De celexon Motor Expert XL serie biedt een uitstekende oplossing voor particuliere klanten met home cinema en zakelijke klanten die grote seminar-, conferentie-, trainings- en presentatieruimtes willen inrichten. Dankzij de krachtige Somfy motor en de flexibele wand- of plafondmontage is dit motorscherm ideaal voor de meest uiteenlopende eisen. De robuuste constructie van aluminium buizen zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Met variabele formaten en de mogelijkheid om een motorscherm XL te kiezen, past de celexon Motor Expert XL serie zich perfect aan verschillende kamergroottes en toepassingen aan.

Het motorscherm XL biedt een reeks van indrukwekkende functies, waaronder eenvoudige one-touch bediening en een soepele, stille motor controle voor een naadloze en aangename gebruikerservaring. Plafondmontage maakt ruimtebesparende installatie en optimaal gebruik van de ruimte mogelijk.

Het gebruik van een plafondscherm XL biedt tal van voordelen. Het maakt projectie op groot formaat mogelijk met een haarscherpe beeldkwaliteit en een verhoogde contrastverhouding, wat resulteert in een indrukwekkende visuele presentatie. Het creëert ook een professionele sfeer en optimaliseert de presentatie-ervaring bij zakelijke bijeenkomsten, trainingen en home cinema-avonden.
In onze online shop bieden wij een breed scala aan producten uit de celexon Motor Expert XL-serie om u te helpen de perfecte visuele ervaring te creëren. Gebruik onze installatie en levering service voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw motor scherm. Maak uw installatie compleet met de juiste accessoires, speciaal ontworpen voor de celexon Motor Expert XL-serie, om het volledige potentieel van uw scherm te realiseren.

Investeer in de celexon Motor Expert XL serie en ervaar indrukwekkende projecties die uw publiek fascineren en u een overtuigende visuele presentatie geven. Creëer uw home cinema avonden en presentaties met stijl en professionaliteit. Ontdek nu onze selectie van hoogwaardige gemotoriseerde schermen en laat u overtuigen door de kwaliteit en prestaties van de celexon Motor Expert XL-serie.