elmo-hersteller-header

ELMO merkwereld op visunext

Ontdek documentcamera's en nog veel meer producten van ELMO!

ELMO werd enkele decennia geleden opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd in de documentcameratechnologie. Het merk heeft naam gemaakt met innovatie, uitmuntendheid en kwaliteit. Met een passie voor visuele communicatie ontwikkelt ELMO hoogwaardige documentcamera's waarmee inhoud nauwkeurig en gedetailleerd kan worden gepresenteerd. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling is ELMO nu een vertrouwde en gerenommeerde fabrikant in scholen, universiteiten, bedrijven en andere sectoren.

De voordelen van het gebruik van ELMO producten liggen in de eersteklas beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke bediening en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Duik in de wereld van ELMO en verbeter uw visuele communicatie met innovatieve oplossingen

ELMO product highlights

De Elmo Document Camera Serie

Er zijn verschillende series ELMO documentcamera's, waaronder:

circle-elmo-l-serie

ELMO L-serie

De L-serie is ontworpen voor gebruik in grote ruimtes en zalen. De krachtige optiek en veelzijdige connectiviteit zorgen voor heldere en gedetailleerde beelden, zelfs in veeleisende omgevingen.

circle-elmo-px-serie

ELMO PX-serie

De PX-serie biedt geavanceerde functies en een hogere resolutie voor een nog nauwkeurigere weergave van documenten en objecten. Ideaal voor professionele presentaties, technische toepassingen en wetenschappelijke doeleinden.
circle-elmo-mx-serie

ELMO MX-serie

De MX-serie wordt gekenmerkt door zijn compacte formaat en veelzijdigheid. Ze is bijzonder geschikt voor gebruik in klaslokalen, trainingsruimten en kleine kantoren
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.