samsung-hersteller-16_9

De merkwereld van Samsung op visunext

Ontdek displays, LED walls en nog veel meer producten van Samsung!

Ontdek de indrukwekkende wereld van Samsung producten bij visunext - de expert voor audiovisuele oplossingen! Particuliere klanten, zakelijke klanten en openbare instellingen vinden bij ons een breed scala aan hoogwaardige producten die elke werkplek, onderwijsinstelling of woning verfraaien.

Inhoud

Samsung Electronics werd in 1969 opgericht in Zuid-Korea en groeide al snel uit tot een van 's werelds grootste technologieconcerns. Samsung is gespecialiseerd in elektronica, telecommunicatie en digitale media. Sinds de jaren 80 heeft Samsung zijn aanwezigheid op de wereldmarkt gevestigd en is nu een van de grootste fabrikanten van technische apparaten.

Het productassortiment van Samsung strekt zich uit van smartphones, tablets en wearables tot huishoudelijke apparaten en audiovisuele oplossingen zoals touch- en standalone displays, monitoren, LED walls en luidsprekers en soundbars. Deze diversiteit geeft klanten toegang tot geïntegreerde technologieën en een naadloze gebruikerservaring. Kiezen voor Samsung-producten betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, duurzaamheid en innovatie - factoren waarmee het bedrijf zich altijd heeft onderscheiden van zijn concurrenten.

samsungflipdualscreen

Ontdek de mogelijkheden van de Samsung Flip!

De klassieke flipchart en traditionele krijtborden hebben hun langste tijd gehad. In het middelpunt van een moderne vergadering, lezing of les staat nu een digitale flipover. Met functies die uw werkprocessen efficiënter maken.

Hoogtepunten Samsung producten

Samsung displays: indrukwekkende beelden voor bewegwijzering en vergaderzalen

Ontdek het uitgebreide aanbod digital signage en interactieve displays. Voor buitenreclame, videowalls, vergaderzalen of klaslokalen - in resoluties van Full HD tot 8K UHD - Samsung biedt digitale schermoplossingen voor elk doel. Met hun eersteklas beeldkwaliteit en indrukwekkende duurzaamheid tillen de digital signage displays van Samsung de traditionele kijkervaring naar een nieuw niveau en helpen ze bedrijven boeiende, informatieve en onderhoudende content te presenteren. Samsung Flip Displays bieden docenten de tools die ze nodig hebben om een nieuwe, geavanceerde manier van leren te bieden. Met meerdere aansluitmogelijkheden, slimme software en intuïtieve functies, wijst de Flip de weg naar de toekomst van het onderwijs.

Samsung displays zijn interactieve schermen die directe interactie met digitale inhoud mogelijk maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs en zijn geschikt voor gebruik in onderwijsinstellingen, bedrijven of openbare faciliteiten. Samsungs Flip staat bekend om zijn intuïtieve gebruikersinterface, nauwkeurige aanraakherkenning en uitstekende beeldkwaliteit. Samsung Flips maken indruk met hun veelzijdigheid, gebruiksvriendelijke functies en het vermogen om samenwerking en creativiteit in bedrijven en scholen te bevorderen.

Meer informatie over de Samsung Flip!

Hoogtepunten Samsung beeldscherm

Samsung LED Wanden bij visunext

Samsung staat bekend om zijn baanbrekende entertainmentproducten en is al even succesvol op het gebied van digital signage. Het bedrijf biedt geavanceerde en zorgvuldig ontworpen LED wall-oplossingen die duurzaam en eenvoudig te installeren zijn. Samsung LED walls zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik en bieden superieure voordelen ten opzichte van conventionele videowalls, zoals briljantere kleuren, hogere resoluties en indrukwekkende helderheid. Vertrouw op Samsung LED Walls om uw bedrijf of evenement te verbeteren met levendige en boeiende visuele ervaringen.

De voordelen van een LED Wall

Wat zijn de voordelen van MicroLED-technologie?

