hisense-hersteller-header

De merkwereld van Hisense op visunext

Ontdek beeldschermen, projectoren en nog veel meer producten van Hisense!

Of het nu gaat om projectoren of beeldschermen - Hisense biedt de nieuwste technologieën in professionele producten voor elk toepassingsgebied. Ontdek de productvariëteit van Hisense, een van de toonaangevende elektronicafabrikanten, bij visunext!

Sinds 1969 legt Hisense de nadruk op hoogwaardige elektronische oplossingen voor particulieren en bedrijven. Het productassortiment van Hisense omvat beeldschermen, projectoren, accessoires voor diverse producten en nog veel meer. De hogeresolutie en indrukwekkende beeldkwaliteit van de projectoren maken ze ideaal voor presentaties en home cinema-toepassingen. Daarnaast biedt Hisense een verscheidenheid aan displays die optimaal zijn ontworpen voordigital signage en permanente runtime. Perfect voor het verspreiden van uw reclame!

Maak uw leven gemakkelijker en leuker met Hisense. Maak gebruik van onze adviesservice om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. Wij leveren en installeren uw Hisense-apparaat op locatie!

Hoogtepunten van Hisense-producten

Icoon projector op muurbevestiging

Hisense Projectoren voor Korte Afstand

Hisense short-throw projectoren bieden hoge-resolutie projectie op korte afstand van het scherm. Dankzij hun lasertechnologie leveren ze levendige kleuren en scherpe beelden. Ze zijn ideaal voor thuisbioscopen omdat ze projecties op groot scherm mogelijk maken, zelfs in kleine kamers. Met ingebouwd geluid en slimme functies bieden ze een complete entertainmentervaring.
Pictogrammenweergave met zon

Hisense Digital Signage Displays

Hisense digital signage displays zijn speciaal ontworpen voor commerciële presentatiedoeleinden. Ze bieden hoge resoluties en levendige kleurendisplays, ideaal voor reclameboodschappen en informatie. Met een robuust ontwerp zijn ze gebouwd voor continu gebruik in openbare ruimtes. Geïntegreerde technologieën maken dynamische content-updates eenvoudig mogelijk.
hisense-display

Het Hisense 100U7KQ 100" beeldscherm

Ontdek de 4K MINI LED ULED® technologie!
Dit zorgt voor een indrukwekkend kleurcontrast, diep zwart en verbeterde helderheidsniveaus. Perfect voor gaming en home cinema-toepassingen!

Onze visunext projectiegebied calculator

Met onze projectiegebied-calculator kun je snel en eenvoudig de projectieafstand en beeldgrootte bepalen voor elke projector.

Berekening van het projectiegebied

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we zullen al je zorgen over Hisense-producten verduidelijken en je idee omzetten in werkelijkheid. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail!