dsc01368_(1)

VR-bril - De beste onderdompeling voor uw thuisbioscoop en games

Virtual Reality: High-Tech voor echte ontdekkingsreizigers

Virtual Reality is hier! En dat betekent: op ontdekkingstocht in de nieuwe, spannende 3D-werelden. De poort naar hyperrealistische en onvergetelijke ervaringen staat nu voor iedereen open. Wacht niet langer bij de drempel, stap naar binnen!

Inhoud
vr-brillen-veranstaltung
berlin-1429878_960_720_(1)

Head Mounted Display voor PC & Console

Head Mounted Displays (HMD) zijn VR-brillen die al over alle nodige technische componenten beschikken voor de weergave van virtuele werelden, motion capture en navigatie. Deze volwaardige VR-brillen worden aangesloten op een pc of een spelconsole, afhankelijk van de compatibiliteit, het model en de fabrikant. HMD's bieden de beste onderdompeling en de meest intense spelervaring
kompatibilitaet

Systeemvereisten

VR-brillen met ingebouwde sensoren en displays vereisen enige hardwareprestaties. Een pc met een goede grafische kaart, een snelklokkende multi-core CPU en een royale hoeveelheid RAM-geheugen zijn daarom sterk aanbevolen. Voor een vlekkeloze spelervaring.

Mobiele Virtual Reality-bril voor smartphones

VR werkt ook met smartphones. Om je smartphone voor VR te gebruiken, heb je echter een geschikte, stabiele en vooral comfortabele VR-bril nodig. Het bevestigen van de smartphone is eenvoudig. Net als het instellen van de hoofdsteun en de kijkafstand.
De celexon VR-bril is ontwikkeld voor maximaal comfort en gebruiksgemak. Voor een complete VR ervaring.
kompatibilitaet

Systeemvereisten

Wat voor een "echte" VR-bril met beeldscherm geldt, geldt ook voor VR-brillen die je smartphone als beeldscherm gebruiken: een zo hoog mogelijke resolutie, veel RAM en een snelle processor. In sommige gevallen zijn ook actuele versies van de respectieve mobiele besturingssystemen zoals iOS of Android vereist

> Minimale resolutie van 1080 x 1920 ppi
> SoC (System on Chip) met moderne CPU en GPU
> Frame rate van minstens 60 hertz
> Ten minste 2GB RAM

Virtual Reality Gaming

"Don't be a hero, be one!" is het motto van VR gaming. Want VR-games geven je niet alleen volledige controle over je spelerspersonage, ze maken je letterlijk de held van een spannend verhaal. Het resultaat: een onovertroffen, realistische sfeer in combinatie met een spelervaring die je versteld doet staan en je niet meer loslaat!

Tip:

Probeer elk spelgenre uit om zelf de sfeer te proeven! Horror, shooter en racegames zijn onze favorieten.

360 graden video's: Thuisbioscoop met een verschil

Er zijn twee redenen waarom je 360-graden video's zou moeten bekijken

> 360-gradenfilms en POV-video's nemen je mee naar exotische locaties of midden in een actiescène. Hier bepaal je het perspectief en maak je dus alles van dichtbij mee, zonder beperkingen en zonder hiaten. Een complete ervaring!
> 360-graden video's zijn een geweldige aanvulling op de klassieke thuisbioscoop met beamer en scherm.

Het beste uitgangspunt voor uw volgende 360-graden video-excursie en tegelijkertijd de beste bron voor gevarieerde video's van verschillende genres

Deze VR korte film bewijst hoe spectaculair 360-graden video's zijn:

DSC00910 (1)

Nog meer gaming met gaming Beamer

Computerspelwerelden zien er ook op een beamer-scherm indrukwekkend uit, dus je hoeft geen beeldscherm voor je gezicht te binden om volledig in de spelsfeer op te gaan. Bovendien kunnen je vrienden meedoen: samen zijn multiplayer- en co-opspellen gewoon leuker. Voetbalwedstrijden en shooters in een gigantisch formaat - ingenieuzer dan dit wordt het niet!
Verbeter uw spelervaring met een beamer! Ontdek hoe en wat je nodig hebt in onze koopgids voor beamers!
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.