Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00m

Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00m
*
Incl. 21% btw
Kabellengte Beschikbaarheid: Prijs
1,5 m

5 m

3 m

2 m

100% persoonlijk advies
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart
+31 (0) 541-76 83 31
Algemene gegevens

Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00m

Professionele kwaliteit
Met een PureLink product kiest u altijd voor eerste klas professionele kwaliteit. PureLink HDMI kabels voldoen aan de uitdaging om, zelfs bij de hoogste datasnelheid, beeld en geluid perfect over te dragen. De HDMI kabels zijn optimaal aan de eisen van HDTV aangepast, dus u hoeft geen pixel fouten te verwachten.

Hoogwaardige materialen en drievoudige afscherming
Een hoge zuiverheidsgraad qua halfgeleider technologie en een drievoudige afscherming bieden bij deze PureLink kabels, de beste voorwaarden voor een fout - en storingsvrije signaaloverdracht. De exact passende stekkers zijn 24kt verguld en zorgen zo voor een perfecte aansluiting.

Kijken tot in de perfectie
Voor de Cinema serie, werden de stekkers herzien. Deze werden uitgerust met een speciale lade en een pin aan de bovenkant, zodat ze nooit het contact verliest. Tevens werden het uiterlijk van de kabels en de verpakking herzien, in overeenstemming met de huidige en toekomstige normen.

De nieuwste generatie
De hoogwaardige PureLink HDMI kabel van de Cinema serie voldoen aan de nieuwste HDMI-specificaties, want zodra er nieuwe functies of updates komen, worden deze onmiddellijk door PureLink geïmplementeerd. Deze kabel voldoet aan de nieuwste standaard HDMI High Speed met Ethernet Channel. De oorspronkelijke namen, zoals HDMI 2.0 beschrijven geen nieuw type kabel en zijn dus niet meer toegestaan , maar de kabels van Cinema serie voldoen aan de normen van deze nieuwe standaard.

High Speed HDMI met Ethernet Channel
De nieuwste HDMI standaard is een echte all rounder. De belangrijkste vernieuwingen zijn de uitgebreide bandbreedte van 18 gigabyte per seconde en dus hoger haalbare resoluties tot 4096x2160p bij 60Hz evenals voor het eerst ondersteuning van maximaal 32 audiokanalen op 1536kHz. Bovendien ondersteunt de nieuwe generatie ook voor het eerst het native 21:9-bioscoopformaat en biedt een directe synchronisatie van video en audio stream.

Enorm toegenomen bandbreedte
De bandbreedte van de vorige HDMI 1.4 standaard is met deze nieuwste versie 2.0 aanzienlijk verhoogd, van 10,2 naar18 gigabytes per seconde. Dit is vooral van belang bij de overdracht van videocontent met een hoge resolutie bij 60 Hz. De PureLink Cinema serie ondersteunt deze nieuwe standaard en is toekomstbestendig.

HDMI Ethernet Channel
Het ethernet kanaal op de HDMI-kabel is een nieuwe functie van de HDMI 1.4 norm. Met het ethernet channel , kunnen IP gebaseerde entertainment apparaten zoals tv’s, set top boxen en spelcomputers in het thuisnetwerk gebruikt worden en zo ook gebruik maken van het internet, zonder dat extra kabels vereist zijn.

Ondersteunt alle 3D- tv-technologieën
De tv fabrikanten gebruiken verschillende technologieën om 3D-content via HDMI op de TV af te spelen. De PureLink HDMI-kabel uit de cinema serie ondersteunt alle momenteel beschikbare 3D tv technologieën.

Compatibel met ouder versies
Dit PureLink HDMI-kabel is compatibel met alle eerdere HDMI versies.

Aanbevolen gebruik
Ideaal voor het aansluiten van twee HDMI-apparaten met HDMI A –poorten zoals, PC, DVD, Blu-ray, Playstation3 , Playstation4 , Xbox360 , Xbox One to LCD TV , LED TV , plasma, beamer, projector. Deze kabel ondersteunt alle HDMI versies.

Verzenden van audio-en videogegevens
Geoptimaliseerd voor digitale HDTV-signalen - FullHD 1080p , 1440p , 1600p , 2160p/60Hz , 4Kx2K . Met Deep Color en x.v.Color . Overdracht van alle gegevens van het HDMI CEC- protocol , zoals HDCP en EDID . Overdracht alle digitale audio- formaten zoals 7.1 , DTS - HD Mater Audio , Dolby TrueHD , Dolby Digital , DTS , DVD Audio , LPCM , SACD , MPCM . Tot 32 audiokanalen op 1536 kHz .

Documenten
Afmetingen
  • Diepte product: 500 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
+31 (0) 541-76 83 31
Meer gedetailleerde informatie en competent advies.
Roberto Zwart