Beamers voor de PS4

Zodat een beamer goed geschikt is voor gaming, moet het aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze drie beamers werken bijzonder goed met een Playstation 4:

Acer H6522BD

Acer H6522BD

De Acer H6522BD is zeer draagbaar en biedt Full HD resolutie en directe 3D-functionaliteit. De DLP beamer van Acer heeft een helderheid van 3500 ANSI lumen en heeft een hoog contrast van 10.000: 1. Zo geeft hij in het homecinema bereik donkere filmscénes goed weer. HetGeräuschkulisse achtergrondgeluidvan de Acer is 24 dBA in de Eco-modus, en is daarmee absoluut geschikt voor een thuisbioscoop.
 

Resolutie:1920 x 1080 Full HD

Helderheid:3.500 ANSI Lumen

Aansluitingen:2x HDMI

 • D-SUB 15pin in (VGA)
 • Cinch-Video
 • USB Typ A 5V DC
 • 3,5 mm audio in
 • 3,5 mm audio out

Naar de productcategorie

Sony VPL-HW65ES

Sony VPL-HW65ES

Deze high-end 3D Full HD-projector biedt de beste voorwaarden voor uw thuisbioscoop: de 1080p-resolutie, wee HDMI-ingangen en talrijke functies, zoals de frame-interpolatie, Lens-Shift en een zeer flexibele zoomlens. Bovendien zorgt deReality Creation -technologie voor een reproductie van kleuren en texturen die anders verloren zouden zijn gegaan en biedt een nog betere beeldkwaliteit. De juiste keuze voor uw High-End thuisbioscoop!


Resolutie:1920 x 1080 Full HD

Helderheid:1.700 ANSI Lumen

Aansluitingen:2 x HDMI

 • D-SUB 15pin in (VGA)
 • RS232
 • USB Typ A

Naar de productcategorie

BenQ W1210ST

BenQ W1210ST

De BenQ W1210ST biedt uitstekende randvoorwaarden voor de Playstation 4, vooral voor kleine ruimtes.In kleine ruimtes kunt u met de Short-Throw lens toekomstige bewegingsgames spelen zonder een schaduw op het scherm te werpen. Met zijn short-throw-optiek kan de W1210ST een afbeelding van normaal formaat vanaf een duidelijk kortere afstand projecteren.


Resolutie:1920 x 1080 HDTV

Helderheid:2.200 ANSI Lumen

Aansluitingen:2 x HDMI

 • D- SUB 15pin in (VGA)
 • Cinch- Video
 • 3,5 mm Audio in
 • 3,5 mm Audio out
 • RS232
 • 12 V Trigger
 • Mini-USB
 • USB Typ A 5V DC

Naar de productcategorie


Beamer PS4

Spelconsoles zijn niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Optisch past een gameconsole bij de andere AV componenten en kan zodoende gemakkelijk in een woonkamer worden geïntegreerd.


De Playstation 4 of zelfs nog beter de Playstation 4 Pro is een console die vooral gericht is op gamers. Oorspronkelijk was de Playstation gepland als een multimediaconsole. Laten we naar hun hoofdfunctie gaan. Gaming: hier worden de beste technologieën en de meest actuele hardware ingezet. Te beginnen met de 8-core AMD Jaguar-processor die werd uitgebreid voor verbeterde gaming-prestaties, de grafische chip met 1,84 TFLOPS tot het nieuwste GDDR5-systeemgeheugen. De Playstation 4 Pro biedt zelfs 4.2 TFLOPS, waardoor hij merkbaar beter is dan de normale PS4. Daarmee hebben ook de game-ontwikkelaars een krachtig hulpmiddel bij de hand. En deze grafische pracht wordt vervolgens via HDMI aan de projector doorgegeven. De meeste games zijn in Full HD en komen natuurlijk het beste tot hun recht in combinatie met een projector en een projectiescherm. Vooral wanneer ze groot worden weergegeven hebben games een heel ander effect en zijn ze bovendien deels vergelijkbaar met films. Ook de weergave van 3D Blu-Rays is indrukwekkend. Dit was al het geval met de PS3, die op dat moment werd beschouwd als een van de beste Blu-ray-spelers. Na de update van de systeemsoftware 1.75 kon de PlayStation 4 ook 3D Blu-Ray-films afspelen. Daarom is de combinatie Beamer PS4 nog logischer, omdat u naast de uitstekende game-ervaring tevens het echte thuisbioscoop gevoel heeft bij het kijken naar de nieuwste Hollywood 3D Blu-rays met uw vrienden. Vooral in de Blu-ray modus is de PS4 absoluut stil, zelfs bij zeer stille filmscénes hoort u nauwelijks achtergrondgeluid. Dat is natuurlijk onwaarschijnlijk belangrijk voor de homecinema fans, juist bij de weergave van rustige scénes, Hier zou een te luidruchtige beamer of te luidruchtige randapparuur alleen maar storend zijn. Bij volle belasting tijdens games is de PS4 zeker hoorbaar, daarvoor in de film-modus gelukkig niet. Het gebruik van een 4K-beamer in combinatie met een Playstation 4 is ondertussen ook zeker zinvol omdat de streaming diensten zoals o.a. Netflix reeds 4K content streamen en ondersteunen. Wanneer u op zoek bent naar een beam Wanneer men de actuele consoles eens nader bekijkt op basis van performance ontstaat volgende ranking:


1. Playstation 4 Pro
2. Xbox One S
3. Playstation 4
4. Playstation 4
4. Xbox One
Hieruit blijkt dat de combinatie van een beamer met een Playstation 4 of een Playstation 4 Pro voor de gamer de meest optimale is.

 

Alle beamers