MicroLED-technologie biedt een aantal overtuigende voordelen ten opzichte van conventionele SMD-technologie (surface-mounted device) voor LED-wanden. Door hun aanzienlijk kleinere formaat maken MicroLED's een hogere pixeldichtheid mogelijk, wat resulteert in scherpere beelden en een betere detailweergave. MicroLED's verbruiken ook minder energie dan SMD LED's, wat bijdraagt aan lagere bedrijfskosten en groenere prestaties.

Daarnaast biedt MicroLED-technologie een breder kleurengamma en een nauwkeurigere kleurweergave, wat resulteert in levendigere en realistischere beelden. Ze produceren dieper zwart en helderder wit, wat resulteert in een hogere contrastverhouding en betere beeldkwaliteit. De snelle reactietijd van MicroLED's vermindert bewegingsonscherpte en maakt een vloeiendere weergave van snelle bewegingen mogelijk.

De langere levensduur van MicroLED's in vergelijking met SMD LED's is te danken aan hun kleinere formaat en efficiëntere warmteafvoer . Daarnaast bieden MicroLED's betere kijkhoeken, zodat het beeld zelfs vanuit extreme hoeken nog goed te zien is. Tot slot is het risico van inbranden tijdens langdurige statische weergave van inhoud kleiner door de betere warmteafvoer van MicroLED's in vergelijking met SMD LED's. Kortom, MicroLED-technologie is een overtuigend alternatief voor SMD-technologie en biedt tal van voordelen voor LED-wanden.

Samsung LED Muur Highlights

Samsung monitoren bij visunext

Als een van de marktleiders op het gebied van monitoren biedt Samsung een indrukwekkende reeks modellen die zich onderscheiden van de concurrentie met uitstekende functies. De Koreaanse fabrikant presenteert eersteklas gebogen monitoren, UHD-monitoren en speciale zakelijke en gaming monitoren die zijn afgestemd op de individuele behoeften en eisen van gebruikers. Met een groottebereik van 22" tot 49" zet Samsung nieuwe standaarden op het gebied van beeldkwaliteit, design en prestaties, zodat er voor elke gebruiker het perfecte model is. Kies voor Samsung monitoren en profiteer van uitstekende technologie en indrukwekkende visuele ervaringen.

Samsung biedt de juiste monitor voor elke behoefte en toepassing. De A- en J-serie met UHD- en WQHD-monitoren maken indruk met hun uitstekende beeldkwaliteit die haarscherpe en gedetailleerde beelden mogelijk maakt - ideaal voor veeleisende gebruikers die het beste verwachten van werk tot entertainment.

Voor gepassioneerde gamers biedt de Odyssey-serie speciale gamingmonitoren met bliksemsnelle responstijden, een hoge vernieuwingsfrequentie en een indrukwekkende contrastverhouding om de game-ervaring naar een nieuw niveau te tillen.

De F-serie omvat Full HD-monitoren die een uitstekende beeldkwaliteit en kostenefficiëntie combineren, perfect voor dagelijks gebruik in zowel thuis- als zakelijke omgevingen.

De C-serie omvat innovatieve gebogen monitoren die een meeslepende kijkervaring bieden door het gezichtsveld te vergroten voor meeslepend entertainment en comfortabel werken.

De M7- en M8-serie omvatten slimme monitoren die naadloze connectiviteit en meerdere entertainmentopties bieden door de functies van een traditionele monitor te combineren met die van een slimme tv - de ideale oplossing voor multifunctionele werk- en woonruimten.

Voor professionals, de T-serie biedt hoge kwaliteit monitoren ontworpen voor betrouwbaarheid, ergonomie en nauwkeurige kleurweergave - ideaal voor veeleisende design, fotografie en video-editing taken.

Kies Samsung monitoren om superieure technologie, verbluffende visuele ervaringen en een breed scala aan modellen aan elke behoefte te genieten.

Hoogtepunten Samsung Monitor

Samsung projector: meeslepende ervaring thuis!

