barco-clickshare-konferenzraum

Beeldscherm of tv in de vergaderruimte?

De voordelen van een professionele display voor gebruik in bedrijven en onderwijsinstellingen

Professioneel beeldscherm of tv voor je vergaderzaal?

Een tv is ideaal om in je woonkamer tv te kijken of te streamen. Maar als je je school of bedrijf wilt uitrusten met een tv om presentaties te laten zien of videoconferenties te houden, zijn de mogelijkheden beperkt. We laten je zien wat de voordelen zijn van professionele displays voor bedrijven en waarom het de moeite waard is om te investeren in hoogwaardige apparatuur voor conferentieruimten.

Inhoud

Professioneel beeldscherm en tv: een vergelijking van de voordelen

De eisen voor bedrijfs- en vergaderruimten veranderen steeds meer. Het gaat niet langer alleen om de pure weergave van content, maar ook om de interactie en samenwerking van de deelnemers aan een conferentie of in een school. We presenteren de voordelen van displays ten opzichte van traditionele tv's en leggen uit waarom ze de betere keuze zijn voor professionele omgevingen zoals vergaderzalen of onderwijsinstellingen.

Voordelen van displays

Onze aanbevelingen voor weergave

Voordelen van televisies

Voor professionele toepassingen zijn displays de eerste keuze. Er zijn echter ook voordelen te vinden aan de televisiekant.

Icon korting

Goedkoper dan een beeldscherm

Voor ongeveer €1000 heb je al een tv van 75 inch (189 cm).

Icon afstandsbediening

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Slimme tv's kunnen worden bediend met je mobiele telefoon of tablet. Zo kun je snel en draadloos een video of serie afspelen via een streamingdienst

persoenliches-gespraech-nobubble

Entertainment in wachtruimtes

Zakelijke tv's kunnen ook worden gebruikt om wachtende klanten te betrekken of te informeren. Ze combineren enkele van de voordelen van een tv met die van een professioneel beeldscherm. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om nieuws te streamen en een beeldfilm of video's af te spelen

Onze aanbevelingen voor Business TV

De belangrijkste voordelen van displays voor kantoor en school op een rij

De belangrijkste voordelen waarom displays de ideale apparatuur zijn voor uw conferentie- en vergaderruimtes zijn kort voor u samengevat.

display_vorteie___berblick

Uw voordelen in een oogopslag

  • Continu gebruik tot 24/7 mogelijk
  • bruikbaar met touchscreen
  • veel aansluitmogelijkheden
  • comfortabel delen van schermen en multiscreen

De belangrijkste vragen over het gebruik van beeldschermen in de vergaderruimte

Hoewel beeldschermen soms duurder kunnen zijn in aanschaf, zorgen de hogere kwaliteit, duurzaamheid en extra functies ervoor dat ze de superieure oplossing zijn met een betere prijs-kwaliteitverhouding op de lange termijn.
Beeldschermen zijn meestal veel helderder, bieden extra functies zoals aanraakschermen en schermdeling, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijfspresentaties en videoconferenties. Ze zijn meestal ook energiezuiniger, veel duurzamer en vereisen minder onderhoud, waardoor ze op de lange termijn de meest kosteneffectieve optie zijn.
Hoewel het van model tot model verschilt, zijn beeldschermen over het algemeen robuuster en betrouwbaarder dan tv's en zijn ze ontworpen om veel langer te werken (tot 24/7).
Ja, Zoom kan overgezet worden naar de TV door je laptop aan te sluiten of het scherm van je terminal te spiegelen naar de TV. Dit maakt echter gebruik van de camera en microfoon van je terminal. Dit is perfect geschikt voor privé online vergaderingen. Als je echter een professionele indruk wilt maken op je klanten, is een conferentieoplossing in combinatie met een scherm de betere keuze.
Beeldschermen met een hoge resolutie, bij voorkeur met interactieve functies, zijn de ideale apparatuur voor vergaderruimtes omdat ze een helder, scherp beeld geven en de samenwerking tijdens de conferentie bevorderen.
Personeel in een vergaderzaal kijkt naar een scherm met een lopende videoconferentie

Onze Zoom-licentiegids

Iedereen kent Zoom, maar niet iedereen is zich bewust van het volledige potentieel van de cloudgebaseerde alles-in-één videoconferentiesoftware. In onze gids onthullen we alle voordelen van Zoom voor bedrijven en openbare instellingen. Onze visunext experts ondersteunen u graag bij het inrichten van uw conferentie- en vergaderruimtes.

Onze hardware- en softwareoplossing voor uw vergaderruimten

Vind het perfecte meubilair voor uw vergaderruimtes bij visunext.

Conclusie: Beeldscherm of tv voor bedrijven?

Voor professioneel gebruik zijn displays de eerste keuze. Ze zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in de vergaderruimte. Met hun lange bedrijfstijd en speciale functies, zoals touchscreenfuncties en integratie van zakelijke apps, bieden ze een hoge mate van interactiviteit en productiviteit die de mogelijkheden van conventionele tv's ver overtreft.

Bijzonder opmerkelijk is de connectiviteit van de displays, waardoor inhoud van verschillende apparaten gemakkelijk kan worden overgedragen en tegelijkertijd op meerdere schermen kan worden weergegeven. Dit vergemakkelijkt de communicatie en samenwerking binnen het team en verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van vergaderingen.

Daarnaast bieden de displays een uitstekende leesbaarheid en zichtbaarheid, ongeacht de lichtomstandigheden in de ruimte, dankzijhun hogere helderheid ennevelniveau. Ingebouwde stofbescherming zorgt voor een langere levensduur, wat een langetermijninvestering in de nieuwe apparatuur rechtvaardigt. Voor commerciële omgevingen waar entertainment van het grootste belang is, zoals wachtkamers van dokterspraktijken, kunnen zakelijke tv's echter een geschikte keuze zijn. Maar als efficiëntie, flexibiliteit en aanpasbaarheid belangrijk zijn, zijn professionele displays de ideale oplossing.

Om de juiste displayoplossing voor uw toepassingen te vinden, geven onze visunext experts u graag individueel advies.

Voorbeelden van displaytoepassingen op de Samsung Flip

Het Samsung Flip Pro WM75B interactieve scherm is perfect voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Het wordt gekenmerkt door zijn zeer grote werkoppervlak, dat perfect is ontworpen voor samenwerking. In deze video kun je meer te weten komen over de belangrijkste functies en gebruiksvoorbeelden.

thumbnail_samsung_flip_wm75b

Meer video's over het onderwerp display

Dit kan je ook interesseren

kachel_tipps_displaykauf

Overzicht weergeven

kachel_die_besten_displays

Winnaar displaytest

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.