Plan met ons uw projecten

Profiteer van onze uitgebreide kennis om uw mediaruimte, vergaderzaal of home cinema met de nieuwste apparatuur geheel naar uw wensen en eisen in te richten. Ook bij grootschalige projecten voor openbare instellingen, bedrijven en corporaties, ondersteunen wij u vanaf het begin vakkundig. Uw eigen aanspreekpersoon ontfermt zich over uw project en ontwikkeld in samenspraak met u een op maat gemakte oplossing. De planning en de offerte zijn voor u vanzelfsprekend geheel gratis. Wij houden van uitdagingen. Stel ons op de proef en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Conferentieruimte

Iedere conferentieruimte heeft zijn eigen eisen. Vergaderruimtes kunnen niet altijd verduisterd worden, daarom hebben wij voor ruimtes met daglicht speciale oplossingen ontwikkeld. Voor bijzonder korte afstanden maar ook voor extreem grote ruimtes kunnen wij de passende beamer aanbieden. Vaak treden aansluitproblemenop. Wij letten tijdens het advies er al op, dat met alle belangrijke aspecten rekening gehouden wordt.

Vrijblijvende aanvraag

 

 

Home cinema ruimte

Een perfecte thuisbioscoop ervaring is alleen gegarandeerd met een perfecte planning. Met zoveel home theater projectoren op de markt, is het niet gemakkelijk om alles bij te houden en uit te vinden welk apparaat het beste bij u past. Wij helpen u de juiste keuze te maken en u op basis van uw specifieke woonsituatie uit te leggen welke beamer eigenschappen voor u van belang zijn. Een aparte home cinema ruimte kent beduidend andere eisen dan een woonkamer. Laat u zich door ons adviseren!!

Vrijblijvende aanvraag

 

Gastronomie

Specifieke eisen hebben speciale aandacht nodig. Niet elke projector is geschikt voor gebruik in een bar of restaurant. Wij hebben ervaring met het inrichten van horeca gelegenheden en weten wat er nodig is. Vooral bij continu gebruik of in omgevingen waar roken is toegestaan, moet men op veel dingen letten.. Profiteer van onze ervaring en investeer in die apparatuur die bij uw locatie past. Bied uw gasten meer entertainment en uw locatie meer gasten!

Vrijblijvende aanvraag

 

 

Klaslokalen

De studentenvormen het middelpunt. Moderne techniek verandert niets, het maakt de lessen meer interactief en intuïtief. Ons doel is het, die techniek te integreren welke door iedereen bediend kan worden. Extra robuuste, voor het dagelijks schoolgebruik ontworpen modellen en accessoires beschermen tegen vandalisme. Laat u zich bij de planning en keuze van de apparatuur door ons adviseren en maak een volgende stap richting interactief, modern onderwijs.

Vrijblijvende aanvraag