De laser TV projectoren van Samsung zijn specifiek gericht op de home entertainment markt en vormen een indrukwekkend alternatief voor conventionele televisies in huis. Voor een ongerept high-definition beeld is het aan te raden om een Samsung laser TV projector te combineren met een scherm met een hoog contrast. Deze combinatie staat garant voor een levendige, scherpe kijkervaring die zelfs de meest veeleisende kijkers zal imponeren. Naast de vele praktische functies beschikken Samsung projectoren ook over een aantrekkelijk, elegant design waardoor ze een blikvanger zullen zijn in elke woonkamer. Kies voor Samsung projectoren om je home entertainment naar een hoger niveau te tillen en geniet van eersteklas beeldkwaliteit, functionaliteit en design.

Samsung De première in visunext-tekst!

Onze visunext projectiegebied calculator

Met onze projectiegebiedcalculator kun je snel en eenvoudig de projectieafstand en beeldgrootte bepalen voor elke beamer.

Berekening van het projectiegebied

Hoogtepunten Samsung Beamer

Ontdek alle producten vanSamsung bij visunext!

beamerlamp-voor-samsung-hl-r4667w-hl-r5067w-hl-r5656w-hl-r5678wx-xaa-hl-r6156w-hl-r6767w-hl-r6768w-hl-r6768wx-hl-r6768wx-xaa-hl-r7178w-hl-r7178wx-xaa-compatibele-module-vervangt-bp96-01099a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-01099A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-01099A
Gewicht
1 kg

€ 149,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-hlm4365w-hlm437w-hlm507wx-hlm617w-hln4365w-hln4365w1x-hln4365wx-hln437w-hln437w1x-hln4674w-hln467w-hln467w1x-hln467wx-hln5065w-hln5065w1x-hln5065wx-compatibele-module-vervangt-bp96-00224j
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-00224J Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-00224J
Gewicht
1 kg

€ 162,68*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-hlm5065w-hlm507w-compatibele-module-vervangt-bp96-00224a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-00224A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-00224A
Gewicht
1 kg

€ 108,80*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-hlp4663-hlp4663w-hlp5063wx-xaa-sp43j6hd-compatibele-module-vervangt-bp96-00608a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-00608A Gewicht 0,62 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-00608A
Gewicht
0,62 kg

€ 115,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-hlp5085w-hlp5085wx-hlp5685w-hlp5685wx-hlr5087w-hlr5087wx-hlr5687w-hlr5687wx-hlr5688w-hlr5688wx-sp-50l7hxr-sp50l7hx-sp56l7hr-sp56l7hxx-bwt-compatibele-module-vervangt-bp96-00677a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-00677A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-00677A
Gewicht
1 kg

€ 139,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-hls4676-hls4676sx-hlt4675s-hlt4675sx-hlt4675sx-xaa-hlt5075s-hlt5675s-hlt5675sx-xaa-compatibele-module-vervangt-bp96-01653a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-01653A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-01653A
Gewicht
1 kg

€ 122,02*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp-d400-sp-d400s-compatibele-module-vervangt-bp96-02119a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-02119A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-02119A
Gewicht
1 kg

€ 199,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp-h500-sp-h500a-sp-h500ae-sp-h700-sp-h700a-sp-h700ae-sp-h701-sp-h701a-sp-h701ae-sp-h800-sp-h800be-compatibele-module-vervangt-bp90-00213a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP90-00213A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP90-00213A
Gewicht
1 kg

€ 229,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp-m200-sp-m220-sp-m220s-sp-m220w-sp-m220ws-compatibele-module-vervangt-bp47-00057a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP47-00057A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP47-00057A
Gewicht
1 kg

€ 229,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp-m201-sp-m205-sp-m221-sp-m225-compatibele-module-vervangt-dpl3311u-en
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp DPL3311U/EN Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
DPL3311U/EN
Gewicht
1 kg

€ 229,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp-m250-sp-m250s-sp-m250w-sp-m250ws-sp-m251-sp-m255-sp-m270-sp-m300-compatibele-module-vervangt-bp47-00059a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP47-00059A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP47-00059A
Gewicht
1 kg

