jabra_panacast_20_evolve2_30_uc_remote

Jabra productadvies

Wat u moet weten voordat u koopt!

Met een reeks headsets, speakerphones, videoconferencing- en webcamproducten biedt Jabra de belangrijkste onderdelen van een moderne digitale werkplek. Ontdek welke Jabra-producten het beste aansluiten bij uw behoeften. Onze gids zal u helpen!

Inhoud
Barco Jabra bundel

Barco en Jabra Probeer & Koop

Test deze videoconferentieoplossing gratis in uw vergaderzaal

Waarom Jabra kopen?

Met een Jabra-product verwacht u niet alleen de beste technologie en prestaties, maar ook altijd de hoogste kwaliteit van afwerking!

Al meer dan 150 jaar is Jabra een pionier op het gebied van microfoon- en hoofdtelefoontechnologieën voor persoonlijk, zakelijk en medisch gebruik. Zo werd de eerste noise-cancelling microfoon ontwikkeld door Jabra. Het Deense bedrijf past zijn expertise nu ook toe op de ontwikkeling van moderne oplossingen voor videoconferenties en unified communications.

banner_warum_jabra_kaufen

Jabra headsets voor kantoor en hybride werken

Als het gaat om het vinden van een geschikte headset voor op kantoor of thuis, wordt u vaak geconfronteerd met een enorme keuze aan merken en modellen. Jabra is een van de weinige leveranciers waar u zeker de juiste keuze kunt maken. Dit komt omdat elk Jabra product is ontworpen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen.

banner_jabra_headsets_kopfh__rer_b__ro

Voor gebruik in een kantooromgeving of op de eigen werkplek introduceert Jabra twee productreeksen: Jabra Evolve2 en Jabra Engage.

Wat u kunt verwachten van Jabra headsets

Wat is belangrijk in een Jabra headset? Naast de goede geluidskwaliteit is het zeker de uitgebalanceerde combinatie van connectiviteit, compatibiliteit, draagcomfort en tal van functies.

banner_jabra_headsets_kopfh__rern

Ontdek hier wat wij zo goed vinden aan de Jabra headsets!

Jabra Headsets: Belangrijke functies eenvoudig uitgelegd

Alle Jabra headsets zijn voorzienvan diverse handige functies .Sommige functies, zoals ANC (Active Noise Canceling), verbeteren de kwaliteit van de geluidsweergave door extern geluid weg te filteren. Andere, zoals PeakStop, beschermen uw gehoor permanent tegen te hoge volumeniveaus.

jabra_wichtige_features_einfach_erkl__rt

Hier lichten we de populairste functies toe:

Jabra handsfree kits voor op kantoor

Met de Jabra Speak-serie introduceert Jabra een kantoor speakerphone die perfect geïntegreerd kan worden in elke huddle room of vergaderruimte. De compacte behuizing van de Speak-apparaten bevat state-of-the-art technologie voor moderne zakelijke communicatie.

Handsfree kit

Jabra Speak handsfree apparaten zijn compatibel met bijna alle populaire UC (Unified Communication) platforms: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet en nog veel meer. De Speak-modules zijn eenvoudig via Bluetooth of kabel aan te sluiten op laptops, tablets of zelfs vaste telefoons.

thumbnail_jabra_speak_710

De bandbreedte van de meeste Jabra headsets ligt bij het luisteren naar muziek ongeveer tussen 20 Hz en 20.000 kHz. Dit is een typische bandbreedte voor het menselijk oor, waarin alle frequenties kunnen worden waargenomen.

De bandbreedte voor spraakweergave is iets kleiner. Hier wordt een frequentiebereik van ongeveer 150 Hz tot 6800 kHz bestreken. Dit is echter geen nadeel, want spraak wordt het best of het duidelijkst waargenomen in dit frequentiegebied. Een kleine bandbreedte is ook typisch voor microfoons . Ookhier zijn150 Hz tot 6800 kHz typisch.

Jabra Speak Series: Dit zijn de verschillen

Om u te helpen snel de juiste Jabra Speak te vinden, hebben we de belangrijkste kenmerken van de afzonderlijke Speak handsfree kits op een rijtje gezet.

Belangrijkste kenmerken van de Jabra Speak Series

Jabra videoconferentiesystemen

Videoconferenties, videotelefonie en communicatie via digitale netwerken maken tegenwoordig deel uit van ons dagelijks leven, zowel op onze persoonlijke werkplekken als in privéruimtes. Video- en geluidskwaliteit spelen hierbij een doorslaggevende rol: hoe wij elkaar ervaren en begrijpen hangt grotendeels af van de gebruikte technologie en de kwaliteit daarvan.

banner_jabra__videokonferenzsysteme

Met de Jabra PanaCast product-serie introduceert Jabra drie video-oplossingen die voldoen aan de vraag naar uitstekende beeldkwaliteit tijdens videogesprekken. In combinatie met de speakerphone oplossingen van de Jabra Speak serie, kunt u de cultuur van videogesprekken en videoconferenties op een nieuwe manier ervaren.

