benq-hersteller-header

De BenQ merkwereld bij visunext

Ontdek beeldschermen, projectoren en nog veel meer producten van BenQ!

BenQ is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van projectoren, presentatietechnologie en displays. Met haar brede productassortiment, innovatieve technologieën en hoge beeldkwaliteit inspireert BenQ klanten uit een breed scala van alledaagse gebieden zoals onderwijs, kantoor of vrije tijd. Ontdek de BenQ productwereld en ervaar veelzijdige toepassingen en betrouwbaarheid op een nieuw niveau

Inhoud

Sinds de oprichting in Taiwan in 2001 heeft BenQ ernaar gestreefd plezier en kwaliteit te brengen in het leven van haar klanten. Door het veelzijdige productassortiment van projectoren en beeldschermen tot presentatiesystemen en allerlei accessoires , wordt de diversiteit en het enthousiasme van BenQ's kwalitatieve technologieën duidelijk. Met hun productoplossingen voldoen ze aan de hoge eisen van de moderne technologische wereld. Naast projectoren en monitoren is BenQ vooral bekend om zijn oogverzorgingstechnologie, die ervoor zorgt dat vermoeide ogen worden verminderd.

Bij visunext vindt u het BenQ assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan advies en diensten om u te helpen de juiste beslissing te nemen! Duik in de wereld van BenQ en profiteer van hoge kwaliteit die uw dagelijks leven gemakkelijker maakt

BenQ Instashow

Ontdek interactieve presentaties met BenQ InstaShow!

BenQ product highlights

BenQ projectoren: indrukwekkende resolutie voor elk toepassingsgebied

Hier vind je het uitgebreide assortiment home cinema projectoren, zakelijke projectoren en vele andere modellen van BenQ. De verschillende functies van de series dekken een breed scala aan eisen en toepassingsgebieden, zodat er voor elk idee een geschikte oplossing is. Vind de optimale BenQ projector voor uw idee!

De combinatie van gebruiksvriendelijkheid, hoge beeldkwaliteit en een eenvoudig ontwerp kenmerken de projectoren van BenQ. Dit maakt ze bijzonder populair voor home cinema-toepassingen, oplossingen voor vergaderruimtes maar ook voor klaslokalen. De verschillende projectorseries bieden elk specifieke voordelen en functies voor verschillende behoeften

besprechungsraum-beamer-tisch
kinder-beamer-interaktiv

Onze visunext projectiegebied calculator

Met onze projectiegebied-calculator kun je snel en eenvoudig de projectieafstand en beeldgrootte bepalen voor elke projector.

Berekening van het projectiegebied

BenQ projector hoogtepunten

Hoge prestaties met BenQ-monitoren

BenQ biedt een breed scala aan monitoren ontworpen voor een verscheidenheid aan taken. Met verschillende functies zoals oogzorgtechnologie, zijn ze ontworpen voor een breed scala aan werkomgevingen. Ontdek de juiste BenQ monitor voor uw behoeften:

BenQ is al jaren een van de populairste fabrikanten van monitoren en heeft sinds de oprichting veel verschillende monitoren voor verschillende gebruikers op de markt gebracht. De monitoren zijn tegenwoordig vaak te vinden in kantoren, scholen maar ook in privégebruik voor bijvoorbeeld thuiskantoor toepassingen of gaming toepassingen.

De verschillende monitorseries bieden verschillende functies en voordelen voor verschillende gebieden:

homeoffice-mutter-kind
monitor-fotograf-benq

Wat is oogzorgtechnologie?

Het langdurig gebruik van beeldschermen kan leiden tot aanzienlijke vermoeide ogen. Vooral heldere schermen in slecht verlichte ruimtes vragen veel energie van de ogen om scherp te stellen, wat kan leiden tot hoofdpijn en wazig zicht.

Om deze onaangename symptomen te voorkomen, heeft BenQ Eye Care Technology ontwikkeld. Deze innovatieve technologie is gericht op het minimaliseren van vermoeide ogen en het voorkomen van vermoeidheid. BenQ's Eye Care Technology combineert verschillende technologieën om optimale bescherming van uw ogen te garanderen:

eye-care-technologie

Flikkervrije technologie

Flikkeren van het scherm wordt door deze technologie voorkomen en beschermt het oog tegen extreme belasting.

Filter voor blauw licht

De schermen filteren het schadelijke blauwe licht van het scherm zonder dat het scherm er gelig uitziet.

Helderheidsintelligentietechnologie

De monitor past zich aan de lichtomstandigheden van de werkomgeving aan door middel van een omgevingssensor.

BenQ Monitor Highlights

BenQ InstaShow: presenteer tomeloos

Zet inhoud van je eindapparaat over naar een centraal scherm in de ruimte en maak je vergaderingen effectiever en efficiënter!

De voordelen van draadloos presenteren met BenQ InstaShow

BenQ beeldschermen: geschikt voor digital signage, evenementen en onderwijs

Ervaar productief werken en presenteren met BenQ displays. Met verbluffende beeldkwaliteit, levendige kleuren en betrouwbare prestaties zijn BenQ displays de perfecte oplossing voor evenementen, klaslokalen en vergaderruimtes.

BenQ_Showroom_4

Ontdek de verscheidenheid aan beeldschermen van BenQ

BenQ presenteert een breed scala aan displays die ideaal zijn voor digital signage. Deze displays variëren in grootte om het perfecte scherm te bieden voor elke toepassing, waarbij elk model een uitstekende beeldkwaliteit en robuuste constructie biedt. Ze bieden ook meerdere connectiviteitsopties voor naadloze integratie in verschillende omgevingen.

De verschillende BenQ beeldschermmodellen hebben individuele kenmerken en voordelen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Ontdek nu het ideale model om uw idee tot leven te brengen:

digital-signage-mode-einzelhandel

Slimme bewegwijzeringsdisplays

De Smart Signage displays zijn ideaal voor het verspreiden vaninformatie in verschillende sectoren zoals de horeca, het onderwijs, de detailhandel en nog veel meer. Met hun hoge beeldkwaliteit en levendige kleuren trekken ze veel aandacht van de kijkers.
digital-signage-interaktiv-frau-m__belhaus

Interactieve bewegwijzeringsdisplays

Zoals de naam al doet vermoeden, is het interactieve signagedisplay speciaal ontworpen om gebruikers in staat te stellen de inhoud en informatie met aanraking te bedienen. Deze functie is vooral handig in de detailhandel of grotere winkelcentra, op beurzen en evenementen, maar ook in onderwijsinstellingen en bedrijven.
display_interaktiv_schule_klassenraum

Interactieve aanraakschermen

Interactieve aanraakschermen zijn vooral populair in het onderwijs en het bedrijfsleven. De verschillende tools en displayaccessoires, zoals een pen en afstandsbediening, creëren een productieve werksfeer.

BenQ beeldscherm highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

Wij hechten veel belang aan uw tevredenheid en trainen onszelf regelmatig op BenQ producten zodat we uw vragen betrouwbaar kunnen beantwoorden.
Stuur ons gerust een e-mail of bel ons!