sony-hersteller-header

De merkwereld van Sony bij visunext

Ontdek projectoren, beeldschermen en nog veel meer producten van Sony!

Ontdek de indrukwekkende wereld van Sony-producten bij visunext - uw betrouwbare partner voor audiovisuele systemen! Wij bieden een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor particulieren, zakenmensen en openbare organisaties die werkomgevingen, onderwijsinstellingen en privéwoningen verbeteren.

Inhoud

Sony, opgericht in Tokio in 1946, staat voor innovatieve geest, kwaliteit en technische perfectie. Met mijlpalen als de eerste transistorradio in de jaren 50, de legendarische Walkman in de jaren 80 en baanbrekende spelconsoles als de PlayStation heeft Sony de geschiedenis van de technologie vormgegeven. Sony is toegewijd aan de "Kando"-filosofie - het streven om klanten op emotioneel niveau blij te maken.

Ongeëvenaarde technische expertise en oprechte toewijding aan vooruitgang maken Sony toteen onderscheidende speler in de elektronica-industrie. Het resultaat? Producten die consumenten over de hele wereld een adembenemendeervaring bieden. Ontdek Sony - innovatie, emotie en kwaliteit gecombineerd.

Hoogtepunten van Sony-producten

Sony projectoren: krachtige beelden voor je persoonlijke bioscooppassie en professionele vergaderruimtes.

Sony, de gerespecteerde technologieleider uit Japan, bepaalt de norm in de wereld van installatie- en bedrijfsprojectoren. Of het nu in het klaslokaal, auditorium of kantoor is, de VPL-C en VPL-F series van Sony staan garant voor verbluffende presentaties. Als pioniers in LCD-technologie creëerden zij de 3LCD BrightEra-projectoren (zoals de VPL-FHZ55) die zelfs in moeilijke lichtomstandighedenbriljante en nauwkeurige beelden produceren - ondersteund door een milieuvriendelijke laserlichtbron.

Daarnaast staan Sony's VPL-H en VPL-V series synoniem voor eersteklas home cinema projectoren. Met hun gepatenteerde SXRD-panelen leveren ze een onovertroffen beeldcontrast en haarscherpe bewegingsweergave voor een onvergetelijke bioscoopervaring in uw eigen woonkamer.

Onze visunext projectiegebied calculator

Met onze projectiegebied-calculator kun je snel en eenvoudig de projectieafstand en beeldgrootte bepalen voor elke projector.

Berekening van het projectiegebied

Hoogtepunten van Sony-projectoren

Sony-schermen op visunext

Dankzij de uitgebreide expertise in consumentenelektronica biedt Sony een breed en geavanceerd assortiment openbare beeldschermen. Beeldschermen van Sony maken indruk met een uitstekendehelderheid van het beeldscherm en een gedetailleerde 4K UHD-beeldresolutie. Sommige geselecteerde modellen zijn zelfs uitgerust met OLED-panelen en geïntegreerde mediaspelers.

Beeldschermen van Sony worden met name aanbevolen voor kleine tot middelgrote conferentie- en vergaderruimten en voor digital signage-toepassingen binnenshuis. Deze eersteklas displays combineren de technische expertise van Sony met een uitstekende visuele presentatie, voor de best mogelijke presentatie van uw content.

Hoogtepunten van het beeldscherm van Sony

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.