joshua-golde-qIu77BsFdds-unsplash

visunext gids

De beste displays 2023

Topapparaten in de test

Professionele beeldschermtest - Beste lijsten van experts

In deze displaytest hebben onze experts de beste professionele displays voor verschillende toepassingsgebieden samengesteld. Met de beste lijsten vindt u altijd het juiste display - of het nu voor kantoor, klaslokaal, als videowall of digital signage-oplossing is. U kunt de displays gemakkelijk met elkaar vergelijken. Als u vragen heeft, helpen onze experts u graag verder.

Inhoud

De beste interactieve displays

De interactieve displays zijn geschikt voor gebruik in scholen en vergaderzalen. Interactieve displays worden bediend met vinger of pen. Afhankelijk van de technologie kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd op het display werken.

De beste digital signage displays

De digital signage displays zijn de moderne oplossing voor gerichte reclame. Een 24/7 vrijgave maakt gebruik in continu bedrijf mogelijk. Met hoge lichtintensiteiten kunnen de displays ook buiten worden gebruikt. Interne content systemen of externe signage spelers zorgen voor een soepele contentvoorziening.

De beste videowand displays

Dankzij het smalle frame zijn de Videowall Displays bijzonder geschikt voorinstallatie in een Videowall. De displays kunnen eenvoudig met elkaar worden verbonden. Een vrijgave voor 24/7 continu gebruik maakt de displays bijzonder aantrekkelijk.

bestenliste_samsung_smart_signage_display_uh55f-e-led-removebg-preview

Samsung WM55T-E

  • 1920 x 1080 FullHD resolutie
  • 54,3 inch schermdiagonaal
  • 500 cd/m² Helderheid
  • 1200:1 Contrast
  • 24/7 looptijd

De beste displays voor klaslokalen

De displays vervangen zowel de overheadBeamer als de TV-trolley en vormen een aantrekkelijke aanvulling ophet moderne onderwijs. De hoge schermdiagonalen zorgen ervoor dat de inhoud ook in de laatste rijen goed leesbaar is.

Displays - De meest gestelde vragen

Displays worden steeds belangrijker in bedrijven, onderwijsinstellingen en in de publieke sector. Zowel het grote aantal mogelijke toepassingen als de snelle installatie maken de displays tot een aantrekkelijk alternatief voor de combinatie van beamer en scherm. Professionele displays bieden aanzienlijk meer functies dan hun kleinere broertjes - de conventionele TV's. Bovendien zijn ze in de meeste gevallen helderder dan TV's en kunnen ze worden gebruikt ongeacht de lichtomstandigheden in de ruimte.

Resolutie pictogrammen

Waarop moet ik letten bij het kiezen van de resolutie?

De gewenste resolutie moet passen bij de grootte van het scherm en de getoonde inhoud. In de regel is een Full HD-resolutievoldoende voor displays met een schermdiagonaal tot 70 inch. Voor grotere displays is het de moeite waard om te investeren in een Ultra HD-resolutie.

Omdat het aantal pixels toeneemt, kan inhoud ook op grote displays scherp en gedetailleerd worden weergegeven. Als u doorgaans inhoud in 4K-kwaliteit weergeeft, loont de UHD-resolutie ook voor kleinere displays
Pictogrammenweergave

Welke displays zijn geschikt voor een videowand?

Bij een videowand worden verschillende displays naast elkaar geplaatst om een groot totaalbeeld te creëren. Om grote zwarte balken tussen de afzonderlijke displays te voorkomen, moeten de displays een smal kader hebben.

Bovendien is foutloze communicatie tussen de displays essentieel. Daisy-chain technologie maakt het gemakkelijk om de displays met elkaar te verbinden
Icon Touch

Wat zijn de verschillen tussen de aanraaktechnologieën?

De meest voorkomende aanraaktechnologieën zijn infrarood en capacitief. Terwijl de infraroodtechnologie de pen of vinger scant via een infraroodrooster op het displayoppervlak, detecteert de capacitieve technologie de druk die op het display wordt uitgeoefend.

Deze wordt onder het displayoppervlak nauwkeurig waargenomen door de spanning op het oppervlak en zorgt voor een nog nauwkeurigere overdracht van de aanraking op het displayoppervlak. Displays met capacitieve aanraakoppervlakken zijn doorgaans duurder dan displays met IR-touchtechnologie
Icoon gloeilamp

Hoe helder moet een scherm idealiter zijn?

De vereiste helderheid van de displays hangt grotendeels af van de toepassing en de plaats van installatie. Als vuistregel geldt: als het display ook in zonlicht of buiten wordt gebruikt, is ten minste 700 cd/m² vereist, maar een hogere helderheid is aan te bevelen voor een betere zichtbaarheid.

Bij gebruik in ruimten met kunstlicht maar zonder direct zonlicht is 500 cd/m² vaak voldoende. Als de lichtomstandigheden in de kamer kunnen worden geregeld en het licht kan worden gedimd, is 350-450 cd/m² voldoende
Pictogram vraagteken

Waarom zijn niet alle displays geschikt voor 24/7 continubedrijf?

Displays die de klok rond kunnen worden gebruikt, zijn uitgerust met bijzonder duurzame materialen. Deze materialen zijn bestand tegen de hoge belastingen van de massale warmteontwikkeling in het apparaat.

Een display moet altijd worden gebruikt binnen het kader van de runtime release. Anders kan onherstelbare schade aan het apparaat ontstaan die niet onder de garantie valt
kachel_tipps_displaykauf

Gids voor het kopen van beeldschermen

kachel_display_oder_fernseher

Beamer en displays voor bedrijven

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.