Terug
Witte projector met afstandsbediening

LED Beamer

20.000 uur zonder vervanging van de Beamerlamp met een LED-Beamer

LED beamers zijn al lang thuis in vergaderzalen, kantoren en klaslokalen. Ook in woonkamers en thuisbioscopen hebben ze een vaste stek gevonden. De duidelijke voordelen van LED technologie overtuigen ook veeleisende home cinema liefhebbers.

Inhoud

Het idee om LED's te gebruiken als lichtgenerator in een beamer is niet nieuw. In de begindagen ontbrak het deze technologie echter aan voldoende helderheid voor een goede projectie. In de loop der jaren is de LED-technologie sterk ontwikkeld: De lichtintensiteit nam toe en de beeldkwaliteit verbeterde navenant. De triomfantelijke opmars van LED beamers is begonnen

Moderne LED Beamer staan vooral bekend als compacte apparaten met een verbazingwekkende mobiliteit. Zo behoren mini LED Beamer in sommige aktetassen al tot de verplichte inhoud van het dagelijkse zakenleven. In kantoren en vergaderzalen scoren LED Beamer ook punten als ruimtebesparende en stille beamers. Bovendien zijn LED Beamer sneller gebruiksklaar dan hun tegenhangers met lampen. Wacht niet langer op de Beamer voor een presentatie, maar begin meteen! Zelfs thuisbioscoopBeamer met een conventionele kwikBeamerlamp hebben nu energiebesparende concurrentie in de vorm van LED-beamers.

led-vorteile

Uw voordelen in één oogopslag

  • zeer lange levensduur van de lichtbron

  • geen noodzaak om Beamerlampen te vervangen

  • geen extra kosten voor het vervangen van beamerlampen

  • laag stroomverbruik

  • stiller dan lampBeamer

  • sneller op te stellen dan lampBeamer

  • zeer compact ontwerp voor mobiele beamers

In vergelijking met conventionele Beamer met een energie-intensieve kwikBeamerlamp verbruiken LED beamers aanzienlijk minder elektriciteit. Als u ook de lange levensduur van LED's in aanmerking neemt, wordt het snel duidelijk dat LED Beamer veel beter zijn dan Beamer met een lamp wat betreft energie-efficiëntie. Waar de lamp van een home cinema Beamer al na 3.000 - 4.000 bedrijfsuren uitgaat, blijven de LED's van een LED beamer het apparaat van licht voorzien. Deze eigenschap maakt ze ook steeds interessanter voor gebruik in de thuisbioscoop, omdat ze de levensduur van een tv-toestel kunnen bijbenen.

LED Beamer voor uw thuisbioscoop

LED Beamer voor het onderwijs

LED Beamer voor uw bedrijf