vx-systemhaus-content-615x354_bluebox_b

Oplossingen voor particuliere klanten

Beamer en scherm complete oplossing voor thuis

Wij bieden onze particuliere klanten complete oplossingen voor thuis. Home cinema-apparatuur die individueel voor u wordt samengesteld: van Beamer en scherm tot een home cinema-systeem met een willekeurige constellatie van surround-luidsprekers en andere audiocomponenten.

Inhoud

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde componenten niet alleen onderling compatibel zijn, maar ook optimaal in de ruimte kunnen worden geïntegreerd. Daarvoor selecteren wij voor u de meest geschikte Beamer met de voor uw project vereiste technische eigenschappen.

Of het nu gaat om het projecteren van foto's, het kijken naar voetbal of om gezellige home cinema-avonden: Wij vinden de juiste voor u!

panorama8_b

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor particuliere klanten

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor ruimtes van elke grootte. Wij verzorgen voor u de planning, de keuze en de gehele installatie van de apparaten.

Acer-Beamer-transparent

Beamer voor de thuisbioscoop

 • geschikt voor middelgrote tot grote woonruimtes
 • Projectieoppervlakken tot 3 meter breed mogelijk
 • Lensverschuiving en flexibele optiek voor optimale installatievrijheid
 • Beeldverbeteringsfuncties, bijv. interframe berekening
Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

2.500 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 3500 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer twee meter in een gedeeltelijk verduisterde woonkamer.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat. WUXGA (1.920 x 1.200) in 16:10-formaat is een alternatief als u een heldere beamer zoekt, bijvoorbeeld om voetbal te kijken.
Pictogrammen gereedschap

Montage

Plafondmontage via plafondbeugel of plaatsing op een kast als de beamer een sterke lens-shiftfunctie heeft

Expert Tip:

Steeds meer woonruimtes worden geautomatiseerd. Met een triggeroplossing kunt u bijvoorbeeld een gemotoriseerd scherm laten zakken wanneer de beamer wordt ingeschakeld.
Canvas

Schermen voor optimaal filmgenot

 • zeer geschikt voor middelgrote tot grote woonruimtes
 • Projectieoppervlakken tot 3 meter breed mogelijk
 • verschillende schermtypes selecteerbaar
Canvas pictogram afmetingen

Schermbreedte

De breedte van het scherm moet worden gebaseerd op de afstand tussen de stoelen. De helft van de stoelafstand is de schermbreedte. Een breedte van meer dan 3 m is echter niet aan te bevelen, omdat het beeld anders niet meer voldoende verlicht wordt.
Icoon doeken

Type doek

Het type scherm hangt af van de installatiemogelijkheden. In de woonkamer zijn rolgordijnen en gemotoriseerde schermen het meest gebruikelijk. Indien een verlaagd plafond beschikbaar is, is een inbouwplafondscherm denkbaar.
Pictogrammen gereedschap

Montage

Rol- of motorschermen worden het best aan het plafond of de muur gemonteerd. Let er bij de montage op dat het beeld later op ooghoogte wordt geplaatst. Bij verlaagde plafonds kunt u een verzonken plafondscherm installeren. Zorg ervoor dat u een radiografische afstandsbediening gebruikt, aangezien de ontvanger en de zender van de afstandsbediening geen visueel contact hebben.

Expert Tip:

Steeds meer woonruimtes worden geautomatiseerd. Met een triggeroplossing kunt u bijvoorbeeld een gemotoriseerd scherm laten zakken wanneer de beamer wordt ingeschakeld.

Home Cinema Beamer Highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.