celexon Rollo Economy projectiescherm 305 x 172 cm

celexon Rollo Economy projectiescherm 305 x 172 cm
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

celexon Rollo Economy projectiescherm 305 x 172 cm

celexon projectiescherm rollo Economy 305 x 172 cm
Instapprojectiescherm van de Economy-serie met een goede prijs-prestatieverhouding in een zeshoekige behuizing.

De celexon projectiescherm Rollo Economy serie is de meest economische oplossing van de Rollo projectieschermen en is geschikt voor het gebruik van elk projectiesysteem. De prijs-prestatieverhouding is uitstekend.

Korte informatie:
 • 305 x 172 cmzichtbare oppervlakte (B x H)
 • Formaat 16:9
 • 3 cm zwarte rand
 • Afmetingen behuizing: 324 x 11 x 9 cm (B x H x D)
 • Gewicht: 18,5 kg
 • zeer goede prijs-prestatieverhouding
 • geschikt voor wand- en plafondmontage
 • zwart, ondoorzichtige achterkant
 • Gain van 1.0 - ideaal voor home cinema en meetingruimtes


Optimaal
Het scherm heeft een gainfactor van 1,0, wat geoptimaliseerd is voor projecties met LCD- en DLP-beamers en een brede kijkhoek mogelijk maakt.

De kijkhoek van 110° maakt het scherm uiterst flexibel. Het maakt bijna niet uit waar u zich in de kamer bevindt - u ziet altijd een homogeen en aangenaam beeld op uw scherm.

Veelzijdig in te zetten
Het doek is gemaakt van een meerlagig polyester-PVC-weefsel en is daardoor bijzonder slijtvast.

Het doek kan gemakkelijk worden gereinigd met een licht vochtige doek, is voorzien van een schimmelwerende coating en de functies voldoen aan alles wat u nodig hebt in uw thuisbioscoop, kantoor of zelfs in uw trainingsruimte. Dit betrouwbare scherm is het ideale instapproduct, maar ook ervaren klanten zullen er veel plezier aan beleven!


Overtuigende kwaliteit
Deze doek is voorzien van een zwarte achterkant. Dit zorgt ervoor dat licht dat van achteren binnenvalt niet door het scherm kan schijnen en dat uw beeld niet ongewenst helderder wordt. Bovendien wordt het contrast versterkt door de zwarte randen en krijgt u de ideale omstandigheden voor presentaties, films, tv-programma's, series of foto's.

Eenvoudige montage
Het scherm is zowel geschikt voor wandmontage als voor plafondmontage. De kabeluitgang bevindt zich aan de linkerkant, gezien vanaf de voorkant.

Schroeven en pluggen voor wand- of plafondmontage zijn reeds bij de levering inbegrepen.

Productkenmerken
De celexon Rollo Economy Serie projectieschermen onderscheiden zich door de goede afwerking van alle gebruikte materialen en componenten. Met de matwitte coating en een gainfactor van 1,0 wordt een goede kleurweergave bereikt. Zelfs bij helder licht is het geprojecteerde beeld contrastrijk en biedt het voldoende diepte.

Het oprolbare scherm is zeer gemakkelijk uit te schuiven en kan in verschillende standen worden vergrendeld, bijvoorbeeld om de formaten 16:9 en 21:9 bijna exact aan te passen. Het projectiescherm is zowel geschikt voor LCD- als DLP-projectoren en biedt een brede kijkhoek. Natuurlijk kan hij ook worden gebruikt voor overhead- of diaprojectoren.

Een celexon Rollo Economy projectiescherm test heeft uitgewezen dat het een diffusie projectiescherm is: Als diffusiescherm weerkaatst het de invallende projectorlichtbundel gelijkmatig naar alle kanten - er zijn geen onregelmatigheden of lichtvlekken waar te nemen.

De zwarte, ondoorzichtige achterzijde zorgt ervoor dat er geen licht verloren gaat en dat er geen restlicht van de achterzijde kan binnendringen. Dit betekent dat de projectie altijd gelijkmatig verlicht lijkt. De zwarte rand aan de zijkanten verhoogt bovendien het contrast.

Montage/Techniek
Het scherm is geschikt voor wand- en plafondmontage. Hij is volledig voorgemonteerd en kan rechtstreeks aan de muur of het plafond worden bevestigd.

Dankzij het meegeleverde montagemateriaal kan het scherm gemakkelijk aan de muur worden bevestigd - de bevestiging gebeurt via de eindkappen.

Het scherm is gemakkelijk te bedienen en vergrendelt zich dankzij een speciaal mechanisme.

Omvang van de levering
Het celexon Rollo Economy 305 x 172 cm  scherm wordt met wandbevestigingsmateriaal, handleiding en een trekkoord geleverd.

Conclusie van de redactie
Het projectiescherm is ideaal voor meetingruimtes en kantoren. Maar de Rollo Economy levert ook goede resultaten in de thuisbioscoop en trekt niet de aandacht dankzij zijn eenvoudige ontwerp.
Afmetingen
 • Hoogte product: 11 cm
 • Breedte product: 324 cm
 • Diepte product: 9 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens