen.

Samsung en Logitech bieden zo een uitstekende basis voor optimale communicatie met collega's in het thuiskantoor en met klanten en leveranciers, zelfs op afstand. En zelfs als we na verloop van tijd allemaal weer meer op kantoor werken, kunnen we de videoconferentieapparatuur blijven gebruiken om ons lange reizen per auto of vliegtuig te besparen, wat enerzijds kosten bespaart en anderzijds het milieu ontziet.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.