celexon-header

celexon merk wereld op visunext

Ontdek schermen, montagesystemen, documentcamera's en nog veel meer producten van celexon!

celexon staat voor een sterk merk en slimme AV oplossingen!

Sterk - Of het nu beamer schermen, beamer en display houders, visualisers of signaal management items zijn, alle celexon producten zijn stabiel, veerkrachtig en ontworpen voor intensief gebruik. Sterke en consistente prestaties zijn de kern van elk celexon product.

Smart - een klein detail of een essentiële productfunctie, elk celexon product combineert alle kenmerken van een doordachte, flexibele AV oplossing voor elke toepassing. Altijd gericht op de essentie, altijd up-to-date, innovatief en slim!

Al meer dan 15 jaar staan celexon AV-producten voor uitstekende kwaliteit en functionaliteit. De positieve reacties van onze klanten en partners zijn enorm - zowel van de particuliere gebruikers van onze producten als van zakelijke klanten en publieke opdrachtgevers.celexon staat voor een sterk merk en slimme AV-oplossingen!

celexon product hoogtepunten

celexon schermen bij visunext

Met een enorm assortiment aan hoogwaardige projectieschermen vindt u bij celexon alles wat u nodig heeft voor contrastrijke, kleurrijke en gedetailleerde projecties!

celexon biedt als schermfabrikant een groot portfolio aan verschillende schermen. Van rolschermen voor particuliere klanten tot gemotoriseerde schermen voor conferentieruimten en grote mobiele schermen, het celexon schermportfolio biedt voor alle gebruikers het juiste beamer scherm.

celexon scherm hoogtepunten

celexon documentcamera's bij visunext

De celexon document camera is de optimale oplossing voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Met de Visualizer kunt u inhoud van schoolboeken en driedimensionale objecten filmen en het beeld naar een beamer of display sturen.

Documentcamera's hebben zich gevestigd als onmisbaar instrument in onderwijsinstellingen. De celexon DK500 en DK800 documentcamera's bieden innovatieve oplossingen voor docenten en studenten om het onderwijs- en leerproces te optimaliseren. Ze bieden nieuwe mogelijkheden om lesmateriaal en informatie op een visueel aantrekkelijke en interactieve manier te presenteren. De DK500 en DK800 bieden scherpe beelden dankzij de hoge resolutie, snelle autofocus en krachtige zoomfuncties. Dankzij de eenvoudige plug-and-play-installatie kunt u de camera's snel en eenvoudig in uw klaslokaal installeren.

Een ander voordeel van celexon documentcamera's is de veelzijdigheid van hun toepassingen. Docenten kunnen lesmateriaal zoals boeken, werkbladen of driedimensionale objecten in realtime presenteren en belangrijke informatie markeren. Studenten profiteren van de mogelijkheid om hun eigen werk te presenteren en samen met hun klasgenoten te bespreken. Investeer in de toekomst van uw onderwijsinstelling met celexon DK500 en DK800 document camera's en ervaar zelf het verschil.

celexon signaalbeheer bij visunext

De celexon document camera is de optimale oplossing voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Met de Visualizer kunt u inhoud van schoolboeken en driedimensionale objecten filmen en het beeld naar een beamer of display sturen.

celexon kabels en adapters staan voor de hoogste kwaliteit, compatibiliteit en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Ze zijn de ideale oplossing voor verschillende toepassingsgebieden, zoals de zakelijke omgeving, onderwijsinstellingen en privégebruik. Met een uitgebreide selectie van kabels en adapters voldoet celexon aan alle eisen voor moderne verbindingsoplossingen.

celexon kabels en adapters

Celexon kabels en adapters voldoen aan alle eisen van moderne verbindingsoplossingen en bieden talloze voordelen voor gebruikers. Hun hoge kwaliteit, veelzijdigheid en eerlijke prijs-prestatieverhouding maken ze de optimale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame kabels en adapters.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heb je nog open vragen?

We geven je ook graag persoonlijk advies - we kijken uit naar je telefoontje of e-mail! Als je wilt dat we je gratis terugbellen, laat dan nu je contactgegevens achter.
Live begeleiding
Advies & Contact