Jabra PanaCast 50

De Jabra PanaCast 50 is de alles-in-één videoconferentie-oplossing. Het videoconferentiesysteem is ontworpen als een video soundbar en combineert zowel video- als audiocomponenten.

banner_jabra_panacast_50
videokonfkamera-nobubble

De PanaCast 50 heeft een multi-camera met 4K UHD beeldresolutie en een panoramisch gezichtsveld van 180°. Dit zorgt voor een aantrekkelijk beeld en dat alle vergaderdeelnemers te allen tijde zichtbaar zijn. Door het naadloos samenvoegen van drie individuele camerabeelden blijft het totaalbeeld grotendeels vrij van sterke perspectiefvervormingen.

Icoon luidspreker

De PanaCast 50 heeft als enige van de drie PanaCast camera's krachtige ingebouwde luidsprekers en microfoons. De installatie van één enkele unit is dus voldoende om professionele videoconferenties te starten. Wij bevelen het PanaCast 50 videoconferentie systeem aan voor gebruik in ruimtes tot 4,5 x 4,5 meter.

zoom-nobubble

De functies Jabra Intelligent Zoom en Virtual Director verbeteren de dynamiek van videoconferenties. Beide functies reageren dankzij geavanceerde AI op de bewegingen van de sprekers en vergaderdeelnemers en passen de beeldsectie en zoom dienovereenkomstig aan.

thumbnail_panacast50
jabra_panacast__50_462x277-removebg-preview

Jabra PanaCast 50

 • Alles-in-één oplossing voor videoconferenties
 • Multi-camera 13MP 4K UHD 30fps (latentievrij 180° gezichtsveld)
 • compatibel met alle UC-platforms (bijv. Zoom, MS Teams enz.)
 • 24h people count (kameranalyse via Jabra Xpress)
 • diverse bevestigingsmogelijkheden
 • virtuele directeur
 • Full duplex audio

Jabra PanaCast

De Jabra PanaCast is de compacte videoconferentieoplossing voor kleine vergader- en conferentieruimten. In tegenstelling tot de PanaCast 50 heeft dit model geen luidsprekers. Aan de andere kant is dit PanaCast-model aanzienlijk kleiner, waardoor het gemakkelijk in elke ruimte kan worden geïnstalleerd. Voor geluidsweergave raden wij de handsfree oplossingen van de Jabra Speak serie aan.

banner_jabra_panacast
videokonfkamera-nobubble

Net als de PanaCast 50 is PanaCast uitgerust met een multi-camera met 4K UHD beeldresolutie en een panoramisch gezichtsveld van 180°.

Ook hier wordt de Jabra Intelligent Zoom functie gebruikt: deze detecteert alle deelnemers in de ruimte en past de beeldsectie hierop aan.

Icoon eenvoudige bediening

PanaCast biedt nog een unieke functie met de PanaCast Whiteboard functie. Hierbij wordt het analoge whiteboard in een ruimte vervaagd in de vergadering met behulp van slimme AI. Ontdek in deze video wat het is en hoe u het kunt gebruiken.

jabra_panacast__462x277-removebg-preview

Jabra PanaCast

 • compacte oplossing voor videoconferenties
 • Multi-camera 13MP 4K UHD 30fps (latentievrij 180° gezichtsveld)
 • compatibel met alle UC-platforms (bijv. Zoom, MS Teams enz.)
 • 24 uur mensen tellen (kameranalyse via Jabra Xpress)
 • Microsoft Teams gecertificeerd
 • intelligente zoom
 • PanaCast whiteboard

Jabra PanaCast 20

Jabra PanaCast 20 is de persoonlijke video-oplossing/webcam. Het ontwerp is gebaseerd op klassieke webcams. Daarom wordt het gebruik van de Jabra PanaCast 20 aanbevolen voor de persoonlijke werkplek in een kantoor of thuiskantoor.

banner_jabra_panacast_20
videokonferenz-nobubble

De Jabra PanaCast 20 heeft een 4K UHD-camera met ongelooflijke details. De intelligente lichtoptimalisatie helpt bij slechte lichtomstandigheden. Het past het beeld aan zodat de persoon voor de camera altijd goed verlicht en goed te zien is.

persoenliches-gespraech-nobubble

Ook bij de Jabra PanaCast 20 is de intelligente zoomfunctie aan boord. Deze past het beeld aan zodat het beeldgedeelte altijd optimaal is uitgelijnd met de spreker.

screen-mirror-nobubble

Met de Picture-in-picture-modus kunt u een close-up delen in het hoofdvenster terwijl u uw presentatie voortzet in een kleiner venster.

thumbnail_panacast20
jabra_panacast_20_produktbild-removebg-preview

Jabra PanaCast 20

 • 4K UHD-videokwaliteit 13MP
 • intelligente lichtoptimalisatie
 • eenvoudige koppeling met Jabra Evolve of Speak Series
 • intelligente zoom
 • Beeld-in-beeld modus
 • compatibel met alle UC-platforms
kachel_monitore

Monitoren

kachel_green_screen

Green Screens

kachel_schreibtisch

Ergonomische bureaus

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.