apple-iphone-apps

iOS-projectie-apps in vergelijking

de iPhone en iPad zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. Nu kunt u ook rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPod of iPad presenteren dankzij de praktische presentatie-apps van enkele Beamerfabrikanten. In ons overzicht ziet u met welke apparaten de apps compatibel zijn en welke bestandsformaten ze afspelen, zodat u precies de app kunt vinden die het beste bij uw presentatiegewoonten past.

Inhoud

De populairste iOS-projectie-apps in directe vergelijking

App
Fabrikant
Compatibel met iPhone en iPad

Afspeelbare bestandsformaten
Kenmerken
Acer eDisplay Pro
AcerPowerPoint, Excel, Word, JPEG, PDF, Keynote, URLCamera-beeldstroom Dropbox-ondersteuning Markeerfunctie Splitscreenfunctie
Panasonic draadloze Beamer
PanasonicPowerPoint, JPEG, PDF, Keynote, URLMarkeerfunctie
Epson iProjection App
Epson PowerPoint, Excel, Word, JPEG, PDF, Keynote, URL
Markeerfunctie Afstandsbediening Cloud-ondersteuning

Acer eDisplay Pro App

De Acer eDisplay Pro-app is momenteel een van de interessantste apps op de markt, omdat deze naast de conventionele draadloze dongles ook de MWA3 MHL-dongle ondersteunt. Dit betekent dat veel Acer-Beamer met een MHL-compatibele HDMI-aansluiting kunnen worden uitgerust met WLAN. In vergelijking met de WLAN-oplossing via een USB-dongle is het gebruik aanzienlijk groter dankzij de vele functies van de MWA3-dongle.

De eDisplay Pro app kan verschillende bestandsformaten afspelen, zoals PowerPoint, Word, Excel en PDF. Zelfs de formaten die Apple gebruikt voor Keynote, Pages en Numbers worden ondersteund.

Het is ook mogelijk om het camerabeeld van het iDevice over te zetten. Ook films, bijvoorbeeld in MP4-formaat, kunnen via de app worden afgespeeld. Daarnaast is er een splitscreenfunctie waarmee maximaal 4 gebruikers tegelijkertijd op een gesplitst scherm kunnen presenteren.

De functies van de app zie je in onze video over de Acer eDisplay Pro app:

Panasonic Draadloze Beamer App

De Panasonic Wireless Beamer App wordt ondersteund door sommige Panasonic Beamers.

De app is compatibel met PowerPoint en Keynote voor presentaties. Ook PDF's en afbeeldingen kunnen vanuit de app worden gepresenteerd.

Gebruik uw iPad of iPhone als documentcamera! De app heeft toegang tot de camera van uw eindapparaat. Hierdoor kunt u met de iPhone of iPad objecten of geprinte teksten opnemen en gelijktijdig projecteren via de beamer.

panaconic_wireless_projector_app_screenshot_01
panaconic_wireless_projector_app_screenshot_02
panaconic_wireless_projector_app_screenshot_03

Zo ziet de Panasonic Wireless Beamer App eruit op de iPhone.
Bron: https: //apps.apple.com/de/app/panasonic-wireless-Beamer/id423673959

Tip: Verbind de beamer met het WLAN

In onze gids WLAN Beamer: Wat de draadloze beamer kan, leggen we stap voor stap uit hoe je je beamer draadloos kunt verbinden met je smartphone of tablet.

Epson iProjection App

Met de Epson iProjection-app kunt u uw iPhone of iPad rechtstreeks op de Beamer aansluiten. In tegenstelling tot andere apps is het niet nodig om er een router tussen te zetten.

De app is ook compatibel met gangbare bestandsformaten zoals PowerPoint, Keynote en Adobe PDF.

Een ander voordeel is dat de app met verschillende beamers kan werken, aangezien de meeste Epson beamers achteraf kunnen worden uitgerust met een WLAN-verbinding.

Onze toepassingsvideo laat zien hoe eenvoudig het gebruik van de Epson iProjection app is:

De beamer aansluiten via Apple Airplay in plaats van via de app

Met behulp van AirPlay kun je meer dan je Apple producten draadloos met elkaar verbinden. Ook veel Beamer kun je via WLAN, Miracast of AirPlay verbinden met je smartphone of tablet.

Het voordeel: je hebt geen extra apps nodig voor projectie omdat de functie al in de iPhone of iPad is geïntegreerd.

Hoe je AirPlay gebruikt met je Beamer leggen we uit in onze gids Beamer aansluiten op iPhones.

Onze aanbevelingen voor draadloze Beamer

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.