Ontdek de uitstekende kwaliteit en prestaties van de celexon Motor tension HomeCinema serie, speciaal ontwikkeld voor particuliere klanten met home cinema. Dompel uzelf onder in een adembenemende visuele ervaring en geniet van films, series en games in de hoogste beeldkwaliteit. Het gemotoriseerde scherm met spansysteem overtuigt door zijn innovatieve techniek en uitstekende eigenschappen.

Dankzij de wormwielas en het touwspansysteem wordt het scherm optimaal gespannen en biedt het een kreuk- en rimpelloos beeld. Het Tension System garandeert een perfecte vlakheid en zorgt voor een gelijkmatige beeldprojectie. Met het 16:9 formaat kunt u films in bioscoopformaat beleven en genieten van een indrukwekkende presentatie.

Het gebruik van een elektrisch Tension-scherm in de thuisbioscoop biedt tal van voordelen. Dankzij de eenvoudige bediening kunt u het scherm gemakkelijk in- en uitschuiven met één druk op de knop. Wand- of plafondmontage bespaart ruimte en zorgt voor een esthetische sfeer in uw thuisbioscoop. De eersteklas afwerking met een robuuste wormwielas en hoogwaardig doek garandeert een langdurig gebruik
In onze online shop bieden wij u een uitgebreid assortiment producten uit de celexon Motor tension HomeCinema serie. Kies het juiste spanscherm voor uw home cinema uit verschillende maten en formaten. Onze montageservice helpt u bij de professionele montage, terwijl onze bezorgservice voor een snelle en veilige levering zorgt.

Vul uw home cinema ervaring aan met onze celexon Motor tension HomeCinema accessoires. Bijpassende items zoals afstandsbedieningen, muurbeugels en reinigingskits zijn beschikbaar om uw home cinema perfect uit te rusten.

De celexon Motor tension HomeCinema serie biedt particuliere klanten met home cinema een uitstekende visuele ervaring. Met zijn innovatieve technologie, spanningssysteem en 16:9 formaat maakt hij een kreuk- en kreukvrije beeldprojectie mogelijk. Eenvoudige bediening, ruimtebesparing en hoogwaardige afwerking zijn verdere overtuigende voordelen. Ontdek nu de verschillende producten en accessoires van de celexon Motor tension HomeCinema serie in onze online shop en verander uw thuisbioscoop in een ware bioscoopervaring.