beamer-deckenhalterungen

Beamer plafond montage koopgids

Vind de juiste plafondbeugel voor uw woonkamer, home cinema ruimte, vergaderzaal of klaslokaal met onze koopgids!

Inhoud

Waarom een beamer plafondbeugel?

projektionsabstand-distance-nobubble

Beamers vereisen een bepaalde afstand tot het scherm. Aangezien dit punt vaak midden in een ruimte ligt, kan het moeilijk zijn de beamer daar onopvallend te plaatsen. Door hem aan het plafond te installeren, kan een beamer onopvallend in de ruimte worden geïntegreerd.

Icon Beamer aan plafondmontage

U kunt zich vrij onder de beamer bewegen, er kan een tafel onder of u kunt er zelfs onder zitten. De Beamer plafondbeugel creëert zo meer vrije ruimte.

projektor-nobubble

Een ander aspect is de inrichting van de ruimte. Een Beamer midden in de kamer plaatsen kan storend zijn. Vooral bij grote home cinema Beamer is plafondmontage zinvol, omdat hij anders bijzonder opvallend in de kamer staat.

Onze productaanbevelingen

Welke beamer plafondbeugel is de juiste?

Als u eenmaal hebt gekozen voor een beamer plafondbeugel, is de volgende vraag: Welke beamer plafondbeugel is de juiste? Deze vraag wordt beïnvloed door verschillende factoren. Welke beamer gebruikt u? Hoe hoog is het plafond? Waar hangt het scherm? Veel vragen - wij geven de antwoorden!

Welke beamer wordt op het plafond gemonteerd?

Om de juiste Beamersteun te vinden, moet u eerst kijken welke Beamer u wilt installeren. Er zijn nu verschillende Beamer, die allemaal verschillende schroefdraadpunten aan de onderkant hebben. Sommige staan verder uit elkaar, andere dichter bij elkaar.

beamer-deckenhalterungen

Deselectie beamer plafondbeugels biedt daarom een verscheidenheid aan universele bevestigingen .Een universele beamerbeugel biedt verstelbare voetjes die u over de respectievelijke schroefgaten kunt plaatsen en daar kunt vastschroeven. Als u een Beamer koopt die wat groter is en dus grotere afstanden tussen de Beamer heeft, is het belangrijk om voor een beamerbeugel te gaan die extra lange armen heeft of een plaat heeft die speciaal voor uw Beamer is gemaakt.

Als u niet zeker weet welke beamerplafondbeugel geschikt is voor uw Beamer, vraag het dan aan onze experts, wij helpen u graag!

De belangrijkste aankoopcriteria

Beamer plafondbevestiging voor verlaagde plafonds

Tegenwoordig komen verlaagde plafonds vooral voor in kantoren, vergader- en conferentieruimten. Aangezien een enkel plafondpaneel geen beamer kan dragen, moet de beamerbeugel in dit geval aan het betonnen plafond eronder worden geschroefd of op de metalen structuur worden geïnstalleerd met een speciale beamerbeugel voor verlaagde plafonds. Hieronder vindt u onze productaanbevelingen voor deze toepassingen.

kaufberatung-deckenhalterung-abgehaengtedecken

Onze productaanbevelingen

Hoe zwaar kan de beamer zijn?

kaufberatung-deckenhalterung-waageleicht

Conventionele beamers wegen gemiddeld tussen de 2 en 5 kg. Deze gewichtsklasse is geen probleem voor de universele plafondbeugels. Hoeveel kilo een steun kan dragen, staat vermeld in de productbeschrijving of de technische gegevens. U kunt zonder zorgen met deze waarde werken. Heeft u een beamer die groter en zwaarder is, dan raden wij een beamer plafondbeugel aan die een bovengemiddelde draagkracht heeft. Een ander aspect hierbij is dat de armen van de beugel mogelijk langer moeten zijn dan gebruikelijk.

Beamer plafondbevestigingen voor bijzonder zware en grote beamers

kaufberatung-deckenhalterung-beamerschwer

Als u een grote installatieBeamer of home cinema Beamer aan het plafond wilt installeren, zijn conventionele Beamerbevestigingen vaak niet voldoende. In deze gevallen hebt u een plafondbeugel nodig die een bijzonder hoog draagvermogen heeft en een grote spanwijdte van de montagearmen of een voor de beamer gemaakte plaat gebruikt. Let er bij het kiezen van een steun op dat het gewicht van de beamer meestal wordt opgegeven zonder de lens. U moet het gewicht voor de lens toevoegen. Hieronder vindt u onze aanbevelingen voor Beamersteunen voor grote en zware beamers.

Beamer plafondbevestiging voor schuine plafonds

deckenhalterung_fuer_schreage

Als u op een zolderkamer een Beamer aan het plafond wilt installeren, hebt u vaak het probleem van een schuin plafond. Helaas kan een conventionele beugel hier niet worden gebruikt omdat de plaat die aan het plafond wordt geschroefd, vastzit aan de rest van de beugel. Hierdoor ontstaat een hefboomeffect en valt de beugel samen met de Beamer naar beneden. De oplossing voor dit probleem is een beamer plafondbeugel voor schuine plafonds! De kop van de beugel, die aan het plafond is bevestigd, kan worden gedraaid en aangepast aan de helling van het plafond!

Populairste Beamer plafondbevestigingen

Net als bij andere productgroepen zijn er natuurlijk enkele favorieten onder onze klanten voor Beamerbevestigingen.

kaufberatung-multicel_1200_w

celexon plafondmontage universeel MultiCel1200W

De Multicel1200 beugel heeft een vaste plafondafstand van 12 cm tot het plafond. Hij kan worden gekanteld en gedraaid in alle 4 de richtingen.
kaufberatung-multicel_4070_weiss

celexon plafondmontage universeel MultiCel4070W

De Multicel4070 biedt een instelbare afstand van 40 tot 70 cm tot het plafond dankzij de meegeleverde verlengbuis.
kaufberatung-multicel_1500_expert

celexon plafondbevestiging universeel MultiCel 1500 Expert

De Multicel 1500 Expert heeft een vaste plafondafstand van 15 cm. De Beamer kan met één druk op de knop van de beugel worden losgemaakt.

Wilt u de beamer niet aan het plafond monteren? Kijk dan eens naar onze beamer muurbeugels!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.