€ 229,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
beamerlamp-voor-samsung-sp43l2hx1x-rad-sp46l5hx1x-rad-sp46l5hx1x-xsa-sp50l2hx1x-rad-sp50l2hx1x-xsa-sp56l5hx1x-rad-sp56l5hx1x-xsa-compatibele-module-vervangt-bp96-00497a
Type lamp lamp Compatibele module Code lamp BP96-00497A Gewicht 1 kg
Type lamp lamp
Compatibele module
Code lamp
BP96-00497A
Gewicht
1 kg

€ 149,00*
Levertijd 8-15 werkdagen
Samsung-afstandbediening-voor-DM32E

€ 39,99*
1-2 werkdagenAlleen 2 beschikbaar. Direct klaar voor verzending. Levertijd 1-2 werkdagen
Samsung-BE43C-H
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 250 cd/m² panel technology E-LED Contrast 4.700 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
250 cd/m²
panel technology
E-LED
Contrast
4.700 :1
A G
G

€ 857,89*
1-2 werkdagenOp voorraad. Klaar voor onmiddellijke verzending. Levertijd 1-2 werkdagen
Samsung-BE50C-H
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 250 cd/m² panel technology E-LED Contrast 4.700 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
250 cd/m²
panel technology
E-LED
Contrast
4.700 :1
A G
G

Varianten van € 857,89*
€ 1.039,39*
Levertijd 10-12 weken
Samsung-BE55C-H
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 250 cd/m² panel technology E-LED Contrast 4.700 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
250 cd/m²
panel technology
E-LED
Contrast
4.700 :1

Varianten van € 857,89*
€ 1.119,25*
5-7 werkdagenOp voorraad. Klaar voor onmiddellijke verzending. Levertijd 5-7 werkdagen
Samsung-BE65C-H
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 250 cd/m² panel technology E-LED Contrast 4.700 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
250 cd/m²
panel technology
E-LED
Contrast
4.700 :1
A G
G

Varianten van € 857,89*
€ 1.373,35*
5-7 werkdagenAlleen 5 beschikbaar. Direct klaar voor verzending. Levertijd 5-7 werkdagen
Samsung-BE75C-H
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 250 cd/m² panel technology E-LED Contrast 4.700 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
250 cd/m²
panel technology
E-LED
Contrast
4.700 :1
A G
F

Varianten van € 857,89*
€ 2.043,69*
5-7 werkdagenOp voorraad. Klaar voor onmiddellijke verzending. Levertijd 5-7 werkdagen
Samsung-BH75T-G
Resolutie 3840 x 2160 4K UHD Max. helderheid 1.500 cd/m² panel technology IPS Contrast 5.000 :1
Resolutie
3840 x 2160 4K UHD
Max. helderheid
1.500 cd/m²
panel technology
IPS
Contrast
5.000 :1
A G
G

€ 7.419,00*
Levertijd 15-21 werkdagen
Samsung-BN96-20109C-P-Function-IR-Sensor

Prijs op aanvraag
Levertijd 10-12 weken
Samsung-C24RG54FQU
Resolutie 1920 x 1080 Full HD Diagonaal 24" panel technology VA Refresh rate 144Hz
Resolutie
1920 x 1080 Full HD
Diagonaal
24"
panel technology
VA
Refresh rate
144Hz
A G
G

€ 298,86*
Levertijd 4-6 weken
Samsung-C27G54TQBU-27-Odyssey-Gaming-Monitor
Resolutie 2560 x 1440 QHD / WQHD Diagonaal 27" panel technology VA Refresh rate 144Hz
Resolutie
2560 x 1440 QHD / WQHD
Diagonaal
27"
panel technology
VA
Refresh rate
144Hz
A G
F

€ 219,00*
1-2 werkdagenOp voorraad. Klaar voor onmiddellijke verzending. Levertijd 1-2 werkdagen
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.
Live begeleiding
Advies & Contact