Terug
barco-clickshare-konferenzraum

Beeldscherm of TV in de vergaderzaal?

De voordelen van een professioneel display

Professionele display of TV voor uw vergaderzaal?

Voor tv-kijken of streamen in uw woonkamer is een tv perfect geschikt. Maar als u uw school of bedrijf wilt uitrusten met een TV om presentaties te tonen of videoconferenties te houden, zijn de mogelijkheden beperkt. Wij tonen u de voordelen van professionele displays voor bedrijven en waarom het de moeite waard is te investeren in hoogwaardige apparatuur voor conferentieruimten.

Inhoud

Professioneel beeldscherm en TV: een vergelijking van de voordelen

Voordelen van displays

De eenheid cd/m² (candela per vierkante meter) wordt gebruikt om de helderheid van displays en monitoren te vergelijken. De keuze van het juiste Professional Display met zijn maximale helderheid hangt dus af van de omgeving en de lichtomstandigheden van de plaats waar u het wilt opstellen. In de signage sector gaan displays tot 4000 cd/m², afhankelijk van de toepassing. In onze koopgids voor displays leggen we uit hoeveel cd/m² het meest geschikt is voor welke omgeving

Breed scala aan verbindingen

Een beeldscherm is uitgerust met meer aansluitingen die nodig zijn voor conferentiesystemen en kantoornetwerken, bijv. HDMI, DisplayPort, VGA, USB. Hierdoor is het gemakkelijker te integreren in uw technische kantoorapparatuur. Een LAN-aansluiting of RS232-interface is vaak beschikbaar voor integratie in het bedrijfsnetwerk.

Onze display aanbevelingen