Beleef home cinema in een nieuwe dimensie met de celexon HomeCinema CLR serie. Als toonaangevende online shop voor audio en video producten presenteren wij u hoogwaardige projectie oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de particuliere home cinema eigenaar. Met onze producten kunt u zich onderdompelen in adembenemende beeldwerelden en genieten van een authentieke bioscoopervaring binnen uw eigen vier muren.

De celexon high-contrast schermen van de HomeCinema CLR-serie onderscheiden zich door hun uitstekende 8K-contrast projectiedoek en de verschillende afmetingen van 100", 110" tot 120". Dankzij het innovatieve Tension rope spansysteem is het scherm altijd perfect gespannen en garandeert het een glad oppervlak zonder rimpels of ribbels. Dit zorgt voor een haarscherpe beeldweergave en een hoge kleurgetrouwheid, zelfs bij veeleisende HDR-inhoud.

Het gebruik van een contrastrijk vloerschaarscherm in homecinema biedt tal van voordelen. Het projectieoppervlak reflecteert het licht van de beamer optimaal en zorgt voor een indrukwekkende contrastverhouding. Hierdoor worden heldere delen van het beeld nog stralender en donkere scènes gedetailleerder. U ervaart een grotere beelddiepte en een realistische kleurweergave die uw films en video's tot leven brengt.
Ons celexon HomeCinema CLR scherm overtuigt niet alleen door zijn technische, maar ook door zijn praktische eigenschappen. Het Tension rope spansysteem maakt de montage snel en eenvoudig, de robuuste constructie garandeert een lange levensduur. Bovendien bieden wij een installatie- en leveringsservice om het hele proces zo comfortabel mogelijk te maken.

Het assortiment wordt gecompleteerd door passende accessoires voor de celexon HomeCinema CLR-serie, waarmee u uw homecinema-ervaring nog verder kunt optimaliseren. Van extra bevestigingsmogelijkheden tot praktische reinigingsproducten, wij hebben alles wat u nodig heeft om het meeste uit uw scherm te halen.

Al met al biedt de celexon HomeCinema CLR-serie de ideale oplossing voor thuisbioscoopfans die waarde hechten aan eersteklas beeldkwaliteit en een indrukwekkende bioscoopervaring. Dompel uzelf onder in pakkende films, spannende series en spannende sportevenementen - op elk moment en in de beste kwaliteit.

Ontdek vandaag nog onze celexon HomeCinema CLR producten op visunext.nl en verander uw huis in een indrukwekkende thuisbioscoop. Bestel nu en ervaar het verschil!