Witte projector met afstandsbediening

LED Beamer

20.000 uur zonder vervanging van de Beamerlamp met een LED-Beamer

LED beamers zijn al lang thuis in vergaderzalen, kantoren en klaslokalen. Ze hebben ook een vaste plek gevonden in woonkamers en thuisbioscopen. De duidelijke voordelen van LED technologie overtuigen ook veeleisende home cinema liefhebbers.

Inhoud

Het idee om LED's te gebruiken als lichtopwekkende eenheid in een beamer is niet nieuw. In het begin was deze technologie echter niet helder genoeg voor een goede projectie. In de loop der jaren is de LED-technologie sterk ontwikkeld: De lichtintensiteit nam toe en de beeldkwaliteit verbeterde navenant. De triomfantelijke opmars van LED beamers is begonnen

Moderne LED projectoren staan vooral bekend als compacte apparaten met een verbazingwekkende mobiliteit. Mini LED projectoren maken bijvoorbeeld in sommige aktetassen al deel uit van de verplichte inhoud van het dagelijkse zakelijke leven. In kantoren en vergaderzalen scoren LED projectoren ook punten als ruimtebesparende en stille beamers. Bovendien zijn LED projectoren sneller klaar voor gebruik dan hun tegenhangers met lampen. Wacht niet langer op de projector voor een presentatie, maar begin meteen! Zelfs thuisbioscoopprojectoren met een conventionele kwikprojectorlamp hebben nu energiebesparende concurrentie in de vorm van LED beamers.

Icoon gloeilamp

zeer lange levensduur van de lichtbron

schraubenschluessel-nobubble

projectorlampen hoeven niet te worden vervangen

Icoon euro in één hand

geen extra kosten voor het vervangen van beamerlampen

strom-nobubble

laag energieverbruik

Icoon luidspreker

stiller dan projectoren met lampen

time-nobubble

sneller in gebruik dan een beamer

Icoon Beamer op een tafel

zeer compact ontwerp voor mobiele beamers

In vergelijking met conventionele projectoren met een energie-intensieve kwikprojectorlamp verbruiken LED projectoren aanzienlijk minder elektriciteit. Als je ook rekening houdt met de lange levensduur van LED's, wordt het al snel duidelijk dat LED projectoren veel beter zijn dan projectoren met een lamp als het gaat om energie-efficiëntie. Waar de lamp van een thuisbioscoopprojector al na 3.000 - 4.000 bedrijfsuren uitgaat, blijven de LED's van een LED beamer het apparaat van licht voorzien. Deze eigenschap maakt ze ook steeds interessanter voor gebruik in home cinema, omdat ze de levensduur van een tv-toestel kunnen bijhouden.

LED projector voor je thuisbioscoop

LED projector voor het onderwijs

LED projector voor uw bedrijf

LED-projector met Full HD, UHD en 3D

Wat betreft beeldresolutie doen LED beamers niet onder voor beamers met lampen: Hoge-resolutieformaten Full HD (1920 x 1080) en UHD (3840 x 2160) zijn hier vertegenwoordigd, evenals de populaire beeldresolutie voor presentaties, WXGA (1280 x 800).

Sommige LED projectormodellen kunnen zelfs in 3D projecteren. Fans van 3D films vinden de juiste LED projector met 3D in onze winkel.

In principe werkt een LED projector als een lampprojector met een DLP-, LCD- of SXRD-chip. Het enige verschil is dat er in plaats van een projectorlamp drie LED's in de primaire kleuren rood, groen en blauw worden gebruikt. In laser-LED hybride beamers genereert een blauwe laser de kleur blauw en, in combinatie met een fosforwiel, de kleur groen.

LED is geen beeldgenererende technologie zoals LCD, 3LCD, DLP, LCoS of SXRD. De gebruikte LED-units vervangen alleen de lamp van de projector. En dat heeft veel voordelen.

LED projector in vergelijking

samsung-the-freestyle

Mini LED projector

Mini LED projectoren zijn compacte apparaten voor mobiel gebruik. Sommige miniprojectormodellen zijn zelfs zo klein dat ze gemakkelijk in een jaszak passen. Hoewel ze bij lange na niet de lichtintensiteit hebben van grotere modellen, overtreffen ze deze met maximale mobiliteit en de eenvoudigste bediening van allemaal. Ben je veel onderweg met kleinere presentaties en lezingen? Koop dan een mini LED projector - een betrouwbare metgezel.
lasse_conference_room_front_view_with_white_walls_and_big_windo_14be7b13-dc4e-4a74-90c7-729cc5e29364_(1)

Kantoor LED projector

LED projectoren hebben een zeer lange levensduur. Dit betekent: nauwelijks onderhoud en geen extra kosten voor de aanschaf van nieuwe projectorlampen. Vooral in de zakelijke sector bespaart dit je veel tijd en geld. Office LED projectoren zijn niet alleen voor gebruik in een kantoor - vergaderzalen en conferentiezalen zijn net zo geschikt voor de zuinige performer. Voor gebruik in grotere, lichtere ruimtes raden we echter LED Laser Hybrid Beamers aan. Deze hebben een betere lichtopbrengst.
acer-h6815bd-beamer-visunext

LED Laser Hybride Projector

De laser LED hybride projectoren zijn superieur aan de pure LED beamers in twee kenmerken: ze hebben meestal een beter contrast en hogere ANSI lumen waarden. Casio is een van de gerenommeerde fabrikanten van LED laser hybride beamers. De Japanse beamerprofessional overtuigt met geavanceerde technologie en een toepassingsgericht ontwerp. Casio LED laser hybride beamers behoren tot de beste in de onderwijssector.

LED projector: Nuttige functies

LED projectoren hebben talloze functies en moderne apparatuur. We presenteren de populairste functies.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.