• Systemhouse
  • Actuele top apparaten in de test - Best of 2022
  • visunext service
  • Logitech Rally Bar
  • Samsung – The Premiere

Aanraders aan van
 

Beamershop24 wordt visunext

visunext is het volgende grote hoofdstuk in onze bedrijfshistorie. Na 15 succesvolle jaren onder de naam Beamershop24 geven we het merk een nieuw, actueel en verfrissend design. Deze stap markeert onze gemeenschappelijke weg naar een nieuwe en uitdagende toekomst op het gebied van AV-mediatechniek en digital signage. Wij zijn er klaar voor! Wij leven de digitale toekomst!

 

Wat veranderd er voor u?

Eigenlijk niets. Onze service inclusief steeds groeiende productportfolio van meer dan 40.000 producten, alsmede de uitstekende kwaliteit van de producten zelf blijft gelijk. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u ook bij visunext uitstekende persoonlijk advies van onze vakexperts. Tevens bieden wij smart AV-solututions zowel voor uw privé als uw zakelijke toepassingen in Europa en wereldwijd.

 

Beamershop24

Beamershop24 biedt u een grote keuze aan beamers, projectieschermen, plafondbeugels voor beamers, beamerlampen en vele andere artikelen die u uw presentatie vereenvoudigen of uw homecinema tot iets speciaals maakt.

Onze ambitie is, u met ons eigen magazijn met een brede beschikbaarheid van meer dan 40.000 artikelen te enthousiasmeren. Wij streven ernaar, ons assortiment continu uit te breiden en zo op de actuele behoeftes van onze klanten in te kunnen spelen en zo kort mogelijke levertijden te realiseren.

 

Uw sterke partner op het gebied van presentatietechniek en homecinema!
Daar wij over een jarenlange ervaring beschikken en een nauwe band met de grootste beamerproducenten hebben opgebouwd, kunnen wij u up to date aanbiedingen uit het beamer segment garanderen. Bij ons bent u verzekerd van een klantenservice met gefundeerde vakkennis. Om u bij de beamerkeuze behulpzaam te zijn, plaatsen wij altijd de nieuwste beamertests op onze website.

 

Competent advies van gekwalificeerde medewerkers.
U wenst een nieuwe beamer aan te schaffen, weet echter nog niet welke? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Of het nu gat om de vraag „welke beamer is voor welk projectiescherm geschikt “, „welke plafondbeugel is voor mij apparaat geschikt“, „welke beamer is voor mijn doeleinde het meest geschikt“ of „ past mijn oude plafondbeugel nog op mijn nieuwe beamer“- ons ervaren team is u graag behulpzaam bij uw keuze opdat u de juiste projector vindt.