Acer breidt zijn HD Ready beamer aanbod uit met de H5360BD

De innovatieve TV reeks van Acer vanaf nu bij ons verkrijgbaar!
2011/02/28
celexon plafondinbouw projectiescherm motor professional
2013/04/16

acerh_big
01.03.2011

Acer breidt zijn HD Ready beamer aanbod uit met de H5360BD. Dit apparaat is een echte innovatie, daar dit de eerste betaalbare beamer is, waarop men rechtstreeks en zonder complicaties een 3D Blu-ray player aansluiten kan om vervolgens probleemloos van 3D projecties in de eigen woonkamer te genieten Dankzij de nieuwe HDMI 1.4a aansluiting is het voor het eerst mogelijk met een beamer, zonder omwegen via een converterbox, rechtstreeks van een 3D compatibele Blu-ray Player een 3D beeld te projecteren. Hierdoor wordt bv. ook de Playstation 3 tot een ideaal afspeelmogelijkheid voor uw nieuwe 3D Blu-Rays.

De Acer H5360BD HD-Video Projector is DLP 3D Ready en ondersteund dankzij HDMI 1.4a alle gangbare 3D Blu-ray Player. Duik in de wereld van 3D films en beleef in 720p HD kwaliteit de volgende generatie van projectie in uw eigen 3D homecinema. Tot nu toe konden de 3D beelden alleen via de PC in een zgn. „frame sequentieel 120Hz formaat“ of via een converterbox weer te geven of met oplossingen boven 5.000 Euro. Deze vorm van 3D weergave was relatief omslachtig en vaak een reden om niet in de wereld van driedimensionale weergave in te stappen.

Dit is nu passé en wij zijn blij u als een van de eerste handelaren de Acer H5360BD aan te kunnen bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *